fbpx

Mikä on Vieraiden check-in -piste

Voit lunastaa passisi/rannekkeesi Vieraiden check-in -pisteeltämme henkilöllisyystodistusta näyttämällä. Vieraiden check-in -piste on tarkoitettu nimilistan kautta saapuville festivaalivieraille, Vip-liput Ticketmasterin kautta lunastaneille asiakkaille, median ja musiikkialan edustajille sekä artistien vieraille. Huomioithan, että Vieraiden check-in -pisteessä käy ainoastaan korttimaksu.

Vieraiden check-in pisteen aukioloajat ja sijainti

Vieraiden check-in -pisteen löydät Qstock-viikolla tiistaista torstaihin Amarillosta, Rotuaarilta. Rotuaarin vierestä löytyy tarvittaessa maksullinen pysäköinti. Huom! Vieraiden check-in -pisteessä käy ainoastaan korttimaksu.

Festivaalipäivinä Vieraiden check-in siirtyy festivaalialueen välittömään läheisyyteen. Kulku festivaalialueen Vieraiden check-in -pisteelle tapahtuu Raatin stadionin keskustan puoleisesta päädystä. Opasteet näyttävät oikean reitin.

Vieraiden Check-in -pisteen aukioloajat:

TI 26.7. – TO 28.7. AMARILLON ALAKERTA, YÖKERHON TILAT
Osoite: Kirkkokatu 15, 90100 Oulu

Tiistai 26.7. klo 12–19
Keskiviikko 27.7. klo 12–18
Torstai 28.7. klo 12–18

PE 29.7. – LA 30.7. FESTIVAALIALUE
Osoite: Raatintie 2, 90100 Oulu

Perjantai 29.7. klo 10–23
Lauantai 30.7. klo 10–20

Huom! Vieraiden check-in -pisteessä käy ainoastaan korttimaksu.

Passien ja rannekkeiden lunastus check in -pisteellä

Vieraiden check-in -pisteellä ei ole mahdollista tehdä muutoksia sovittuihin passeihin ja rannekkeisiin, vaan kaikista muutoksista on sovittava oman yhteyshenkilön kanssa hyvissä ajoin etukäteen, jotta tieto muutoksesta ehtii check-in -pisteen järjestelmään. Huomatkaa myös, että passit/rannekkeet luovutetaan henkilöllisyystodistusta vastaan ainoastaan sille henkilölle, jonka nimi on annettu sopimisvaiheessa.  Huomioithan, että Vieraiden check-in -pisteessä käy ainoastaan korttimaksu.

VIP-lipun lunastus

Mikäli olet hankkinut VIP-alueelle pääsyn oikeuttavan VIP-lipun Ticketmasterin myyntikanavien kautta, lippusi luetaan elektronisesti check in -pisteellä. Lippu vaihdetaan henkilökohtaiseen passiin ja rannekkeeseen.

VIP-alueen ikärajat

Huomioittehan, että VIP-alue on anniskelualuetta ja tarkoitettu täysi-ikäisille.

Drinkki- ja ruokaliput

Drinkki- ja ruokalippuja voit ostaa  29.-30.7. festivaalialueen infopisteeltä tai VIP-infosta. VAIN KORTTIMAKSU!

Drinkki- ja ruokalippujen nouto

Ennakkoon tilattujen drinkki- ja ruokalippujen nouto tapahtuu festivaalipäivinä 29.-30.7. infopisteeltä tai VIP-infosta. Lipukkeet luovutetaan tilaajan ilmoittamalle henkilölle. Henkilöllisyys todistettava pyydettäessä.

Saapuminen festivaalialueelle

Qstock sijaitsee Kuusisaaren ja Raatin saaren alueilla, ja suuren yleisötapahtuman vuoksi festivaalialueelle ei pääse autolla. Alueelle pääsee Merikosken siltojen kautta julkisilla kulkuneuvoilla tai Linnansaaren kautta kävellen. Polkupyörä on kätevin vaihtoehto festivaaleille saapumisessa, sillä pyörän voi jättää Lammassaaressa sijaitsevaan pyöräparkkiin.

Festivaalialue

FESTIVAALIALUEEN INFOT PÄIVITTYVÄT LÄHEMPÄNÄ FESTIVAALIA.

Yhteyshenkilönne akkreditointiin liittyvissä kysymyksissä

Noora Åman

+358 41 312 3246

noora.aman@qstock.fi

Festivaalipäivinä tavoitat yhteyshenkilön nopeiten puhelimen välityksellä.
Lisätietoja festivaalista löydät nettisivuiltamme.

 

Kuva: Aleksi Ollila

Nähdään Qstockissa!