Liput

Qstock 2020 lipunMYYNTI

 

Virallinen Qstock-lipunmyynnin palveluntarjoaja: TICKETMASTER SUOMI

Ticketmaster Suomi on festivaalin ainoa lipunmyynnin palveluntarjoaja. Ostathan lippusi vain viralliselta lipunmyyjältä Ticketmasterin myyntikanavilta. Koko Suomen Ticketmasterin toimipisteet löydät täältä.

OSTA LIPUT

Lippujen hinnat

 Kaikkiin hintoihin lisätään Ticketmasterin palvelumaksu (pm) 4 euroa. 

28.11.-31.12.2019 – rajoitettu erä

  • 2 PV – 115 € + PM 4 €

  • 2 PV VIP – 280 € + PM 4 €

toistaiseksi voimassa olevat hinnat:

  • PE – 80 € + PM 4 €

  • LA – 90 € + PM 4 €

  • 2 PV – 127 € + PM 4 €

  • VIP PE – 175 € + PM 4 €

  • VIP LA – 195 € + PM 4 €

  • 2 PV VIP – 290 € + PM 4 €

 

> Lue lisää VIP-lipuista

> Tilaa drinkki- ja ruokalippuja

Lue lisää Ticketmasterin käsittely- ja toimituskuluista Ticketmasterin sivuilta. Kaikissa lipunmyyntiä koskevissa kysymyksissä voit ottaa Ticketmasterin asiakaspalveluun yhteyttä. Porttimyynti aukaistaan, mikäli ennakkolippuja jää myymättä.

Osuuskauppa Arina tarjoaa Qstock-JOULUlipun omistajaedun – LOPPUUNMYYTY!

Osuuskauppa Arina tarjoaa joululiput Qstockiin Oulun, Kempeleen, Kemin, Tornion ja Rovaniemen Prismoissa S-Etukortilla 109 € (norm. 119 €) sis. käsittelykulut. Lippuja rajoitettu erä 28.11.-31.12. välisenä aikana. Lippuosto ei kerrytä Bonusta. S-Etuhintaiset joululiput on myyty loppuun.

 

Ostorajoitukset ja pääsylippujen käyttöoikeudet

Ostorajoitus: 10 lippua / asiakas

Lippuja ei saa käyttää arvontojen tai kilpailujen palkintoina ilman Qstock Oy:n kirjallista lupaa.

 

KULTTUURISETELIT MAKSUVÄLINEENÄ

Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli sekä Smartum kulttuurisaldokortti, Tyky-Kuntoseteli+(kulttuuriin), ePassi sekä Edenredin Virikesetelit käyvät maksuvälineenä Ticketmasterin toimipisteissä lippukauppakohtaisesti. Tapahtumajärjestäjä ei voi vaikuttaa siihen, mitkä lippukaupat vastaanottavat kutakin kulttuuriseteliä.

 

IKÄRAJAT JA VAPAARANNEKKEET

Qstock-festivaalille ei ole ikärajaa. Alle 10-vuotiaat (26.7.2010 ja sen jälkeen syntyneet) pääsevät tapahtumaan veloituksetta. Alle 10-vuotiaille taataan vapaaranneke festivaalille lipun ostaneen aikuisen seurassa. Lipun ostaneen aikuisen mukana pääsee kaksi alle 10-vuotiasta lasta festivaalialueelle. Vapaarannekkeita saa pääporttien läheisyydessä sijaitsevalta rannekkeenvaihtoteltalta. Ikä todistettava.

 

Yli 60-vuotiaiden Enemmän Elämää! -paketti myynnissä 30.1.2020 alkaen Oulussa – Loppuunmyyty!

Yli 60-vuotiaat voivat osallistua festivaalille Qstockin, Liikuntakeskus Hukan ja sanomalehti Kalevan tarjoaman Enemmän Elämää! -lippukokonaisuuden myötä. Myynti alkaa 30.1.2020 klo 6.00 Liikuntakeskus Hukka, Oulun tiloissa.

Enemmän Elämää! -paketti yli 60-vuotiaille 40 euroa sisältäen:

• Qstock 2020 kahden päivän lippu (arvo 127 € / 1.4. alkaen 135 €)
• Liikuntakeskus Hukan päiväajan jäsenyys 12 peräkkäisen päivän ajan (Aktivoitava 31.7.2020 mennessä.)
• Kaleva Digi kuukauden ajaksi

Myynti: Liikuntakeskus Hukka, Isokatu 99, 90120 Oulu. Huom. Enemmän Elämää! -paketteja rajallinen määrä.
Myyntitulot lahjoitetaan oululaisten vähävaraisten lasten ja nuorten harrastustoimintaan. Keräyksen organisoiva ODL ohjaa tuoton avustuskohteisiin.

Qstockin Enemmän Elämää! –rannekkeella festivaalialueelle pääsevät sisään vain yli 60-vuotiaat, mutta Enemmän elämää! –lippukokonaisuuden voi ostaa nuorempikin lahjaksi iäkkäämmälle.
Ikä tulee todentaa festivaalialueen rannekkeentarkistusporteilla henkilöllisyystodistusta näyttämällä.

 

Avustajaranneke

Mikäli invaliditeettisi vuoksi tarvitset avustajan, hän voi lunastaa vapaarannekkeensa festivaalialueen pääporttien läheisyydessä sijaitsevalta rannekkeenvaihtoteltalta yhdessä avustettavan kanssa. Rannekkeenvaihtoteltta palvelee asiakkaita festivaalin aikaan 24.-25.7.2020. Vain yksi avustaja on oikeutettu vapaarannekkeeseen. Avustettavalla tulee olla mukana Qstockin lippu tai jo vaihdettu ranneke.

IKÄSUOSITUKSET

Qstock-festivaali suosittelee alle 15-vuotiaiden festivaalikävijöiden saapumista alueelle aikuisen kanssa. Suuren yleisötapahtuman luonne tekee festivaalin turvallisuudesta kaikkien kävijöiden yhteisen asian, mitä Qstock pyrkii tällä ohjeistuksella edesauttamaan.

 

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 24.-25. heinäkuuta. Qstock on ollut loppuunmyyty jo seitsemänä kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista. Viime vuonna tapahtuma teki kävijäennätyksensä keräten 40 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

© 2020 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED • design: NTRNZ Media