fbpx

Työntekijäksi?

Haluaisitko osallistua festareihin omalla työpanoksellasi?

 

Qstockissa työskentelee noin 2 000 työntekijää, jotka mahdollistavat festivaalikansan palvelun aina ensimmäisen aitapalan pystytyksestä asiakaspalvelutyöhön ja viimeisen purkutehtävän suorittamiseen saakka. Vuosien varrella työyhteisöstä on kasvanut oikea Q-perhe, jossa jokaisella jäsenellä on suuri merkitys festivaalikansan ja artistien viihtyvyyden takaamiseksi. Tulehan sinäkin mukaan toteuttamaan Qstockia 2021!

Sivulta löytyy tietoa eri työmuodoista Qstockissa, rekrytointitilannetta päivitetään vuoden mittaan.

BAARITYÖNTEKIJÄKSI?

Kuva: Jari Kärkkäinen / Qstock 2019

haku käynnistyy 1.6.2021

Qstock palkkaa reippaita janonsammuttajia 30.-31.7.2021 baaritöihin.
Työtehtävään vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää. Hakulomake avautuu näille sivuille 1.6.2021.

Lisätietoja:
ravintolapäällikkö Pirjo Palonen
pirjo.palonen @ qstock.fi

JÄRJESTYKSENVALVOJAKSI?

Kuva: Asmo Turunen / Qstock 2018

haku käynnistyy kevään aikana

Mikäli sinulla on jo voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti, voit hakea työntekijäksi Qstockin turvatiimiin. Hakulomake avautuu näille sivuille kevään aikana.

Lisätietoja:
turvallisuuspäälliköt Antti Vähäkangas ja Kimmo Koivisto
antti.vahakangas @ sesp.fi
kimmo.koivisto @ rockup.fi

VAPAAEHTOISTOIMINTA

Kuva: Riika Lantto / Qstock 2019

haku käynnistyy 1.6.2021

Qstockissa on mahdollisuus toimia vapaaehtoisena erilaisissa festivaalin järjestämistä koskevissa avustavissa tehtävissä esimerkiksi catering-tiimissä, infopisteellä tai vaikkapa jo festivaalin rakennusviikolla alueen somistustehtävissä. Valtaosaan työtehtävistä vaadimme 18 vuoden ikää, mutta joitakin tehtäviä voivat tehdä myös alle 18-vuotiaat huoltajan suostumuksella.

VARAINKERUUTYÖSKENTELY – URHEILUSEURAT, YHDISTYKSET…

Kuva: Riika Lantto / Qstock 2019

Qstockissa työskentelee festivaaliviikon aikana useita urheiluseuroja ja yhdistyksiä, joiden työpanos festivaaliin on todellista ryhmävoimaa! Qstock tarjoaa erilaisille yhteisöille mahdollisuuden kartuttaa rahastoaan erilaisilla projektiluontoisilla varainkeruutöillä festivaalituotannossa. Tehtäväalueisiin voivat kuulua esimerkiksi aluerakennus, narikkapalvelu, lipunmyynti, rannekkeentarkistus, purku- tai siivoustyöt. Varainkeruutyöt voidaan toteuttaa työtehtävistä riippuen noin viikkoa ennen ja jälkeen 23.7.-4.8.2021 järjestettävää festivaalia sekä luonnollisesti sen aikana.

Ryhmiltä vaaditaan kuulumista ennakkoperintärekisteriin. Ilmoitathan tiedustelusi yhteydessä käytettävissä olevan ryhmän henkilömäärän, y-tunnuksen, ikäjakauman sekä aikaisemman kokemuksen varainkeruutyötehtävistä.

Lisätietoja:
aluekoordinaattori Johanna Snellman
johanna.snellman @ qstock.fi

© 2021 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED • design: NTRNZ Media