fbpx

Koronaviruksella ei toistaiseksi vaikutuksia Qstockin järjestelyihin – katso usein kysytyt kysymykset

Suomen hallitus esitti 12.3. suosituksen, jonka mukaan kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Viranomaiset eivät ole antaneet toistaiseksi suosituksia tai määräyksiä, joiden perusteella tapahtumia tulisi siirtää tai perua heinäkuussa.

Näin ollen Qstockin järjestelyt etenevät normaalissa aikataulussa kohti kesää. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja teemme tässäkin asiassa läheistä yhteistyötä viranomaisten kanssa aina tarvittaessa.

Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi alkuvuoden edullisempi lipunhinta on voimassa toistaiseksi. Alkujaan edun oli määrä olla voimassa maaliskuun loppuun.

Mikäli kävisi kuitenkin niin ikävästi, että festivaali joudutaan perumaan, ostetun lipun hinta hyvitetään.

Qstockin lipunmyynnin palveluntarjoaja Ticketmaster on luonut Koronavirus COVID-19 infon, johon myös päivitetään ajakohtaiset tiedot. Voit lukea yleisen ohjeistuksen tästä sekä tarkastella usein kysyttyjen kysymysten vastauksia täältä.

Tiedotamme välittömästi mahdollisista muutoksista festivaalin somekanavilla ja nettisivuilla.

Kun nyt noudatamme yhdessä rajoituksia, tuleva kesä todennäköisemmin mahdollistaa myös festarit ja yhteiset hetket ystävien kanssa. 💛

-Q-