fbpx

Liput

Qstock 2021 lipunMYYNTI

OSTA LIPUT

PE 84 €

LA 94 €

2 PV 131 €

VIP PE 179 €

VIP LA 199 €

2 PV VIP 294 €

> Lue lisää VIP-lipuista

> Huom! Hinnat ovat voimassa toistaiseksi

  • Kaikki hinnat sisältävät Ticketmasterin 4 euron käsittelykulun. Lue lisää Ticketmasterin käsittely- ja toimituskuluista Ticketmasterin sivuilta. Kaikissa lipunmyyntiä koskevissa kysymyksissä voit ottaa Ticketmasterin asiakaspalveluun yhteyttä. Porttimyynti aukaistaan, mikäli ennakkolippuja jää myymättä.
  • Ticketmaster Suomi on Qstock-festivaalin ainoa lipunmyynnin palveluntarjoaja. Ostathan lippusi vain viralliselta lipunmyyjältä Ticketmasterin myyntikanavilta. Koko Suomen Ticketmasterin toimipisteet löydät täältä.

OSTA LIPUT

 

Tärkeää tietoa lipuista:

🔹 Vuoden 2020 festivaalia ei järjestetty koronapandemian vuoksi. Vuodelle 2020 ostettu lippu käy sellaisenaan vuoden 2021 festivaaleille, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin pitää lippu hyvässä tallessa. Lippujen viimeinen palautuspäivä oli 24.7.2020.
🔹 Päivälipun vaihtaminen (PE<>LA): Voit vaihtaa vuodelle 2020 ostamasi päiväkohtaisen lipun toiseen 1.4.2021 mennessä, ellei lippukategoriaa ole myyty loppuun tuohon mennessä. Vaihdon yhteydessä maksat Ticketmasterin 4 euron käsittelykulun.
🔹 Lipun päivitys: Voit myös päivittää vuodelle 2020 ostamasi lipun 2 PV tai VIP-lippuun maksamalla lippuhintojen välisen erotuksen ja Ticketmasterin käsittelykulun. Päivityksen voi tehdä 1.4.2021 mennessä, ellei lippukategoriaa ole myyty loppuun sitä ennen.
🔹 Qstock 2021 lipunmyynti jatkuu toistaiseksi voimassa olevilla hinnoilla, tätä edullisempia lippuja ei tule myyntiin.

Huom! Yksi vaihto tai päivitys per ostettu lippu. Lipun vaihdon tai päivityksen voi tehdä vain Ticketmasterin palvelumyyntipisteillä: Katso myyntipisteet täältä.

Ostorajoitukset ja pääsylippujen käyttöoikeudet

Ostorajoitus: 10 lippua / asiakas

Lippuja ei saa käyttää arvontojen tai kilpailujen palkintoina ilman Qstock Oy:n kirjallista lupaa.

KULTTUURISETELIT MAKSUVÄLINEENÄ

Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli sekä Smartum kulttuurisaldokortti, Tyky-Kuntoseteli+(kulttuuriin), ePassi sekä Edenredin Virikesetelit käyvät maksuvälineenä Ticketmasterin toimipisteissä lippukauppakohtaisesti. Tapahtumajärjestäjä ei voi vaikuttaa siihen, mitkä lippukaupat vastaanottavat kutakin kulttuuriseteliä.

IKÄRAJAT JA VAPAARANNEKKEET

Qstock-festivaalille ei ole ikärajaa. Alle 10-vuotiaat (1.8.2011 ja sen jälkeen syntyneet) pääsevät tapahtumaan veloituksetta. Alle 10-vuotiaille taataan vapaaranneke festivaalille lipun ostaneen aikuisen seurassa. Lipun ostaneen aikuisen mukana pääsee kaksi alle 10-vuotiasta lasta festivaalialueelle. Vapaarannekkeita saa pääporttien läheisyydessä sijaitsevalta rannekkeenvaihtoteltalta. Ikä todistettava.

Avustajaranneke

Mikäli invaliditeettisi vuoksi tarvitset avustajan, hän voi lunastaa vapaarannekkeensa festivaalialueen pääporttien läheisyydessä sijaitsevalta rannekkeenvaihtoteltalta yhdessä avustettavan kanssa. Rannekkeenvaihtoteltta palvelee asiakkaita festivaalin aikaan 30.-31.7.2021. Vain yksi avustaja on oikeutettu vapaarannekkeeseen. Avustettavalla tulee olla mukana Qstockin lippu tai jo vaihdettu ranneke.

IKÄSUOSITUKSET

Qstock-festivaali suosittelee alle 15-vuotiaiden festivaalikävijöiden saapumista alueelle aikuisen kanssa. Suuren yleisötapahtuman luonne tekee festivaalin turvallisuudesta kaikkien kävijöiden yhteisen asian, mitä Qstock pyrkii tällä ohjeistuksella edesauttamaan.

Yli 60-vuotiaiden Enemmän Elämää! -paketti – Loppuunmyyty!

Yli 60-vuotiaat voivat osallistua festivaalille Qstockin, Liikuntakeskus Hukan ja sanomalehti Kalevan tarjoaman Enemmän Elämää! -lippukokonaisuuden myötä. Myynti alkaa 30.1.2020 klo 6.00 Liikuntakeskus Hukka, Oulun tiloissa. Enemmän Elämää! -paketit on loppuunmyyty.

Qstockin Enemmän Elämää! –rannekkeella festivaalialueelle pääsevät sisään vain yli 60-vuotiaat.
Ikä tulee todentaa festivaalialueen rannekkeentarkistusporteilla henkilöllisyystodistusta näyttämällä.

Enemmän Elämää! -paketti SISÄLTÄÄ:

• Qstock 2021 kahden päivän lippu (arvo alk. 127 €)
• Liikuntakeskus Hukan päiväajan jäsenyys 12 peräkkäisen päivän ajan (Aktivoitava 31.7.2020 mennessä.)
• Kaleva Digi kuukauden ajaksi

Huom! Enemmän Elämää! -paketin käyttö on voimassa festivaalin siirtymisestä huolimatta

  • Enemmän Elämää -pakettien tuotot on ohjattu hyväntekeväisyyteen oululaisten vähävaraisten lasten ja nuorten harrastustoimintaan. Keräyksen organisoiva ODL on ohjannut tuoton avustuskohteisiin.
  • Pakettiin sisältyvä Qstock 2020 -ranneke käy sellaisenaan Qstock 2021 -festivaaleilla 30.-31.7.2021.
  • Enemmän Elämää -paketin muut edut (Liikuntakeskus Hukka ja Kaleva) ovat voimassa festivaalin siirtymisestä huolimatta.

Edellä mainituista syistä johtuen huomioithan, että Enemmän Elämää! -paketin palauttaminen ei ole mahdollista.

 

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 30.-31. heinäkuuta 2021. Qstock on ollut loppuunmyyty jo seitsemänä kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista. Vuonna 2019 tapahtuma teki aluejärjestelyiden muutosten myötä kävijäennätyksen keräten 40 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

© 2021 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED • design: NTRNZ Media