fbpx

Liput

Osta liput!

Alla olevat hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Halvempia lippuja ei tule myyntiin. Hinnat sisältävät Ticketmasterin 4 euron käsittelykulun. Käsittely- ja toimituskuluista voit opiskella paremmin Ticketmasterin sivuilta. Ticketmaster palvelee kaikissa lipunmyyntiä koskevissa kysymyksissä. Porttimyynti aukaistaan, mikäli ennakkolippuja jää myymättä. Ei ole viime vuosina jäänyt 😉

PE

84 €

Sold out!

LA

94 €

Sold out!

2 PV

131 €

Osta
Mitä jos olisitkin VIP? Lue lisää!

Uuden tason festarikokemus VIP-lipulla!

VIP-liput ovat saatavilla niin YKSITYISHENKILÖILLE, kuin YRITYKSILLEKIN. Varmista omasi ajoissa, sillä VIP-kapasiteetti on rajoitettu!

VIP-lippu (K18) sisältää:

🔹 Yhden tai kahden päivän sisäänpääsyn Qstock 2021 -festivaaleille,

🔹 pääsyn VIP-alueille Päälavan ja Kaleva-lavan läheisyydessä (K18),

🔹 paremmat näköalat VIP-alueen korokkeelta,

🔹 oma VIP-lipunvaihtopiste VIP-kulkulupaan akkreditointipisteellä,

🔹 oma VIP-sisäänkäynti festivaalialueelle,

🔹 oma VIP-narikka,

🔹 oma VIP-ruokailualue,

🔹 laajennettu juomavalikoima VIP-anniskelualueilla.

 

Huomioitavaa VIP-lipun käyttämisessä:

⇒ VIP-lipun käyttämiseen vaaditaan täysi-ikäisyys. Asiakkaan ikä tarkistetaan lipun vaihdon yhteydessä akkreditointipisteellä; otathan henkilöllisyystodistuksesi mukaan.

⇒ VIP-lippu on vaihdettava VIP-kulkulupaan akkreditointipisteellä Qstock-viikolla tai festivaalipäivinä. Lippu luetaan elektronisesti.

⇒ Vieraiden check-in -pisteiden aukioloajat ja sijainnit päivitetään näille sivuille lähempänä festivaalia.

⇒ Ticketmasterilta VIP-lipun ostaneet saavat tarkempia tietoja sisältävän infokirjeen sähköpostitse pari viikkoa ennen festivaalia.

Huom! VIP-lippu ei sisällä drinkki- tai ruokalippuja. Drinkki- ja ruokalippuja voit ostaa alueelta VIP-infosta ja infopisteeltä.

 

Yritysostot voi tehdä myös:

 • Sähköpostilla
   • Ticketmasterilta: tm.yritysmyynti @ vsp.fi, tai
   • Suoraan Qstockin henkilökunnalta: myynti @ qstock.fi
 • Puhelimella Ticketmasterilta
   • 0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm), tai
   • 0600 10 020 (6,84 euroa/puhelu+pvm).
    Avoinna arkisin klo 8-17

Yrityksien laskuvarauksista Ticketmaster veloittaa 10€/lasku toimituskulua.

 

VIP PE

179 €

Sold Out!

VIP LA

199 €

Sold Out!

VIP 2PV

294 €

Sold Out!
Yleistä lipuista

🔹 Ticketmaster Suomi on Qstock-festivaalin ainoa lipunmyynnin palveluntarjoaja. Ostathan lippusi vain viralliselta lipunmyyjältä Ticketmasterin myyntikanavilta. Koko Suomen Ticketmasterin toimipisteet löydät täältä.

🔹 Kaikki liput on vaihdettava rannekkeeseen tai kulkulupaan. Rannekkeenvaihtopisteet ja Vieraiden check-in -pisteet aukeavat festivaaliviikolla. Tarkemmat sijainnit ja aukioloajat löydät täältä.

🔹 Lippu luetaan ja varmennetaan rannekkeenvaihtopisteellä elektronisesti.

🔹 Qstock tai Ticketmaster ei vastaa vaurioituneista lipuista tai rannekkeista.

🔹 Mikäli sinulla on kysymyksiä tekemästäsi varauksesta tai haluat tiedustella muista lipun ostoon liittyvistä asioista, voit soittaa Ticketmasterin puhelinpalveluun:

0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai
0600 10 020 (6,84 euroa/puhelu+pvm).
Avoinna arkisin klo 8-17

Puhelinpalvelun kautta voit useimmiten tehdä noutovarauksen tai laskuvarauksen. Varauksien säännöissä saattaa olla tilaisuuskohtaisia eroja. Noutovaraukset voi lunastaa Ticketmasterin lippukaupoista. Mikäli et nouda lippuja annetun ajan sisällä, varaus peruuntuu automaattisesti. Lippukaupat perivät omat käsittelykulunsa noudon yhteydessä. Laskuvarauksen liput lähetetään annettuun osoitteeseen maksettuasi ne. Laskuvaraukset peruuntuvat automaattisesti, jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Mikäli asiasi koskee jo maksettuja tilauksia, voit soittaa Ticketmasterin asiakasneuvontaan:

03 053 0003 (0,08€+pvm)
Avoinna arkisin 9-14

🔹 Tutustu lippujen osto- ja käyttöehtoihin täällä:

Ticketmaster osto- ja käyttöehdot

Covid-19 muutokset lippuihin

Vuoden 2020 festivaalia ei järjestetty koronapandemian vuoksi.

🔹 Vuodelle 2020 ostettu lippu käy sellaisenaan vuoden 2021 Qstock-festivaalille. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin pitää lippu hyvässä tallessa. Lippujen viimeinen palautuspäivä oli 24.7.2020.

🔹 QSTOCK 2021 LIPUNMYYNTI JATKUU toistaiseksi voimassa olevilla hinnoilla, edullisempia lippuja ei tule myyntiin.

Kiitämme kaikkia, jotka päättivät pitää kesän 2020 Qstockiin ostamansa lipun.
PÄIVÄKOHTAISTEN LIPPUJEN VAIHTO-MAHDOLLISUUS PÄÄTTYNYT

KESÄN 2020 QSTOCKIIN OSTETTU JA SÄILYTETTY LIPPU OLI halutessaan MAHDOLLISTA VAIHTAA

🔹 Vuodelle 2020 ostettu lippu käy sellaisenaan vuoden 2021 Qstock-festivaalille.

🔹 Lipun pystyi päivittää Ticketmasterin palvelumyyntipisteillä 15.6.2021 mennessä, mikäli haluttu kategoria ei ollut loppuunmyyty 

Lipun vaihtaminen

🔹 Voit vaihtaa perjantain lipun lauantain lippuun maksamalla lippujen välisen hintaerotuksen, sekä Ticketmasterin käsittelykulun. 

🔹 Voit vaihtaa lauantain lipun perjantain lippuun maksamalla Ticketmasterin käsittelykulun. Lippuhintojen erotusta ei makseta takaisin.  

🔹 Myös yhden päivän VIP-liput ovat vaihdettavissa päikseen samoin ehdoin.  

Lipun päivitys suurempaan lippukategoriaan

🔹 Voit päivittää lippusi arvokkaamman hintakategorian lippuun maksamalla lippujen välisen erotuksen, sekä Ticketmasterin käsittelykulun. Voit esimerkiksi vaihtaa yhden päivän lipun kahden päivän lipuksi.

 

Lippujen vaihtaminen onnistui siis 15.6.2021 saakka, ellei lippukategoria ollut loppuunmyyty. Vaihtamisen yhteydessä oli maksettava Ticketmasterin käsittelykulun.  

Yksi vaihto tai päivitys per lippu. Lipun vaihdon tai päivityksen pystyi tehdä vain Ticketmasterin palvelumyyntipisteillä. 

Lippuja ei voi enää kuitenkaan palauttaa. Ainoastaan vaihto oli mahdollinen. 

Ostorajoitukset ja käyttöoikeudet

Ticketmasterin ostorajoitus: 10 lippua / asiakas. 

🔹 Yrityksenä voit tiedustella mahdollisuutta SUUREMMAN LIPPUMÄÄRÄN hankkimiseen suoraan Qstockin henkilökunnalta. Ota yhteyttä: myynti @ qstock.fi

🔹 Huom! LIPPUJA EI SAA KÄYTTÄÄ ARVONTOJEN TAI KILPAILUJEN PALKINTOINA ILMAN QSTOCK OY:N KIRJALLISTA LUPAA.

Kulttuurisetelit maksuvälineinä

Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli sekä Smartum kulttuurisaldokortti, Tyky-Kuntoseteli+(kulttuuriin), ePassi sekä Edenredin Virikesetelit käyvät maksuvälineenä Ticketmasterin toimipisteissä LIPPUKAUPPAKOHTAISESTI. Tapahtumajärjestäjä ei voi vaikuttaa siihen, mitkä lippukaupat vastaanottavat kutakin kulttuuriseteliä.

Drinkki- ja ruokaliput

Drinkki- ja ruokalippuja voi ostaa festivaalialueen VIP-infosta sekä yleisöalueen infosta pankki- tai luottokortilla.

Drinkki- ja ruokaliput ovat voimassa festivaalin anniskelualueiden aukioloaikoina 30.-31.7.2021.

Ostorajoitus max. 300 kpl / tuote.

Ennakkoon tilatut lipukkeet voi lunastaa festivaalialueen vieraiden check-in -pisteeltä, infopisteeltä tai VIP-infosta.  Tilaajalle ja lipukkeiden lunastajalle lähetetään heinäkuun alussa sähköpostitse infokirje, jonka sisältämän linkin avulla voi palata tarvittaessa täydentämään lipukkeiden lunastajan tiedot, mikäli henkilö ei ole vielä tiedossa.

Ikärajat

Qstock-festivaalille ei ole ikärajaa. Suosittelemme kuitenkin alle 15-vuotiaiden festivaalikävijöiden saapumista alueelle aikuisen kanssa. Suuren yleisötapahtuman luonne tekee festivaalin turvallisuudesta kaikkien kävijöiden yhteisen asian, mitä Qstock pyrkii tällä ohjeistuksella edesauttamaan.

Alle 10-vuotiaat (1.8.2011 ja sen jälkeen syntyneet) pääsevät tapahtumaan veloituksetta lipun ostaneen aikuisen seurassa. Festivaalialueelle voi saapua kaksi alle 10-vuotiasta lasta yhden aikuisen seurassa. Lapset tarvitsevat JUONIORI-rannekkeen, joita saa pääporttien läheisyydessä sijaitsevalta rannekkeenvaihtoteltalta. Ikä todistettava.

Huom! Mikäli mielit aikuisena anniskelualueille, jätäthän lapsesi mieluummin kotiin. 

Avustajat

Mikäli invaliditeettisi vuoksi tarvitset avustajan, hän voi lunastaa vapaarannekkeensa festivaalialueen pääporttien läheisyydessä sijaitsevalta rannekkeenvaihtoteltalta yhdessä lipun ostaneen avustettavan kanssa.

Avustajan tarve on todennettava jollakin virallisella dokumentilla, josta ilmenee avustajan jatkuva tarve. Tällaisia dokumentteja ovat esim.

 • EU:n Vammaiskortti, jossa on A-merkintä
 • Lääkärintodistus
 • Näkövammaisten keskusliiton jäsenkortti (haitta-aste yli 65%)
 • Lääkärintodistus, josta ilmenee, että näkövamman haitta-aste on yli 65%

Emme ota diagnooseihin tai avustettavan tarpeeseen rannekkeenvaihtopisteellä kantaa, tästä syystä todistus on hyvä hankkia etukäteen,

Rannekkeenvaihtoteltta palvelee asiakkaita festivaalin aikaan 30.-31.7.2021.

Vain yksi avustaja/avustettava on oikeutettu vapaarannekkeeseen. Avustettavalla tulee olla mukana Qstockin lippu tai jo vaihdettu ranneke.

Yli 60-vuotiaiden Enemmän Elämää! -paketti

Loppuunmyyty!

Yli 60-vuotiaat voivat osallistua festivaalille Qstockin, Liikuntakeskus Hukan ja sanomalehti Kalevan tarjoaman Enemmän Elämää! -lippukokonaisuuden myötä. Myynti on päättynyt, sillä Enemmän Elämää! -paketit on loppuunmyyty.

Qstockin Enemmän Elämää! –rannekkeella festivaalialueelle pääsevät sisään vain yli 60-vuotiaat. Ikä tulee todentaa festivaalialueen rannekkeentarkistusporteilla henkilöllisyystodistusta näyttämällä.

Enemmän Elämää! -paketti SISÄLTÄÄ:

• Qstock 2021 kahden päivän lippu (arvo alk. 127 €)
• Liikuntakeskus Hukan päiväajan jäsenyys 12 peräkkäisen päivän ajan (Aktivoitava 31.7.2020 mennessä.)
• Kaleva Digi kuukauden ajaksi

Huom! Enemmän Elämää! -paketin käyttö on voimassa festivaalin siirtymisestä huolimatta

 • Enemmän Elämää -pakettien tuotot on ohjattu hyväntekeväisyyteen oululaisten vähävaraisten lasten ja nuorten harrastustoimintaan. Keräyksen organisoiva ODL on ohjannut tuoton avustuskohteisiin.
 • Pakettiin sisältyvä Qstock 2020 -ranneke käy sellaisenaan Qstock 2021 -festivaaleilla 30.-31.7.2021.
 • Enemmän Elämää -paketin muut edut (Liikuntakeskus Hukka ja Kaleva) ovat voimassa festivaalin siirtymisestä huolimatta.

Edellä mainituista syistä johtuen huomioithan, että Enemmän Elämää! -paketin palauttaminen ei ole mahdollista.

Olet lämpimästi tervetullut!

🔹 🔹 🔹

Huom! Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään. Osa ohjelmistosta järjestetään paikassa, jossa on rajoitettu kapasiteetti.

🔹 🔹 🔹

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 30.-31. heinäkuuta 2021. Qstock on ollut loppuunmyyty jo seitsemänä kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista. Vuonna 2019 tapahtuma teki aluejärjestelyiden muutosten myötä kävijäennätyksen keräten 40 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

© 2021 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED • design: NTRNZ Media