Rannekkeet

Rannekkeenvaihto

 

Kahden ja yhden päivän liput – vaihda ranneke ennakkoon ti 23.7. alkaen!

Festivaalialueelle pääsee sisään festivaalirannekkeella. Rannekkeella pääsee poistumaan festivaalialueelta ja palaamaan saman päivän aikana. Ostamasi  perjantain, lauantain tai kahden päivän lipun voit vaihtaa ennakkoon rannekkeeseen Qstock-viikolla 23.- 26.7.2019 useissa eri pisteissä Oulun keskustassa. Yhden tai kahden päivän VIP-liput voi vaihtaa ennakkoon ravintola Amarillossa. Liput kannattaa vaihtaa etukäteen, niin välttyy turhalta jonottamiselta. Tarkemmat rannekkeenvaihtopisteiden aukioloajat alla!

Rannekkeenvaihtopisteet:

Festivaalipäivinä kaikkia lippuja vaihdetaan myös festivaalialueen Pääportin viereisellä ranneketeltalla. VIP-lippuja vaihdetaan passiin ja rannekkeeseen festivaalialueen check-in – pisteellä Raatin liikuntakeskuksessa. 

 

 

 

Netin kautta ostettu lippu – eTicket = sähköposti-, mobiili- tai PDF-lippu

Netistä ostettuja lippuja voi myös vaihtaa rannekkeeseen ennakkoon kaikissa ennakkovaihtopisteissä. Kaikkia eTicket-lipputyyppejä vaihdetaan rannekkeeseen myös festivaalialueen sisääntuloporteilla festivaalin aukioloaikoina.

eTicket yhdistää sähköpostilipun ja mobiililipun yhdeksi käteväksi ja käyttöystävälliseksi toimitustavaksi. Ostotapahtuman jälkeen liput lähetetään suoraan sähköpostiisi ja lippu on myös ladattavissa omilta Ticketmaster-sivuiltasi verkkokaupassa tai Ticketmaster-mobiilisovelluksesta. Lipun voi printata paperiversiona tai avata linkin älypuhelimeen. Tällöin lipun käyttö vaatii internetyhteyden puhelimessasi. Ticketmaster-mobiilisovelluksella voit ladata eTicket liput puhelimeesi, jolloin ne ovat käytössäsi myös kun olet offline.
Huomioi, että tilausvahvistus ei toimi lippuna.

Lipun viivakoodi luetaan rannekkeenvaihdossa.  Tämän jälkeen samaa viivakoodia ei enää hyväksytä. Jos samaa viivakoodia yritetään käyttää useamman kerran, lukija antaa tästä tiedon henkilökunnalle. Pidä siis huolta lipustasi äläkä jaa lipusta kuvaa sosiaaliseen mediaan.

Ticketmasterin asiakaspalvelu auttaa sinua myös lipun ostoon ja lunastukseen liittyvissä kysymyksissäsi, Ticketmasterin Apua-sivuilla tai puhelinpalvelussa 0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai 0600 10 020 (6,79 euroa/puhelu+pvm). Auki ma-la 8-21, su ja pyhäisin 10-18 (Poikkeukset mahdollisia).
Qstockin aikaan festivaalialueen porttien viereisessä rannekkeenvaihtopisteessä on paikalla myös Ticketmasterin oma henkilökunta, joka auttaa selvittämään mahdolliset ongelmatilanteet.

VIP-liput

Yhden tai kahden päivän VIP-liput vaihdetaan rannekkeeseen sekä passiin check in -pisteellä. Check-in sijaitsee festivaalipäivinä festivaalialueen välittömässä läheisyydessä Raatin liikuntakeskuksessa, osoitteessa Raatintie 2.  Check in -pisteelle kulku tapahtuu Raatin stadionin keskustan puoleisesta päädystä, stadionin sisäpuolta pitkin. Opasteet näyttävät oikean reitin. Katso lisätiedot VIERAAT-sivulta.

Check in -pisteen aukioloajat:

TI 23.7. – TO 25.7. AMARILLO
Osoite: Kirkkokatu 15, 90100 Oulu

Tiistai 23.7. klo 14–18
Keskiviikko 24.7. klo 14–18
Torstai 25.7. klo 14–18

PE 26.7. – LA 27.7. FESTIVAALIALUE
Osoite: Raatintie 2, 90100 Oulu

Perjantai 26.7. klo 10–23
Lauantai 27.7. klo 10–20

Yli 60-vuotiaitten Enemmän Elämää! -ranneke

Enemmän Elämää! -rannekkeella festivaalialueelle pääsevät sisään vain yli 60-vuotiaat. Ikä tulee todentaa festivaalialueelle saavuttaessa rannekkeentarkistuporteilla henkilöllisyystodistusta näyttämällä.
Enemmän Elämää! on liikuntakeskus Hukan, sanomalehti Kalevan ja Qstockin yhteistyössä toteutettu hyväntekeväisyyskampanja, jonka liput myytiin loppuun jo alkuvuodesta. Lipunmyynnin yhteydessä luovutettiin ”paperinen” tyvek-ranneke, joka toimii sisäänpääsynä alueelle saavuttaessa. Lue Enemmän Elämää! -kokonaisuudesta lisää Liput-sivulta.

Alle 10-vuotiaitten junioriranneke

Qstock-festivaalille ei ole ikärajaa. Alle 10-vuotiaat (28.7.2009 ja sen jälkeen syntyneet) pääsevät tapahtumaan veloituksetta. Alle 10-vuotiaille taataan vapaaranneke festivaalille lipun ostaneen aikuisen seurassa. Lipun ostaneen aikuisen mukana pääsee kaksi alle 10-vuotiasta lasta festivaalialueelle. Vapaarannekkeita saa pääporttien läheisyydessä sijaitsevalta ranneketeltalta. Ikä todistettava.

Avustajaranneke

Mikäli invaliditeettisi vuoksi tarvitset avustajan, hän voi lunastaa avustajarannekkeensa pääporttien läheisyydessä sijaitsevalta rannekkeenvaihtoteltalta yhdessä avustettavan kanssa. Rannekkeenvaihtoteltta palvelee asiakkaita festivaalin aikaan 26.-27.7.2019. Vain yksi avustaja on oikeutettu avustajarannekkeeseen. Avustettavalla tulee olla mukana Qstockin lippu tai jo vaihdettu ranneke. Avustajan tarve tulee todistaa lääkärintodistuksella tai muulla vastaavalla.

HUOM! Kun ranneke on laitettu käteen, se on aina henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Rikkoutuneella rannekkeella tai passilla ei pääse festivaalialueelle, eikä järjestäjä vastaa hajonneista rannekkeista.

© 2019 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED • design: NTRNZ Media
WordPress Image Lightbox