Liput

Qstock 2020 lipunMYYNTI

Suomen hallitus linjasi 22.4.2020, että suurten yleisötapahtumien rajoittamista koronapandemian hillitsemiseksi jatketaan heinäkuun loppuun saakka. Rajoitus koskee siten myös Qstockia ja murheellisena joudumme toteamaan, että vuoden 2020 festivaalia ei järjestetä.

”Niin innoissaan kuin tämän kesän järjestelyistä ja ohjelmasta olemme olleetkin, koko maailmanlaajuisen tilanteen valossa tärkeintä on meidän kaikkien turvallisuus ja hyvinvointi. Nyt hengähdetään hetki ja luodaan katse tulevaan. Ensi vuonna Qstockia juhlitaankin sitten kahden kesän edestä. Tiedotamme ensi vuoden ohjelmasta heti, kun asioita varmistuu”, festivaalijohtaja Mikko Forstén toteaa.

Tärkeää tietoa lipuista:

🔹 Ostettu lippu käy sellaisenaan vuoden 2021 festivaaleille, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin pitää lippu hyvässä tallessa.
🔹 Mikäli et halua käyttää lippuasi kesällä 2021, voit palauttaa sen 24.7.2020 mennessä. Katso ohjeet täältä: www.qstock.fi/lippujen-palautusohjeet.
🔹 Qstock 2021 lipunmyynti jatkuu toistaiseksi voimassa olevilla hinnoilla, alla tiedot.

 

Virallinen Qstock -lipunmyynnin palveluntarjoaja: TICKETMASTER SUOMI

Ticketmaster Suomi on festivaalin ainoa lipunmyynnin palveluntarjoaja. Ostathan lippusi vain viralliselta lipunmyyjältä Ticketmasterin myyntikanavilta. Koko Suomen Ticketmasterin toimipisteet löydät täältä.

OSTA LIPUT

Lippujen hinnat

 Kaikkiin hintoihin lisätään Ticketmasterin palvelumaksu (pm) 4 euroa. 

toistaiseksi voimassa olevat hinnat Qstock 2021:

  • PE – 80 € + PM 4 €

  • LA – 90 € + PM 4 €

  • 2 PV – 127 € + PM 4 €

  • VIP PE – 175 € + PM 4 €

  • VIP LA – 195 € + PM 4 €

  • 2 PV VIP – 290 € + PM 4 €

> Lue lisää VIP-lipuista

Lue lisää Ticketmasterin käsittely- ja toimituskuluista Ticketmasterin sivuilta. Kaikissa lipunmyyntiä koskevissa kysymyksissä voit ottaa Ticketmasterin asiakaspalveluun yhteyttä. Porttimyynti aukaistaan, mikäli ennakkolippuja jää myymättä.

Ostorajoitukset ja pääsylippujen käyttöoikeudet

Ostorajoitus: 10 lippua / asiakas

Lippuja ei saa käyttää arvontojen tai kilpailujen palkintoina ilman Qstock Oy:n kirjallista lupaa.

KULTTUURISETELIT MAKSUVÄLINEENÄ

Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli sekä Smartum kulttuurisaldokortti, Tyky-Kuntoseteli+(kulttuuriin), ePassi sekä Edenredin Virikesetelit käyvät maksuvälineenä Ticketmasterin toimipisteissä lippukauppakohtaisesti. Tapahtumajärjestäjä ei voi vaikuttaa siihen, mitkä lippukaupat vastaanottavat kutakin kulttuuriseteliä.

IKÄRAJAT JA VAPAARANNEKKEET

Qstock-festivaalille ei ole ikärajaa. Alle 10-vuotiaat (1.8.2011 ja sen jälkeen syntyneet) pääsevät tapahtumaan veloituksetta. Alle 10-vuotiaille taataan vapaaranneke festivaalille lipun ostaneen aikuisen seurassa. Lipun ostaneen aikuisen mukana pääsee kaksi alle 10-vuotiasta lasta festivaalialueelle. Vapaarannekkeita saa pääporttien läheisyydessä sijaitsevalta rannekkeenvaihtoteltalta. Ikä todistettava.

Yli 60-vuotiaiden Enemmän Elämää! -paketti myynnissä 30.1.2020 alkaen Oulussa – Loppuunmyyty!

Yli 60-vuotiaat voivat osallistua festivaalille Qstockin, Liikuntakeskus Hukan ja sanomalehti Kalevan tarjoaman Enemmän Elämää! -lippukokonaisuuden myötä. Myynti alkaa 30.1.2020 klo 6.00 Liikuntakeskus Hukka, Oulun tiloissa. Tuotot on ohjattu hyväntekeväisyyteen.

 

Enemmän Elämää! -paketin käyttö on voimassa festivaalin siirtymisestä huolimatta

  • Enemmän Elämää -pakettien tuotot on ohjattu hyväntekeväisyyteen oululaisten vähävaraisten lasten ja nuorten harrastustoimintaan.
  • Pakettiin sisältyvä Qstock 2020 -ranneke käy sellaisenaan Qstock 2021 -festivaaleilla 30.-31.7.2021.
  • Enemmän Elämää -paketin muut edut (Liikuntakeskus Hukka ja Kaleva) ovat voimassa festivaalin siirtymisestä huolimatta.

Huomioithan, että edellä mainituista syistä johtuen Enemmän Elämää ! -paketin palauttaminen ei ole mahdollista.

 

Enemmän Elämää! -paketti yli 60-vuotiaille 40 euroa sisältäen:

• Qstock 2020 kahden päivän lippu (arvo 127 € / 1.4. alkaen 135 €) –> Siirtyy vuodelle 2021
• Liikuntakeskus Hukan päiväajan jäsenyys 12 peräkkäisen päivän ajan (Aktivoitava 31.7.2020 mennessä.)
• Kaleva Digi kuukauden ajaksi

Myynti: Liikuntakeskus Hukka, Isokatu 99, 90120 Oulu. Huom. Enemmän Elämää! -paketteja rajallinen määrä.
Myyntitulot lahjoitetaan oululaisten vähävaraisten lasten ja nuorten harrastustoimintaan. Keräyksen organisoiva ODL ohjaa tuoton avustuskohteisiin.

Qstockin Enemmän Elämää! –rannekkeella festivaalialueelle pääsevät sisään vain yli 60-vuotiaat, mutta Enemmän elämää! –lippukokonaisuuden voi ostaa nuorempikin lahjaksi iäkkäämmälle.
Ikä tulee todentaa festivaalialueen rannekkeentarkistusporteilla henkilöllisyystodistusta näyttämällä.

 

Avustajaranneke

Mikäli invaliditeettisi vuoksi tarvitset avustajan, hän voi lunastaa vapaarannekkeensa festivaalialueen pääporttien läheisyydessä sijaitsevalta rannekkeenvaihtoteltalta yhdessä avustettavan kanssa. Rannekkeenvaihtoteltta palvelee asiakkaita festivaalin aikaan 30.-31.7.2021. Vain yksi avustaja on oikeutettu vapaarannekkeeseen. Avustettavalla tulee olla mukana Qstockin lippu tai jo vaihdettu ranneke.

IKÄSUOSITUKSET

Qstock-festivaali suosittelee alle 15-vuotiaiden festivaalikävijöiden saapumista alueelle aikuisen kanssa. Suuren yleisötapahtuman luonne tekee festivaalin turvallisuudesta kaikkien kävijöiden yhteisen asian, mitä Qstock pyrkii tällä ohjeistuksella edesauttamaan.

 

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 30.-31. heinäkuuta. Qstock on ollut loppuunmyyty jo seitsemänä kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista. Viime vuonna tapahtuma teki kävijäennätyksensä keräten 40 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

© 2020 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED • design: NTRNZ Media