fbpx

Qstock Backstage -sivusto avattu!

Qstock Backstage on festivaalin uusi sisältöalusta, joka raottaa festivaalin taustatapahtumien verhoa ja paljastaa etukäteen asioita festivaaliin liittyvistä ihmisistä ja ilmiöistä. Kaleva Median kanssa yhteistyössä toteutetun Backstagen myötä paperinen Qstock-lehti vaihtuu digiversioksi, jota on näppärä lukea kännykälläkin.

Halusimme päivittää festivaalin alkuajoista lähtien joka kesä julkaistun paperisen Qstock-lehden vastaamaan paremmin nykyhetken mediatottumuksia. Qstock Backstagelle pääsee kätevästi kännykälläkin, kun tulee ikävä kesän lämpöä ja heinäkuun lopun huippufiiliksiä.

Backstage tuo ensikäden tiedon kaikesta festivaaleilla tapahtuvasta, mutta pureutuu myös pintaa syvemmälle festivaalin taustalla vaikuttaviin voimiin“, Qstockin viestintäpäällikkö Niina Ristolainen hehkuttaa.

Kevään edetessä voi valmistautua festareihin jo ennakkoon, sillä bäkkäriltä löytää ensimmäisten joukossa tietoja esimerkiksi tulevan kesän festarin ruoka- ja juomatarjonnasta sekä oheisohjelmasta. Musiikinnälkäisille Qstock Backstage tarjoilee tuoreita haastatteluja ja juttuja festareille saapuvista artisteista ja bändeistä.

Backstagella pääsee tutustumaan festareiden tekijöihin ja siihen, miten suurtapahtumaa järjestetään ja mitä kaikkea siihen kuuluu.

Qstock Backstagelta löydät kootusti myös Qstockin uutiset ja tärkeät tiedotteet, joten et jää paitsi tarpeellisesta infosta. Yhteistyökumppanit ovat myös omana osanaan Backstagella. Festivaalin viralliset infot ja ohjeistukset löytyvät edelleen tapahtuman nettisivuilta, jonne pääsee myös Backstagen navigointipalkista.

Siirry Backstagen maailmaan tästä!

-Q-