Työntekijäksi?

Haluaisitko osallistua festareihin omalla työpanoksellasi?

Qstockissa työskentelee noin 2 000 työntekijää, jotka mahdollistavat festivaalikansan palvelun aina ensimmäisen aitapalan pystytyksestä asiakaspalvelutyöhön ja viimeisen purkutehtävän suorittamiseen saakka. Vuosien varrella työyhteisöstä on kasvanut oikea Q-perhe, jossa jokaisella jäsenellä on suuri merkitys festivaalikansan ja artistien viihtyvyyden takaamiseksi. Haluamme lämpimästi vielä kiittää kaikkia työntekijöitä, jotka ovat olleet mukana toteuttamassa aiempien vuosien festareita!

Sivulta löytyy tietoa eri työmuodoista Qstockissa, rekrytointitilannetta päivitetään vuoden mittaan.

Kuva: Riika Lantto / Qstock 2019

VARAINKERUUTYÖSKENTELY – URHEILUSEURAT, YHDISTYKSET…

Qstockissa työskentelee festivaaliviikon aikana useita urheiluseuroja ja yhdistyksiä, joiden työpanos festivaaliin on todellista ryhmävoimaa! Qstock tarjoaa erilaisille yhteisöille mahdollisuuden kartuttaa rahastoaan erilaisilla projektiluontoisilla varainkeruutöillä festivaalituotannossa. Tehtäväalueisiin voivat kuulua esimerkiksi aluerakennus, narikkapalvelu, lipunmyynti, rannekkeentarkistus, purku- tai siivoustyöt. Varainkeruutyöt voidaan toteuttaa työtehtävistä riippuen noin viikkoa ennen ja jälkeen 24.-25.7.2020 järjestettävää festivaalia sekä luonnollisesti sen aikana.

Ryhmiltä vaaditaan kuulumista ennakkoperintärekisteriin. Ilmoitathan tiedustelusi yhteydessä käytettävissä olevan ryhmän henkilömäärän, y-tunnuksen, ikäjakauman sekä aikaisemman kokemuksen varainkeruutyötehtävistä.

Tiedustelut varainkeruutehtäviin:
Anna Lanas
Tuotantopäällikkö
anna.lanas(at)qstock.fi

Narikka- ja ravintolapalveluiden varainkeruutehtävät, ota suoraan yhteyttä:
Pirjo Palonen
ravintolapäällikkö
pirjo.palonen(at)qstock.fi

VAPAAEHTOISTOIMINTA

– haku käynnistyy toukokuun puolivälissä

Qstockissa on mahdollisuus toimia vapaaehtoisena erilaisissa festivaalin järjestämistä koskevissa avustavissa tehtävissä esimerkiksi catering-tiimissä, infopisteellä tai vaikkapa jo festivaalin rakennusviikolla alueen somistustehtävissä. Valtaosaan työtehtävistä vaadimme 18 vuoden ikää, mutta joitakin tehtäviä voivat tehdä myös alle 18-vuotiaat huoltajan suostumuksella.

BAARITYÖNTEKIJÄKSI?

– haku käynnistyy toukokuun puolivälissä

Qstock palkkaa reippaita janonsammuttajia 24.-25.7.2020 baaritöihin.
Työtehtävään vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää. Hakulomake avautuu näille sivuille toukokuussa.

Lisätietoja:
ravintolapäällikkö Pirjo Palonen
pirjo.palonen(at)qstock.fi

JÄRJESTYKSENVALVOJAKSI?

– haku käynnistyy toukokuun puolivälissä

Mikäli sinulla on jo voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti, voit hakea työntekijäksi Qstockin turvatiimiin. Hakulomake avautuu näille sivuille toukokuussa.

Lisätiedot turvallisuuspäälliköiltämme:

antti.vahakangas(at)sesp.fi
kimmo.koivisto(at)rockup.fi
nikolas(at)npsec.info

MEISTÄ!

Vuodesta 2003 lähtien toiminut Qstock-festivaali syntyi kahden miehen ideasta tuoda livemusiikkia ja hauskaa yhdessäoloa festareiden muodossa Ouluun. Vuosien saatossa tapahtuma on noussut yhdeksi Suomen suurimmista musiikkifestareista, keräten yleisökapasiteetin äärimmilleen jo seitsemättä vuotta putkeen 40 000 festivaalivieraan voimin. Alati kehitys- ja uudistautumishaluinen festivaali haluaa tarjota kaikenikäisille kävijöilleen elämyksiä niin live-musiikkiesitysten kuin erilaisen oheisohjelman monissa muodoissa. Tänä nykyä festivaalin aikana sekä rakennus- ja purkupäivinä työskentelee yli 2000 henkilöä.  Ennakkotuotantotyötä tehdään noin 10 henkilön ydintiimin kanssa ympärivuotisesti. Niin työntekijöiden, vapaaehtoisten, kumppaneitten kuin muiden sidosryhmien panostus kulminoituu heinäkuun viimeisenä viikonloppuna itse festivaaleille.

© 2020 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED • design: NTRNZ Media