Saapuminen

Porttien aukioloajat:

pe 26.7. klo 12.30–01.00
la 27.7. klo 11.30–01.00

 

Qstockin festivaalialue sijaitsee Oulun keskustan läheisyydessä Kuusisaaren ja Raatinsaaren alueella.
Tapahtuma-alueen tarkka osoite on Raatintie 4, 90100 Oulu.

Lähestymiskartasta näet festivaalialueen sijoittumisen Oulun keskustaan nähden. Katso myös rannekkeenvaihtopaikat, majoituskumppanit sekä Qstock Express -pysäkit sisältävä lähestymiskartta sivun alalaidasta.

 

Tässä vaihtoehtoja, joilla pääset kohti Qstockia:

Junalla tai bussilla

Ulkopaikkakuntalaiset pääsevät kätevästi ja ekologisesti Ouluun junalla.

Valtakunnalliset linja-autoaikataulut löydät Matkahuollon sekä OnniBus.com sivuilta ja Oulun seudun joukkoliikenteen aikataulut näet Google Transit -reittioppaan avulla. Oulun juna- ja bussiasema sijaitsevat vain parin kilometrin päässä festivaalialueesta.

Matkakeisari.fi hintavertailusta löydät kätevästi linja-autojen sekä junien aikataulut ja hinnat Ouluun. Mukana palvelussa ovat VR, Matkahuolto, Onnibus, Savonlinja, Pori Express ja Pohjolan Liikenne.

Qstock Express – Katso lisätiedot täältä

NonStop bussikuljetus Qstock Expressin kyydillä saapuu jälleen välille Nallikari – Qstock – Keskusta – Nallikari. Vain 2 euroa/suunta!

Lentäen

Noin viidentoista kilometrin päässä Oulun keskustasta sijaitseva Oulun lentoasema on hyvien julkisten liikenneyhteyksien päässä festivaalialueesta. Ouluun lentävät Finnair sekä Norwegian Airlines.

Autolla tai taksilla

Qstockin festivaalialue sijaitsee kävelymatkan päässä aivan Oulun kaupungin keskustan lähituntumassa, joten autolla ei festivaalialueen välittömään läheisyyteen pääse. Pohjoisen suuntaan ajavien autojen pysähtyminen Merikosken silloille on turvallisuussyistä kielletty.

Kaikille takseille avoin festivaaliajan tilapäinen taksitolppa sijaitsee Merikosken silloilla Raatin stadionin kohdalla. Valittavanasi on useita eri taksitoimijoita.

Esimerkiksi OTAXI:n palveluita voit tilata Oulun alueella numerosta: 0600 300 81.

Kimppakyyti

Porukalla reissuun! Kimppakyyti on hyödyllinen tapa jakaa matkakuluja ja matkata yhdessä. Erilaisten kimppakyytipalvelujen avulla kyydin tarjoaja kohtaa kyydin tarvitsijan:
Kyydit.net

GreenRiders

Kimppakyytiryhmä Facebookissa

Pyörällä tai kävellen

Qstockin festarialueen läheisyydessä Linnansaaressa sijaitsee pyöräparkki, jonne voit kätevästi jättää pyöräsi. Pyörien säilytys tapahtuu omalla vastuulla.

Kävellen pääset alueelle helpoiten Oulun Kauppatorin eli Torinrannan kautta kohti Linnansaarta tai Merikosken siltoja pitkin. Näppärästi voit kulkea myös Pikisaarta ja Raatinsaarta yhdistävän Pikisillan kautta. Huomioithan, että Pikisillan läheisyyteen ei voi jättää pyöriä, ainoastaan Linnansaaren pyöräparkkiin!

Liikennejärjestelyt

Qstock-viikonloppu sulkee Kuusisaaren sekä Raatin harjoituskenttää ympäröivät tiealueet festivaaliviikon ajaksi.

Kulku Pikisaareen tapahtuu festivaaliviikolla vain Tuiran suunnasta. Liikenne ohjataan torstaista alkaen kevyen liikenteen väylän kautta. Aiemmista vuosista poiketen Pikisaareen ei vaadita enää erillisiä ajolupia.

Opasteet ja liikenteenohjaajat ohjaavat poikkeusreiteille koko festivaaliviikon ajan.

Katso tarkemmat liikennejärjestelyt karttoineen Kalevan KATTAVASTA jutusta TÄÄLTÄ.

 

Oulun kaupungin matkailuneuvonta palvelee Oulussa vierailevaa

Mikäli tarvitset tietoa Oulun kaupungissa liikkumiseen tai vaikkapa majoitukseen, Oulun matkailuneuvonnasta saat monenlaisia käytännön neuvoja ja vinkkejä vierailullesi Oulussa.

Torikatu 18, PL 54, Toriportti
90015 Oulun kaupunki
touristinfo@ouka.fi
+358 8 558 41330

Aukioloajat (Kesä 1.6.2019-31.8.2019)
ma – pe 9.00-17.00
la 10.00-16.00 (1.7.-31.8.2019)
su suljettu

© 2019 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED • design: NTRNZ Media
WordPress Image Lightbox