LILY ALLEN (UK) JA LIUTA MUITA QSTOCKIIN

Qstock täydentää ohjelmistoaan 12 esiintyjällä. Festivaalin viimeisin ulkomainen kiinnitys on englantilainen laulaja-lauluntekijä Lily Allen.

Musiikissaan ennakkoluulottomasti eri genrejä yhdistelevä Lily Allen sai uralleen lentävän lähdön Smile-singlellä ja sitä seuranneella Alright, Still -esikoisalbumilla vuonna 2006. Sittemmin hänen kolmea pitkäsoittoaan on myyty maailmalla miljoonia kappaleita. Neljäs albumi No Shame on määrä julkaista alkukesästä, ja siltä ensimmäiseksi singleksi lohkaistu Trigger Bang (feat. Giggs) on saanut hyvän vastaanoton.

Qstockin muita uusia kansainvälisiä vahvistuksia ovat melodisen metallin superkokoonpano Cyhra Ruotsista ja modernia progevaikutteista metallia soittava Defecto Tanskasta.

Kotimaisista kärkinimistä saapumisensa festivaalille ovat varmistaneet Neon 2, Don Johnson Big Band, Roope Salminen & Koirat, Scandinavian Music Group, Reino Nordin, Litku Klemetti, Timo Rautiainen & Niskalaukaus, Stig Dogg ja Disco Ensemble.

Qstockin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muiden muassa Hurts (UK), Cheek, Bad Religion (US), The Rasmus, Hardcore Superstar (SE), Dagny (NO) ja Redrama. Kaikki toistaiseksi varmistuneet päiväkohtaiset esiintyjät ovat nähtävissä Ohjelma-sivulla. Ohjelmistoa täydennetään seuraavan kerran maaliskuussa.

-Q-

© 2018 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED design: NTRNZ Media
WordPress Lightbox