KUUSISAAREN UUDISTUS KRUUNASI QSTOCKIN 15-VUOTISJUHLAT

Qstock juhlisti 15-vuotista taivaltaan kaikin puolin onnistuneesti. Jo etukäteen loppuunmyyty tapahtuma keräsi perjantain ja lauantain aikana kaikkiaan 32000 kävijää. Pääesiintyjiä olivat Alice Cooper, Marilyn Manson, Profeetat ja Haloo Helsinki!.

Viime kesän Qstockin jälkeen kunnostetun ja uudistetun Kuusisaaren väljyys yllätti positiivisesti niin järjestäjän kuin asiakkaatkin.

”Järjestäjän näkökulmasta alueessa on potentiaalia. Nyt olemme nähneet, mihin alue pystyy. Meillä on jo ajatuksia jatkokehitykselle”, festivaalikoordinaattori Niina Ristolainen toteaa.

Pientä hienosäätöä Kuusisaaressa tehtiin jo tapahtuman aikana. Perjantai-illan aikana saadun asiakaspalautteen perusteella osa wc:istä sijoiteltiin yön aikana paremmin festivaalikansan näkösälle. Samalla myös päälavan alueen wc:iden määrää lisättiin.

Raatin puolella sisääntulotarkastuspisteiden lisäämisen ansiosta pitemmiltä jonotuksilta vältyttiin. Osaltaan sisääntulon sujuvuuteen vaikutti myös se, että lippuja oli vaihdettu festivaalirannekkeisiin ennakkoon aiempaa enemmän.

Kaikki sujui hyvin myös järjestyksenvalvonnan kannalta.

”Yhteistyö eri viranomaisten kanssa on toiminut aiemminkin erinomaisesti, mutta nyt esimerkiksi poliisilla on ollut enemmän resursseja olla näkyvämmin esillä festivaalilla”, turvallisuuspäällikkö Kimmo Koivisto kertoo.

Nähdään Qstockissa jälleen 27.-28.7.2018!

-Q-

© 2017 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED design: NTRNZ Media
WordPress Lightbox