Rannekkeet

Rannekkeenvaihto

Kahden ja yhden päivän liput – vaihda ranneke ennakkoon ti 24.7. alkaen!

Festivaalialueelle pääsee sisään festivaalirannekkeella. Rannekkeella pääsee poistumaan festivaalialueelta ja palaamaan saman päivän aikana. Ostamasi  perjantain, lauantain tai kahden päivän lipun voit vaihtaa ennakkoon rannekkeeseen Qstock-viikolla 24.- 27.7.2018 useissa eri pisteissä Oulun keskustassa. Liput kannattaa vaihtaa etukäteen, niin välttyy turhalta jonottamiselta. Tarkemmat aikataulut sekä kartta alempana!

Rannekkeenvaihtopisteet:

Kaikkia lippuja vaihdetaan myös festivaalialueen Pääportin viereisellä ranneketeltalla. 

Katso myös rahanarvoiset edut Qstock-rannekkeella sivun alalaidasta!Netin kautta ostettu lippu – eTicket = sähköposti- tai mobiililippu

Netistä ostettuja lippuja voi myös vaihtaa rannekkeeseen ennakkoon Oulun keskustassa Puistokahvila Makiassa, kauppakeskus Valkean Kesäkadulla, Amarillossa sekä ravintola Nallikarissa.  Kaikkia eTicket-lipputyyppejä vaihdetaan rannekkeeseen myös festivaalialueen sisääntuloporteilla festivaalin aukioloaikoina.

eTicket yhdistää sähköpostilipun ja mobiililipun yhdeksi käteväksi ja käyttöystävälliseksi toimitustavaksi. Ostotapahtuman jälkeen liput lähetetään suoraan sähköpostiisi ja lippu on myös ladattavissa omilta Ticketmaster-sivuiltasi verkkokaupassa. Lipun voi printata paperiversiona tai avata linkin älypuhelimeen. Tällöin lipun käyttö vaatii internetyhteyden puhelimessasi.
Huomioi, että tilausvahvistus ei toimi lippuna.

Lipun viivakoodi luetaan rannekkeenvaihdossa.  Tämän jälkeen samaa viivakoodia ei enää hyväksytä. Jos samaa viivakoodia yritetään käyttää useamman kerran, lukija antaa tästä tiedon henkilökunnalle. Pidä siis huolta lipustasi!

Ticketmasterin asiakaspalvelu auttaa sinua myös lipun ostoon ja lunastukseen liittyvissä kysymyksissäsi, Ticketmasterin Apua-sivuilla tai puhelinpalvelussa 0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai 0600 10 020 (6,79 euroa/puhelu+pvm). Auki ma-la 8-21, su ja pyhäisin 10-18 (Poikkeukset mahdollisia).
Qstockin aikaan festivaalialueen porttien viereisessä rannekkeenvaihtopisteessä on paikalla myös Ticketmasterin oma henkilökunta, joka auttaa selvittämään mahdolliset ongelmatilanteet.

Exclusive- ja VIP-liput

Exclusive-  sekä yrityksille suunnattuja VIP-lippuja  vaihdetaan rannekkeeseen sekä nimikoituun passiin akkreditointipisteellä. Akkreditointipiste sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä Raatin liikuntakeskuksessa, osoitteessa Raatintie 2.  Akkreditointipisteelle kulku tapahtuu Raatin stadionin keskustan puoleisesta päädystä, stadionin sisäpuolta pitkin. Opasteet näyttävät oikean reitin. Katso lisätiedot VIERAAT-sivulta.

AKKREDITOINTIPISTEEN AUKIOLOAJAT:

TI 24.7. – TO 26.7. RADISSON BLU HOTEL OULU
Osoite: Hallituskatu 1, 90100 Oulu

  • Tiistai 24.7. klo 14–18
  • Keskiviikko 25.7. klo 14–18
  • Torstai 26.7. klo 14–18

PE 27.7. – LA 28.7. FESTIVAALIALUE
Osoite: Raatintie 2, 90100 Oulu

  • Perjantai 27.7. klo 10–23
  • Lauantai 28.7. klo 9.30–20

Tänä vuonna festivaalialueen akkreditointipisteelle kulku tapahtuu Raatin stadionin keskustan puoleisesta päädystä, stadionin sisäpuolta pitkin. Opasteet näyttävät oikean reitin.

Yli 60-vuotiaitten Enemmän Elämää! -ranneke

Enemmän Elämää! -rannekkeella festivaalialueelle pääsevät sisään vain yli 60-vuotiaat. Ikä tulee todentaa festivaalialueelle saavuttaessa rannekkeentarkistuporteilla henkilöllisyystodistusta näyttämällä.
Enemmän Elämää! on liikuntakeskus Hukan, sanomalehti Kalevan ja Qstockin yhteistyössä toteutettu hyväntekeväisyyskampanja, jonka liput myytiin loppuun keväällä. Lipunmyynnin yhteydessä luovutettiin ”paperinen” ranneke, joka toimii sisäänpääsynä alueelle saavuttaessa. Lue Enemmän Elämää! -kokonaisuudesta lisää Liput-sivulta.

Alle 10-vuotiaitten vapaaranneke

Qstock-festivaalille ei ole ikärajaa. Alle 10-vuotiaat (29.7.2008 ja sen jälkeen syntyneet) pääsevät tapahtumaan veloituksetta. Alle 10-vuotiaille taataan vapaaranneke festivaalille lipun ostaneen aikuisen seurassa. Lipun ostaneen aikuisen mukana pääsee kaksi alle 10-vuotiasta lasta festivaalialueelle. Vapaarannekkeita saa pääporttien läheisyydessä sijaitsevalta ranneketeltalta. Ikä todistettava.

Avustajaranneke

Mikäli invaliditeettisi vuoksi tarvitset avustajan, hän voi lunastaa vapaarannekkeensa pääporttien läheisyydessä sijaitsevalta rannekkeenvaihtoteltalta yhdessä avustettavan kanssa. Rannekkeenvaihtoteltta palvelee asiakkaita festivaalin aikaan 27.-28.7.2018. Vain yksi avustaja on oikeutettu vapaarannekkeeseen. Avustettavalla tulee olla mukana Qstockin lippu tai jo vaihdettu ranneke. Avustajan tarve tulee todistaa lääkärintodistuksella tai muulla vastaavalla.

HUOM! Kun ranneke on laitettu käteen, se on aina henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Rikkoutuneella rannekkeella tai passilla ei pääse festivaalialueelle, eikä järjestäjä vastaa hajonneista rannekkeista.

 

 

© 2017 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED design: NTRNZ Media
WordPress Lightbox