Nallikari Lomakylä

Tervetuloa nauttimaan Qstockin festaritunnelmista Nallikari Lomakylään! Nallikari Lomakylä sijaitsee vain neljä kilometriä kaupungin keskustasta meren rannalla, aivan kuuluisan Nallikarin rannan välittömässä läheisyydessä. Qstock-festarialueelle on kävellen ja bussilla vain muutama kilometri.

 

NALLIKARIN DELUXE-PAKETTI NELJÄLLE POIJU VILLASSA

 

Nallikarin lippulaiva, uusi Poiju-alue valmistui paraatipaikoille kesällä 2016. Alueella on 24 modernia ympärivuotista huvilaa ja kaikissa huviloissa on tilava tupakeittiö oleskelutiloineen, sauna, kaksi makuuhuonetta, takka ja iso terassi.

 

DELUXE-FESTARIPAKETTI POIJU VILLOISSA NELJÄLLE HENGELLE

Hinta 243,50€/hlö (hinta edellyttää neljää majoittujaa)

 

Hinta sis. majoituksen pe 27.- su 29.7.2018 Poiju Villassa, liinavaatteet, pyyhkeet ja siivouksen, sekä kahden päivän festarilipun.

 

*************

 

NALLIKARIN RETRO-PAKETTI CAMP-HENGESSÄ!

Festari-paketti, josta ei nostalgiaa puutu! Vietä festivaalia niin kuin silloin ennen – telttaile Nallikarin upeassa lomakylässä. Pakettiin sisältyy telttapaikka Suomen upeimman biitsin naapurissa, kahden päivän liput Qstockiin sekä huoltorakennuksen käyttö.

 

 

RETRO-PAKETTI KAHDELLE HENGELLE 304€

Hinta sis. 2 x kahden päivän lippu Qstockiin ja kahden yön majoituksen pe 27.- su 29.7.2018 kahdelle aikuiselle telttapaikalla.

Lisähenkilö 127€/hlö

 

Qstock-kesäpaketti myynnissä 1.4.2018 lähtien

Deluxe-pakettivaraukset suoraan ONLINE -varausjärjestelmästä koodilla QSTOCKKESÄ2018 tai vastaanotosta 044 7031353 / reception@nallikari.fi. Retro-paketti varaukset vain vastaanotosta.

 

Festaripaketit laskutetaan heti varauksen teon yhteydessä. Varatessasi online-varausjärjestelmässä valitse ”Maksu – Vahvista varaus”. Festaripaketeilla ei ole peruutusoikeutta.

 

Nallikari Lomakylä                              

Leiritie 10, 90510 Oulu

044 7031353

reception@nallikari.fi

www.nallikari.fi

 

 

© 2018 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED design: NTRNZ Media
WordPress Lightbox