QSTOCK MUKANA VESTAN SYYSKIERTUEELLA 16.11.2018

Viime keväänä levynjulkaisukiertueensa kaikki keikat jo ennakkoon loppuunmyynyt Vesta suuntaa loppuvuodesta 15 konserttia käsittävälle Suomen-kiertueelle, joka sisältää artistin tähänastisen uran suurimmat omat keikat Helsingin Kulttuuritalon, Tampereen Pakkahuoneen, Turun Logomon ja Oulun Areenan kaltaisissa paikoissa. Tapahtumien liput ovat myynnissä keikkapaikkojen normaaleissa ennakkomyyntipisteissä.

Qstock järjestää Areena Oulun keikan yhteistyössä Fullsteam Agencyn kanssa perjantaina 16.11.2018. Keikan liput ovat myynnissä Ticketmasterin myyntikanavilla.

Vesta on viimeisen vuoden ajan ollut puhutuin kotimainen artistilupaus, ja hänen maaliskuussa julkaistu esikoisalbuminsa ”Lohtulauseita” nousi ilmestymisviikollaan Suomen virallisen listan ykköseksi pysytellen kärkisijalla kolmen viikon ajan. Albumi sekä singlebiisit ”Ota varovasti” ja ”Sun katu” ovat kaikki ylittäneet kultalevyn rajan.

Helsingin Sanomat kirjoitti Vestan olevan ”parasta mitä suomalaisessa valtavirtapopissa on tällä hetkellä tarjolla”, ja Soundi-lehti palkitsi artistin ”Master of Pulpets” -tulokaspalkinnolla todeten Vestan ”yhdistävän indien ja valtavirran, uskottavuuden ja kaupallisuuden, merkityksellisyyden ja hittipotentiaalin”. YleX puolestaan kutsui ”Läpimurto”-äänestyksensä voittanutta Vestaa ”suomenkielisen popin suunnannäyttäjäksi”.

 

VESTA SYYSKIERTUE OULUSSA

PE 16.11.2018
Areena Oulu, Tyrnäväntie 16.
Ovet klo 20.00

Ei ikärajaa / rajattu anniskelualue K-18.

Liput ennakkoon palvelumaksuineen alk. 26 €. Ovelta 29 €, mikäli lippuja jää jäljelle.
Lipun hinta ei sisällä eteispalvelumaksua, 3 €.

Liput myy Ticketmaster.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

facebook.com/vestamusiikki
instagram.com/veshtu
fullsteam.fi
areenaoulu.fi

Lisätietoja:
Fullsteam Agency / Rauha Kyyrö, rauha@fullsteam.fi
Qstock / Sandy Kantola, sandy@qstock.fi

-Q-