Liput

Qstock 2018 joululipunmyynti on päättynyt.

Päiväkohtaiset ja kahden päivän liput (myös Exclusive-liput) tulevat myyntiin tammikuun 22. päivä 2018! 

Tarkemmat hintatiedot tiedotetaan näillä sivuilla ennen lipunmyynnin alkua.

 

 

Myyntikanavat: Ticketmaster Suomi

Ticketmasterin lippujen myynti myös kaikista R-kioskeista!


S-Etukortilla liput Qstockiin ilman käsittelykulua Oulun, Kempeleen, Kemin, Tornion ja Rovaniemen Prismoista sekä kauppakeskus Valkean Sokos Herkku Kioskista! Rajoitettu erä. Ei kerrytä bonusta. Muulloin hintaan lisätään Ticketmasterin 4 euron käsittelykulu. 

Lippujen hintoihin lisätään toimitustavasta riippuen Ticketmasterin käsittelykulu. Lue lisää käsittely- ja toimituskuluista Ticketmasterin sivuilta. Kaikissa lipunmyyntiä koskevissa kysymyksissä voit ottaa Ticketmasterin asiakaspalveluun yhteyttä. Porttimyynti aukaistaan, mikäli ennakkolippuja jää myymättä.

Katso myös majoituskumppaneiden lippu+majoitus -paketit!

Exclusive-liput – LUE LISÄÄ

Ostorajoitukset ja lippujen käyttöoikeudet

Ostorajoitus: 10 lippua/asiakas.
Huom! Lippuja ei saa käyttää arvontojen tai kilpailujen palkintoina ilman Qstock Oy:n kirjallista lupaa.

Myyntipisteet:

Koko Suomen Ticketmasterin toimipisteet löydät täältä.

Oulun alueen myyntipisteet:

Kulttuurisetelit maksuvälineenä:

Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli sekä Smartum kulttuurisaldokortti, Tyky-Kuntoseteli+(kulttuuriin) sekä nyt uutena Virikeseteli, Ticket Virike® (Mind&Body®) ja Ticket Duo® käyvät kaikki maksuvälineenä Ticketmasterin toimipisteissä lippukauppakohtaisesti. Tapahtumajärjestäjä ei voi vaikuttaa siihen, mitkä lippukaupat vastaanottavat kutakin kulttuuriseteliä.

Ikärajat ja vapaarannekkeet:

Qstock-festivaalille 27.-28.7.2018 ei ole ikärajaa. Alle 10-vuotiaat (29.7.2008 ja sen jälkeen syntyneet) pääsevät tapahtumaan veloituksetta.
Alle 10-vuotiaille taataan vapaaranneke festivaalille lipun ostaneen aikuisen seurassa. Lipun ostaneen aikuisen mukana pääsee kaksi alle 10-vuotiasta lasta festivaalialueelle. Vapaarannekkeita saa akkreditointipisteeltä Raatin uimahallin ala-aulasta (Raatintie 2). Ikä todistettava.

Avustajaranneke:
Mikäli invaliditeettisi vuoksi tarvitset avustajan, hän voi lunastaa vapaarannekkeensa akkreditointipisteeltä yhdessä avustettavan kanssa. Akkreditointipiste sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä ja on avoinna festivaalin aikaan 27.-28.7.2018. Vain yksi avustaja on oikeutettu vapaarannekkeeseen. Avustettavalla tulee olla mukana Qstockin lippu tai jo vaihdettu ranneke.

Ikäsuositukset

Qstock-festivaali suosittelee alle 15-vuotiaiden festivaalikävijöiden saapumista alueelle aikuisen kanssa. Suuren yleisötapahtuman luonne tekee festivaalin turvallisuudesta kaikkien kävijöiden yhteisen asian, mitä Qstock pyrkii tällä ohjeistuksella edesauttamaan.

© 2017 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED design: NTRNZ Media
WordPress Lightbox