LOPPUUNMYYTYYN QSTOCKIIN ENNÄTYSYLEISÖ

Qstock on myyty loppuun jo kuudetta kertaa peräkkäin. Festivaali tulee tekemään uuden yleisöennätyksen, sillä tänä vuonna paikalle saapuu 35 000 juhlijaa kahden päivän aikana. Tiettyjen aluejärjestelyjen myötä festivaalialueelle voidaan ottaa kaikkiaan 3000 henkeä enemmän kuin viime vuonna.

Siirtämällä päälavaa taaksepäin saadaan lisää tilaa yleisöalueelle. Narikan siirtäminen Linnansaareen puolestaan vapauttaa tilaa eteisalueelle ja sujuvoittaa sisääntuloa sekä vähentää kiertoreittinä toimivan kevyen liikenteen väylän ruuhkautumista.

Myös Raatin ja Kuusisaaren välistä kävelysiltaa levennetään festivaalin ajaksi, ja sen myötä uudistetun Kuusisaaren alue saadaan valjastettua entistä paremmin käyttöön.

Yhtä lailla suuri yleisömäärä pyritään huomioidaan palveluissa. Wc:itä on nyt aiempaa enemmän, ja niiden sekä vesipisteiden opastukseen kiinnitetään erityistä huomiota.

Järjestäjä muistuttaa, että ostettaessa lippuja epävirallisia teitä, esimerkiksi netin välityksellä yksityishenkilöiltä tai epävirallisista lipunmyyntikanavista, kannattaa olla erityisen varovainen, sillä väärennöksiä saattaa olla liikkeellä. Kaikkien lippujen aitous tarkistetaan ennakkovaihtopisteissä ja festivaalialueen porteilla.

Järjestäjä myös suosittelee vaihtamaan ennakkoliput festivaalirannekkeisiin jo ennen festivaalia jonottamisen välttämiseksi. Rannekkeenvaihdosta tarkemmin Rannekkeet-sivulla.

-Q-