streetpita

Qstockissa entistä maukkaampaa ja monipuolisempaa festariruokaa

Qstock haluaa kehittää jatkuvasti kokonaisvaltaisempia elämyksiä festivaalialueen sisällä, ja tänä vuonna festivaali panostaa erityisesti alueen ruokatarjontaan. Esimerkiksi rauhallisen Chill Out -puiston ruokatarjontaa laajennetaan asiakkaiden toiveiden mukaan. Myös gluteenittomia, laktoosittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja on luvassa entistä enemmän.

Ruokakulttuuri on noussut viime vuosien ajan koko ajan tärkeämpään rooliin myös festareilla. Tänä vuonna meillä oli tilaisuus ottaa mukaan oululaisia ravintoloitsijoita toteuttamaan monipuolista ja maukasta festariruokaa”, Qstockin ravintolapäällikkö Pirjo Palonen kertoo.

Tänä kesänä Qstockissa voi herkutella vaikkapa Pizzeria Napolin pannupizzoilla ja kebabeilla, Oulun Baarin hot wingseillä, Aalto Cateringin chorizopyttipannulla ja kala-annoksilla tai nauttia kahvia, teetä sekä pikkusuolaista ja -makeaa Pauligin kanssa yhteistyötä tekevissä Antell-myyntipisteissä. Kauppuri 5:n Qstockia varten kehittämä Festariliha-burgeri taas on maisteltavissa festivaalin lisäksi jo nyt ennen festivaalia. Omat kojunsa alueelle tuovat myös lähiruuastaan tunnettu Tuba Food & Lounge ja korkealaatuisiin raaka-aineisiin panostava Flying Reindeer.

Katuruoka- ja festivaalicateringiin erikoistunut Nordic Gourmet rakentaa Qstockiin raikkaan street food -ruokamaailman, jonka lukuisat food truckit ja pop up -ruokapisteet tarjoavat maukasta purtavaa moneen lähtöön artesaaniburgereista ja -pitoista aina perinteiseen grillimuonaan.

Festivaalin eteisalueella puolestaan palvelee K-Supermarket Hovihallin konttikauppa, jonka päätuotteita ovat niin virvoitusjuomat ja vedet kuin nopea ja näppärä festarieväskin.

Ruokatarjontaan voi tutustua tarkemmin Ruoka-sivulla. Sivuille päivitetään myöhemmin myös juomatarjontaa.

-Q-

Qstock 28.-29.7.2017 - 15. juhlavuosi​
© 2017 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED design: NTRNZ Media
WordPress Lightbox