Työntekijäksi?

Haluaisitko osallistua festareihin omalla työpanoksellasi? Tule mukaan Q-perheeseen!

Qstockissa työskentelee yli 1200 työntekijää, jotka mahdollistavat festivaalikansan palvelun
aina ensimmäisen aitapalan pystytyksestä asiakaspalvelutyöhön ja viimeisen purkutehtävän suorittamiseen saakka. Vuosien varrella työyhteisöstä on kasvanut oikea Q-perhe, jossa jokaisella jäsenellä on suuri merkitys festivaalikansan ja artistien viihtyvyyden takaamiseksi. Haluamme lämpimästi vielä kiittää kaikkia työntekijöitä, jotka ovat olleet mukana toteuttamassa aiempien vuosien festareita!

Sivulta löytyy tietoa eri työmuodoista Qstockissa, rekrytointitilannetta päivitetään vuoden mittaan.

Qstock_torstai_001

Kuva: Riika Lantto / Qstockin ydintiimi

Järjestyksenvalvojakoulutus – HAKU KÄYNNISSÄ

Qstock tarjoaa järjestyksenvalvojakoulutusta Oulussa touko-kesäkuun vaihteessa, jolloin voit suorittaa laillisen järjestyksenvalvojakortin ja samalla mahdollisuuden liittyä Qstockin turvatiimiin.

Koulutuspäivät:

 • la 12.5. klo 9-15
 • su 13.5. klo 9-15
 • pe 8.6. klo 16.30-22
 • la 9.6. klo 9-15
 • su 10.6. klo 9-15

Kurssi järjestetään Kärppäklubilla Oulun Energia-areenalla, osoitteessa Teuvo Pakkalan Katu 11, 90130 Oulu

Mikäli olet kiinnostunut koulutuksesta lähetä sähköpostia: turvallisuus @ qstock.fi otsikolla ”JV-kurssi 2018”.
Huom. paikkoja rajoitusti!

Lisätiedot turvallisuuspäälliköiltä:
antti.vahakangas @ sesp.fi
kimmo.koivisto @ rockup.fi

Järjestyksenvalvojaksi? – HAKU KÄYNNISSÄ

Mikäli sinulla on jo voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti ja haluat hakea työntekijäksi Qstockin turvatiimiin, ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen turvallisuus @ qstock.fi. Huom! Hakemuksia aletaan käsittelemään alkuvuodesta 2018, mutta voit jättää jo hakemuksesi sähköpostilla.
Työpaikkaa hakiessasi voit käsittelyä helpottaaksesi ilmoittaa viestissä seuraavat tiedot: nimi, sotu, puhelinnumero, osoite, JV-kortin numero+voimassaoloaika, sekä kaasusumutinluvan numero, mikäli aiot kantaa kaasusumutinta mukana Qstockissa. Lisäksi merkitse otsikokenttään Hakemus järjestyksenvalvojaksi ja oma nimesi.

Baarityöntekijäksi? – HAKU KÄYNNISSÄ

Qstock palkkaa reippaita janonsammuttajia 27.-28.7.2018 baaritöihin.
Työtehtävään vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää.

Lähetä hakemuksesi tai kysy lisätietoja
ravintolapäällikkö Pirjo Palonen
pirjo.palonen @ qstock.fi
040 589 1399

Vapaaehtoistyö – LISÄHAKU KÄYNNISSÄ 17.6. SAAKKA

Qstockissa on mahdollisuus toimia vapaaehtoistyöntekijänä erilaisissa festivaalin järjestämistä koskevissa avustavissa tehtävissä, kuten esimerkiksi kierrätyspisteopastajana, catering-tiimissä, infopisteellä tai vaikkapa jo festivaalin rakennusviikolla alueen somistustehtävissä. Valtaosaan työtehtävistä vaadimme 18 vuoden ikää, mutta joitakin tehtäviä voivat tehdä myös alle 18-vuotiaat huoltajan luvalla. Hakeminen tapahtuu siis täyttämällä ja lähettämällä vapaaehtoistyöntekijähakulomakkeen.

HAE MUKAAN PARHAASEEN Q-RYHMÄÄN TÄSTÄ!

Talkootyöskentely – urheiluseurat, yhdistykset…

Qstockissa työskentelee festivaaliviikon aikana useita urheiluseuroja ja yhdistyksiä, joiden työpanos festivaaliin on todellista ryhmävoimaa! Qstock tarjoaa erilaisille yhteisöille mahdollisuuden kartuttaa rahastoaan erilaisilla projektiluontoisilla talkootöillä festivaalituotannossa. Tehtäväalueisiin voivat kuulua esimerkiksi aluerakennus, narikkapalvelu, lipunmyynti, rannekkeentarkistus, purku- tai siivoustyöt. Talkootyöt voidaan toteuttaa työtehtävistä riippuen noin viikkoa ennen ja jälkeen 27.-28.7.2018 järjestettävää festivaalia sekä luonnollisesti sen aikana.
Ryhmiltä vaaditaan kuulumista ennakkoperintärekisteriin. Ilmoitathan tiedustelusi yhteydessä käytettävissä olevan ryhmän henkilömäärän, y-tunnuksen, ikäjakauman sekä aikaisemman kokemuksen talkootyötehtävistä.

Tiedustelut:
Anna Lanas
venuekoordinaattori
anna.lanas @ qstock.fi

Narikka- ja ravintolapalvelutyötehtävistä kiinnostuneet ota suoraan yhteyttä:
Pirjo Palonen
ravintolapäällikkö
pirjo.palonen @ qstock.fi

Festivaaliassistentin harjoittelupaikka – HAKU ON PÄÄTTYNYT!

Kiitos kaikille hakijoille!

Puuttuuko opinnoistasi palanen, joka on meidän näköinen? Haemme 1-2 harjoittelijaa festivaaliassistentin työtehtäviin.

Haluatko oppia uutta ja soveltaa jo olemassa olevia taitojasi monipuolisissa tapahtumatuotannon työtehtävissä ja päästä samalla seuraamaan paraatipaikalta, kuinka festivaali rakentuu pala palalta aina suunnittelusta konkreettiseen rakentamiseen ja jälkitöihin.

Meillä työharjoittelija on tärkeä osa tiivistä työyhteisöä, jossa jokaisella on omat vastuualueensa, mutta työtä tehdään yhdessä, yhteisellä draivilla. Festivaaliassistentin työtehtäviin kuuluu muun muassa markkinoinnin street teamin vetäminen, pienten hankintojen tekeminen, Qstock-tuotteiden varastokirjanpidosta huolehtiminen sekä monipuoliset avustavat tehtävät.

Työharjoittelu tarjoaa mahdollisuuden kasvattaa ammattitaitoa oman osaamisen rajapintoja hakien, vahvuuksia etsien ja kehityskohteita tunnistaen. Työtehtävien vaativuus sovitetaan aina opiskelijan omia harjoittelutavoitteita vastaaviksi. Harjoittelun työtehtävien perehdytyksessä ja ohjauksessa toimii neljä Qstockin tuotannon ammattilaista, jolloin opiskelija pääsee toteuttamaan palasia festivaalituotannon eri osa-alueista kuitenkin niin, että tuotannon ammattilaisilla on viime käden taloudellinen ja tuotannollinen vastuu.

Hakijan tulee suorittaa korkeakouluopintoja sekä olla täysi-ikäinen. Sisältö ja tehtävät pyritään sovittamaan opiskelijan oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. Päämääränä on antaa opiskelijalle kokonaiskuva festivaalituotannon vaiheista aina suunnittelusta jälkituotantoon. Toivomme hakijoilta Microsoft Office -ohjelmien perusosaamista, joustavuutta sekä aitoa kiinnostusta tapahtuma-alaan.

Harjoittelujakso toteutetaan Oulussa huhtikuu-elokuu välillä tähdäten kesällä 27.–28.7.2018 Oulun Kuusisaaren ja Raatin alueella järjestettävään festivaaliin. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli sinulla olisi mahdollisuus aloittaa harjoittelu jo aiemmin.

Harjoittelu on palkaton.

Hakemuksesta tulee käydä ilmi mm. seuraavat asiat:

 • Syntymävuosi
 • Milloin työharjoittelun voi aloittaa osa-aikaisena / kokoaikaisena
 • Työharjoitteluun käytettävissä oleva työtuntien tai opintopisteiden määrä
 • Aikaisempi työkokemus ja/tai harrastusten kautta hankitut taidot
 • Mahdollisuus majoittua Oulussa harjoittelun aikana
 • Onko ajokorttia

Haku on käynnissä 10.12.2017 saakka.

Lähetä hakemuksesi ja CV tai kysy lisää:
Johanna Snellman
festivaalituottaja
johanna.snellman @ qstock.fi
040 456 4112

Tarvittaessa järjestämme lisähaun, josta informoimme erikseen.

Meistä!

Vuodesta 2003 lähtien toiminut Qstock-festivaali syntyi kahden miehen ideasta tuoda livemusiikkia ja hauskaa yhdessäoloa festareiden muodossa Ouluun. Vuosien saatossa tapahtuma on noussut yhdeksi Suomen suurimmista musiikkifestareista, keräten yleisökapasiteetin äärimmilleen jo viidettä vuotta putkeen 32 000 festivaalivieraan voimin. Festivaalin kuudelle esiintymislavalle nousee vuosittain yli 60 kotimaista ja ulkomaista esiintyjää. Alati kehitys- ja uudistautumishaluinen festivaali haluaa tarjota kaikenikäisille kävijöilleen elämyksiä niin live-musiikkiesitysten kuin erilaisen oheisohjelman monissa muodoissa. Tuotantotyötä tehdään ydintiimin kanssa ympärivuotisesti kulminoituen heinäkuun viimeisenä viikonloppuna itse festivaaleille.

© 2017 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED design: NTRNZ Media
WordPress Lightbox