Liput

Qstock 2018 ON LOPPUUNMYYTY

31.3.2018 saakka

PE alk. 69€
LA alk. 79€
2 PV alk. 109€

1.4.2018 alkaen

PE [loppuunmyyty!] 75€
LA [loppuunmyyty!] 85€
2 PV [loppuunmyyty!] 119€
Exclusive [loppuunmyyty!] 280€
Ostorajoitukset ja lippujen käyttöoikeudet
Ostorajoitus: 10 lippua/asiakas.
Huom! Lippuja ei saa käyttää arvontojen tai kilpailujen palkintoina ilman Qstock Oy:n kirjallista lupaa.

Myyntikanavat: Ticketmaster Suomi

Huom. 25.5.2018 alkaen R-Kioskit eivät toimi enää Ticketmasterin myyntipisteinä. Lippujen hintoihin lisätään toimitustavasta riippuen Ticketmasterin käsittelykulu. Lue lisää käsittely- ja toimituskuluista Ticketmasterin sivuilta. Kaikissa lipunmyyntiä koskevissa kysymyksissä voit ottaa Ticketmasterin asiakaspalveluun yhteyttä. Porttimyynti aukaistaan, mikäli ennakkolippuja jää myymättä.

KAIKKI S-Etuhintaiset liput on loppuunmyyty! 

 

Katso myös majoituskumppaneiden lippu+majoitus -paketit!

Exclusive-liput – LUE LISÄÄ  – Exclusive-liput loppuunmyyty

VIP-liput yrityksille – LUE LISÄÄVip-liput loppuunmyyty

250 ensimmäiselle lipunostajalle 22.1. alkaen Qstock-pipo!

Qstock-pipo lähetetään Suomessa jälkitoimituksena 250 ensimmäiselle Ticketmasterin kanavilta Qstock-lipun ostaneelle asiakkaalle. Ilmainen oheistuote ei koske R-Kioskien kautta ostettuja tai joululipunmyynnin (1.-31.12.21017) kampanjan lippuja.

 

Myyntipisteet:

Koko Suomen Ticketmasterin toimipisteet löydät täältä.

Oulun alueen myyntipisteet:

Huom. 25.5.2018 alkaen R-Kioskit eivät toimi enää Ticketmasterin myyntipisteinä.

Kulttuurisetelit maksuvälineenä:

Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli sekä Smartum kulttuurisaldokortti, Tyky-Kuntoseteli+(kulttuuriin) sekä nyt uutena Virikeseteli, Ticket Virike® (Mind&Body®) ja Ticket Duo® käyvät kaikki maksuvälineenä Ticketmasterin toimipisteissä lippukauppakohtaisesti. Tapahtumajärjestäjä ei voi vaikuttaa siihen, mitkä lippukaupat vastaanottavat kutakin kulttuuriseteliä.

Ikärajat ja vapaarannekkeet:

Qstock-festivaalille ei ole ikärajaa. Alle 10-vuotiaat (29.7.2008 ja sen jälkeen syntyneet) pääsevät tapahtumaan veloituksetta. Alle 10-vuotiaille taataan vapaaranneke festivaalille lipun ostaneen aikuisen seurassa. Lipun ostaneen aikuisen mukana pääsee kaksi alle 10-vuotiasta lasta festivaalialueelle. Vapaarannekkeita saa pääporttien läheisyydessä sijaitsevalta rannekkeenvaihtoteltalta. Ikä todistettava.

Yli 60-vuotiaiden Enemmän Elämää! -paketti myynnissä 1.3.2018 alkaen Oulussa – PAKETIT LOPPUUNMYYTY!

hukka_logo_pieni kaleva_logo_pieni

Yli 60-vuotiaat voivat osallistua festivaalille jälleen Qstockin, Liikuntakeskus Hukan ja sanomalehti Kalevan tarjoaman Enemmän Elämää! -lippukokonaisuuden myötä. Sisäänpääsyyn oikeuttava yli 60-vuotiaiden ranneke on luovutettu myynnin yhteydessä. Ikä todistettava festivaalialueen porteilla.

Enemmän Elämää! -paketti 30 euroa sisältäen:

  • Qstock 2018
    • Kahden päivän lippu (yli 60-vuotiaille, arvo 105 € / 1.4.alkaen 115 €)
  • Liikuntakeskus Hukka
    • Päiväajan jäsenyys 12 peräkkäisen päivän ajaksi (arvo 180 €), aktivoitava 30.9.2018 mennessä.
  • Kaleva
    • Kaleva Digi kuukauden ajaksi

Myynti: Liikuntakeskus Hukka, Isokatu 99, 90120 Oulu. Huom. Enemmän Elämää! -paketteja rajallinen määrä.

Myyntitulot lahjoitetaan oululaisten vähävaraisten lasten ja nuorten harrastustoimintaan. Keräyksen organisoiva ODL ohjaa tuoton avustuskohteisiin.

Qstockin Enemmän Elämää! –rannekkeella festivaalialueelle pääsevät sisään vain yli 60-vuotiaat, mutta Enemmän elämää! –lippukokonaisuuden voi ostaa nuorempikin lahjaksi iäkkäämmälle. Ikä tulee todentaa festivaalialueen rannekkeentarkistusporteilla henkilöllisyystodistusta näyttämällä.

Avustajaranneke:

Mikäli invaliditeettisi vuoksi tarvitset avustajan, hän voi lunastaa vapaarannekkeensa pääporttien läheisyydessä sijaitsevalta rannekkeenvaihtoteltalta yhdessä avustettavan kanssa. Rannekkeenvaihtoteltta palvelee asiakkaita festivaalin aikaan 27.-28.7.2018. Vain yksi avustaja on oikeutettu vapaarannekkeeseen. Avustettavalla tulee olla mukana Qstockin lippu tai jo vaihdettu ranneke.

Ikäsuositukset

Qstock-festivaali suosittelee alle 15-vuotiaiden festivaalikävijöiden saapumista alueelle aikuisen kanssa. Suuren yleisötapahtuman luonne tekee festivaalin turvallisuudesta kaikkien kävijöiden yhteisen asian, mitä Qstock pyrkii tällä ohjeistuksella edesauttamaan.

© 2017 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED design: NTRNZ Media
WordPress Lightbox