LOPPUUNMYYTY QSTOCK KÄYNNISTYY HUOMENNA PERJANTAINA

15. juhlavuottaan viettävä Qstock käynnistyy huomenna perjantaina. Jo ennakkoon loppuunmyyty festivaali kerää Kuusisaareen ja Raattiin 32 000 henkeä kahden päivän aikana.

Festivaalialueella on varauduttu väenpaljouteen monin tavoin. Esimerkiksi sisääntulotarkastus- ja vesipisteitä on lisätty. Uudistetussa Kuusisaaressa festivaalikansalla on enemmän tilaa liikkua. Kuusisaaressa on nyt yksi iso anniskelualue, jolta on katseluetäisyys niin Kaleva-lavalle, Oulu-lavalle kuin Rytmirannallekin.

Uutta ovat myös vettä säästävät ja hiilijalanjälkeä pienentävät alipainevessat sekä se, että tänä vuonna alaikäisetkin pääsevät rentoutuman Chill Out -puistoon. Samoin alueen ruokatarjontaa on monipuolistettu, ja samalla erikoisruokavalioita on huomioitu paremmin.

”Festivaalialue on viimeisiä viilauksia vaille valmis ottamaan juhlavuoden festivaalikansan vastaan. Usean esiintyjän show’t tulevat olemaan visuaalisesti todella näyttäviä, ja oheisohjelma tarjoaa asiakkaille sellaistakin, mitä ei ole Qstockissa aiemmin koettu. Festivaalin 15 vuoden historia tulee näkymään somistuksessa vahvasti, ja asiakkaiden ennakkoon lähettämiä muistelutarinoita voi löytää alueelta. Upeaa on myös, että seitsemän paria menee naimisiin alueen vihkiteltassa”, festivaalikoordinaattori Niina Ristolainen sanoo.

Qstockin perjantain, lauantain ja kahden päivän lippujen vaihto ennakkoon rannekkeiksi jatkuu torstaina kaikissa kahdeksassa rannekkeenvaihtopisteessä ja perjantainakin vielä muutamissa niistä. eTickettejä vaihdetaan perjantaina ainoastaan kauppakeskus Valkean Kesäkadulla ja Puistokahvila Makiassa. Festivaalialueella rannekkeenvaihto alkaa porttien auetessa perjantaina klo 14 ja lauantaina klo 11. Katso tarkennukset Rannekkeet-sivulta.

Sisääntuloa helpottava Pikisaaren sillan portti on avoinna perjantaina ja lauantaina klo 14-19.

Qstock-viikonloppu sulkee Kuusisaaren ja Raatin harjoituskenttää ympäröivät tiealueet festivaalin ajaksi. Pikisaaren asukkaille ja siellä asioiville on järjestetty erillinen kulkureitti Raatin venelaiturin kevyen liikenteen väylää pitkin. Kevyen liikenteen väylä Toivoniemen ja Kuusisaaren välillä on suljettu sunnuntai-iltaan saakka. Lue liikennejärjestelyistä lisää sekä katso kiertoreitit Festivaalialue-sivun alalaidasta.

-Q-

© 2017 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED design: NTRNZ Media
WordPress Lightbox