Rannekkeet

Rannekkeenvaihto

Kahden ja yhden päivän liput

Festivaalialueelle pääsee sisään festivaalirannekkeella. Rannekkeella pääsee poistumaan festivaalialueelta ja palaamaan saman päivän aikana. Ostamasi  perjantain, lauantain tai kahden päivän lipun voit vaihtaa ennakkoon rannekkeeseen Qstock-viikolla 25.- 28.7.2017 useissa eri pisteissä Oulun keskustassa. Katso tarkemmat aikataulut alla. Liput kannattaa vaihtaa etukäteen, niin välttyy turhalta jonottamiselta.

 

Kaikkia lippuja vaihdetaan myös festivaalialueen sisääntuloporteilla.

Exclusive- ja 2-Day Upgrade lippuja vaihdetaan Exclusive-passiin sisääntuloporttien viereisellä akkreditointipisteellä Raatin uimahallin aulassa.

Netin kautta ostettu lippu – eTicket = sähköposti- tai mobiililippu

Netistä ostettuja lippuja voi myös vaihtaa rannekkeeseen ennakkoon  Oulun keskustassa Puistokahvila Makiassa, kauppakeskus Valkean Kesäkadulla sekä Amarillossa.  Kaikkia eTicket-lipputyyppejä vaihdetaan rannekkeeseen myös festivaalialueen sisääntuloporteilla festivaalin aukioloaikoina.

Ticketmasterin on ottanut käyttöön uuden sähköisen toimitustavan, eTicketin.
eTicket yhdistää sähköpostilipun ja mobiililipun yhdeksi käteväksi ja käyttöystävälliseksi toimitustavaksi. Ostotapahtuman jälkeen liput lähetetään suoraan sähköpostiisi ja lippu on myös ladattavissa omilta Ticketmaster-sivuiltasi verkkokaupassa. Lipun voi printata paperiversiona tai avata linkin älypuhelimeen. Tällöin lipun käyttö vaatii internetyhteyden puhelimessasi.
Huomioi, että tilausvahvistus ei toimi lippuna.

Lipun viivakoodi luetaan rannekkeenvaihdossa.  Tämän jälkeen samaa viivakoodia ei enää hyväksytä. Jos samaa viivakoodia yritetään käyttää useamman kerran, lukija antaa tästä tiedon henkilökunnalle. Pidä siis huolta lipustasi!

Ticketmasterin asiakaspalvelu auttaa sinua myös lipun ostoon ja lunastukseen liittyvissä kysymyksissäsi, Ticketmasterin Apua-sivuilla tai puhelinpalvelussa 0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai 0600 10 020 (6,79 euroa/puhelu+pvm). Auki ma-la 8-21, su ja pyhäisin 10-18 (Poikkeukset mahdollisia).
Qstockin aikaan festivaalialueen porttien rannekkeenvaihtopisteessä on paikalla myös Ticketmasterin oma henkilökunta, joka auttaa selvittämään mahdolliset ongelmatilanteet.

Qstock 2016

Ikärajat ja vapaarannekkeet

Qstock-festivaalille 28.-29.7.2017 ei ole ikärajaa. Alle 10-vuotiaat (30.7.2007 ja sen jälkeen syntyneet) pääsevät tapahtumaan veloituksetta.
Alle 10-vuotiaille taataan vapaaranneke festivaalille lipun ostaneen aikuisen seurassa. Lipun ostaneen aikuisen mukana pääsee kaksi alle 10-vuotiasta lasta festivaalialueelle. Vapaarannekkeita saa akkreditointipisteeltä Raatin uimahallin ala-aulasta (Raatintie 2). Ikä todistettava.

Avustajaranneke:
Mikäli invaliditeettisi vuoksi tarvitset avustajan, hän voi lunastaa vapaarannekkeensa akkreditointipisteeltä yhdessä avustettavan kanssa. Akkreditointipiste sijaitsee Raatin uimahallin ala-aulassa (Raatintie 2) festivaalialueen välittömässä läheisyydessä ja on avoinna festivaalin aikaan 28.-29.7.2017. Vain yksi avustaja on oikeutettu vapaarannekkeeseen. Avustettavalla tulee olla mukana Qstockin lippu tai jo vaihdettu ranneke. Avustajan tarve tulee todistaa lääkärintodistuksella tai muulla vastaavalla.

Akkreditointipisteen aukioloajat:
pe 28.7. klo 10:00 – 23:00
la 29. klo 9:30 – 20:00

Lisätietoja vapaarannekkeista: Akkreditointivastaava ina.westerlund @ qstock.fi

Yli 60-vuotiaitten Enemmän Elämää! -ranneke

Enemmän Elämää! -rannekkeella festivaalialueelle pääsevät sisään vain yli 60-vuotiaat. Ikä tulee todentaa festivaalialueelle saavuttaessa rannekkeentarkistuporteilla henkilöllisyystodistusta näyttämällä.

Lue Enemmän Elämää! -kokonaisuudesta lisää täältä.
HUOM! Rikkoutuneella rannekkeella ei pääse festivaalialueelle, eikä järjestäjä vastaa hajonneista rannekkeista.

© 2017 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED design: NTRNZ Media
WordPress Lightbox