LAUANTAIN LIPUT LOPPUUNMYYTY

Qstockin lipunmyynti on sujunut tänä vuonna ennätyksellisen vilkkaasti. Lauantain yhden päivän liput on myyty loppuun jo kuusi viikkoa ennen festivaalia. Yksittäisiä asiakkaiden varaamia lippuja tosin saattaa vielä vapautua seuraavien päivien aikana Ticketmasterin myyntikanaville.

Myös VIP-alueelle oikeuttavat kahden päivän Exclusive-liput ovat loppuneet.

Kesä 2018 on selvästi aivan ennätyksellinen kesä kotimaisille festareille. Qstockin lisäksi myös etelässä isojen perinteisten festareiden lippumenekki on ollut poikkeuksellisen nopeaa, ja ostajat ovat olleet aikaisin liikkeellä”, festivaalijohtaja Mikko Forstén toteaa.

”Kalliimpien kahden päivän Exclusive-lippujen nopea loppuminen jopa hieman yllätti. Toisaalta ihmisten vaatimukset palveluiden suhteen ovat kasvaneet selvästi viime vuosina, ja samassa suhteessa tasokkaista lisäpalveluista ollaan valmiita maksamaan enemmän.”

Kahden päivän ja perjantain lippujen myynti jatkuu normaalisti Ticketmasterin myyntikanavilla. Kahden päivän S-etuhintaiset liput sen sijaan ovat loppuneet​ niiden kaikista myyntipaikoista Oulussa, Kempeleessä, Kemissä, Torniossa ja Rovaniemellä.

-Q-

© 2018 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED design: NTRNZ Media
WordPress Lightbox