Osallistu Qstock-muistokisaan ja voita VIP-liput!

Jaa Qstock-muistosi 15. juhlavuoden kunniaksi!

Kahdesta kaveruksesta se alkoi 15 vuotta sitten. Muistavatpa festivaalijärjestäjät Mikko Forstén ja Pekka Aarikallio, kun ensimmäinen ajatus festivaalin perustamisesta lähti hilpeän baari-illan aikana. Heidän mielestään Oulu kaipasi live-musiikkia useamman bändin voimin ja kunnon bileitä. Ajatus tuntui myös seuraavana päivänä hyvältä ja niin perustettiin Qstock. Siitä saakka Kuusisaaressa on juhlittu hyviä bileitä, joiden juhlijamäärä on tätä nykyä hieman suurempi kuin lähtötilanteessa.

Osallistu kilpailuun jakamalla oma mieleenpainuvin muistosi Qstockin vuosien varrelta. Muisto voi olla kuvaa, videota tai tekstiä.
Voit jakaa muistosi kommentoimalla Qstockin Facebook-sivun kisapäivitykseen tai Instagramin julkisessa profiilissasi, kun tägäät kuvaasi/videoosi Qstockin Instagram-tilin @qstock_festival ja juhlavuoden virallisen hashtagin #Qstock15y.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi Qstock 2017 kahden hengen Exclusive-lippupaketti, jolla voittaja pääsee kaverinsa kanssa VIP-alueelle molempina festaripäivinä (arvo 560 €).
Hienoin raadin valitsema tarina voittaa Qstock 2017 kahden hengen VIP-paketin sisältäen pääsyn VIP-alueelle molempina festaripäivinä sekä virvokkeita ja ruokia (arvo 682 €).

Osallistumalla kisaan annat Qstockille luvan julkaista kuvasi, videosi tai tarinasi sosiaalisessa mediassa, sillä muistot pääsevät näkyville Qstockin some-kanaviin. Kilpailuun voi osallistua 14.2.2017 klo 14 saakka.

SÄÄNNÖT:

Kilpailun järjestää Qstock Oy, Y-tunnus 1898009-4

Kilpailuun voi osallistua 14.2.2017 klo 14 saakka. Osallistumisajan ulkopuolella lähetettyä materiaalia ei huomioida kilpailussa. Raati valitsee voittajan. Qstock ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.

Palkintoa ei voi myydä eteenpäin, vaan se nimetään voittajalle.

Osallistumalla kilpailuun annat Qstockille luvan olla sinuun yhteydessä Facebookin kautta sekä julkaista etunimesi. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa tiedoksi antamisesta, valitaan uusi voittaja.

Osallistumalla kilpailuun annat Qstockille luvan julkaista materiaaliasi sosiaalisen median kanavissa. Huolehdithan, että sinulla on lupa käyttää julkaisemaasi materiaalia. Älä julkaise materiaalia, joka on Suomen lainsäädännön vastainen tai loukkaa kolmannen osapuolen omistusoikeuksia, patentti-, tekijän- tai muita immateriaalioikeuksia, tai on loukkaava, epäsiveellinen tai hyvien tapojen vastainen. Qstock ei vastaa kilpailuun osallistuvan materiaalin alkuperästä tai mahdollisista immateriaalioikeuksien loukkauksista. Osallistuja sitoutuu puolustamaan kilpailun järjestäjää materiaaliaan koskevilta kolmansien osapuolten vaatimuksilta siten, että kilpailuun osallistumisesta tai siihen liittyvän materiaalin käytöstä ei aiheudu järjestäjälle mitään oikeudenkäynti- tai muitakaan kuluja, vahingonkorvausvelvoitteita tai muuta vahinkoa tai vastuuta kolmansia osapuolia kohtaan.

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiaan voittaessa VIP- ja Exclusive-liput vaihdetaan Qstock 2017 2 päivän rannekkeisiin.

Qstock pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Qstock pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvonta ei ole Facebookin, Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin, Instagramiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Qstockin käyttöön, ei Facebookin, Instagramin tai vastaavan median.

© 2017 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED design: NTRNZ Media
WordPress Lightbox