1920x1080px_FB_eventcover_qstock_goes_fashion

QSTOCK GOES FASHION -ILMAISTAPAHTUMA Oulun kauppakeskus Valkeassa la 27.5.2017

KIERRÄTYSMUOTIA, JÄÄTELÖÄ JA RÄPPIÄ QSTOCK GOES FASHION -ILMAISTAPAHTUMASSA

OHJELMA la 27.5.2017:

klo 14.15 Iljana x Qstock Paradise City -muotinäytös
klo 15.00 Spaz Caroon
klo 15.45 Iljana x Qstock Paradise City -muotinäytös
klo 16.30 Sini Sabotage

Qstock Goes Fashion – tapahtumapäivää vietetään kauppakeskus Valkeassa lauantaina 27. toukokuuta. Ilmaistapahtuman ohjelmassa on niin muotinäytöstä ja live-musiikkia kuin Qstock-jäätelöiden maistatustakin.

Iljana x Qstock – Paradise City -vaatemallisto on suunniteltu ja valmistettu Oulussa Qstockin kierrätetyistä mainostekstiileistä, kuten kaiutinkankaista ja t-paidoista festivaalin 15-vuotisen matkan varrelta. Jokainen tuote on siis uniikki pala oululaista festivaalihistoriaa. Yhteistyöprojekti toteuttaa saumattomasti Qstockin arvoja ympäristöstä vastuun ottavana tapahtumana ja konseptuaalisen Iljana-vaatemerkin mottoa ”make love don’t waste!”

Mallistoa myydään Non Boutiquessa ja Weecos-verkkokaupassa kesäkuun alusta alkaen sekä tietysti itse festivaalilla 28.-29. heinäkuuta. Tuotteita valmistetaan rajallinen määrä, ja ne ovat myynnissä niin kauan kuin tavaraa riittää. 20 prosenttia tapahtumapäivän aikana ja 10 prosenttia kaupoissa myytävien tuotteiden arvonlisäverottomasta hinnasta lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen Puhdas Itämeri -hankkeeseen.

Vaatemalliston ohessa esitellään oululaisen koruvalmistajan Venka&Vinkan viralliset Qstock Nostalgia -korut. Trooppista teemaa hehkuvissa koruissa eksoottiset linnut ja kukat seikkailevat värikkään rock-henkisissä kaula- ja korvakoruissa. Qstockin 15-vuotisjuhlan kunniaksi korujen materiaalina on käytetty aiempien Qstockien festaripasseja, rannekenauhoja ja mainoskankaita.

Ekologisia design-koruja ja asusteita kierrätysmateriaaleista valmistavan Venka&Vinkan tuotteita voi hankkia verkkokaupasta venkavinka.fi ja Oulun Kauppatorin Ossuuskunta AittaPuttiikista. Myös Qstock Nostalgia -korumalliston myynnistä lahjoitetaan samat osuudet puhtaamman Itämeren hyväksi.

Ylikiiminkiläinen Sortolan Jäätelö puolestaan saapuu Qstock Goes Fashion -tapahtumaan maistattamaan Qstockin nimikkojäätelöitä. Yleisön ehdottamista makuvaihtoehdoista Facebook-äänestyksellä juhlavuoden mauksi valittu päärynä-minttusuklaa-kinuski -kermajäätelö ja viime vuoden suosikki mango-salmiakkipippuri -kermajäätelö tulevat myyntiin kauppakeskus Valkean Sokos Herkku Kioskiin ja Sokos Herkkuun heti tapahtumapäivänä. Jäätelöitä on saatavilla aikanaan myös itse festivaalilla.

Tapahtumapäivän live-musiikista vastaavat taannoisen Levikset repee -hittinsä ja parhaillaan pyörivän Iholla -tv-sarjan myötä koko kansalle tutuksi tullut Sini Sabotage sekä 15-vuotias oululainen hiphop-tulokas Spaz Caroon.

Muotinäytöksen mallien kampaukset ja meikit loihtii Hyvän olon keskus Goalas ja mallien jalat kengittää The Athlete’s Foot Finland.

-Q-

Qstock 28.-29.7.2017 - 15. juhlavuosi​
© 2017 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED design: NTRNZ Media
WordPress Lightbox