fbpx

Majoituskumppanit

Qstockin viralliset majoituskumppanit tarjoavat unelle sijaa festarivisiittisi ajaksi!

Oulun kaupungin hotellit sekä Nallikari Lomakylä tarjoavat monenlaiseen tarpeeseen ja budjettiin sopivia majoitusvaihtoehtoja. Hotellit täyttyvät festivaalin ajaksi perinteisesti varhain, joten kannattaa varmistaa petipaikka ajoissa. Huomioithan, että kumppanit eivät myy majoitus-lippupaketteja. Liput Qstockiin voi ostaa erikseen Ticketmasterin myyntikanavilta, ks. Liput-sivu.

Tutustu ja varaa mieleisesi majoitus suoraan valitsemaltasi majoituskumppanilta.

Break Sokos Hotel Eden Oulu

Kylpylähotelli meren rannalla

Hotellimme sijaitsee Nallikarin luonnonkauniilla rannalla, vain n.2,8 km päässä Kuusisaaren festarialueesta.

Nauti elämästä kylpylässämme, anna vauhtia kehollesi kuntosalilla ja palaudu hieronnassa tai luonnossa liikkuen. Herkuttele Ravintola Maisemassa katsellen kaunista merimaisemaa.

Tervetuloa Ouluun, meren rannalle Break Sokos Hotel Edeniin!

Tutustu ja varaa majoitus tästä.

Kylpylähotelli Edenissä rentoudut ja palaudut.

 

De Gamlas Hem Hotel & Restaurant

iltapäiväteet samaan hintaan

…siis jos et jo ole festarihumussa festarialueella 😉

Jos ruotsalaiset hävittäjälentäjätkin ovat meillä Talvisodan melskeissä majoittuneet, niin kyllä Qstock-sotureidenkin kelpaa meillä yöpyä!

Tarina, tyyliä ja tunnelmaa: olemme Oulun uusin ja kaunein hotelli keskustan tuntumassa, kävelymatkan päässä festarialueesta. Kaikkiin majoitushintoihimme sisältyy kello viiden tee (klo 17-18), herkullinen buffet-aamiainen ja wi-fi.

Varaa majoituksesi nyt suoraan nettisivuiltamme >> 

🔹 Qstock ranneke-etu!

HEMmetin hyvää! 26.-31.7.2021 Qstock-rannekkeella à la carte -ruokailijoille kaupan päälle talon olut tai virvoitusjuoma. Kaupungin aurinkoisin terassi löytyy myös meiltä! Lue lisää >> (https://degamlashotel.fi/illallinen/)

Finlandia Hotel Airport Oulu

Täyteen varattu!

Hotelli Scandic Oulu City

Scandic Kauppatorin kupeessa

Hotelli sijaitsee aivan Oulun keskustassa, Rotuaarin ostosmahdollisuuksien välittömässä läheisyydessä. Keskeisen sijaintinsa ansiosta hotelli on erinomainen lähtöpiste, kun vierailet Oulussa. Lähellä hotellia ovat Tori kauppahalleineen ja Toripolliiseineen, Ainolan puisto sekä kaunis Pikisaaren alue. Tässä pohjoismaiseen tyyliin sisustetussa hotellissa on siis helppo viihtyä.

🔹Qstock ranneke-etu

Scandic Oulu Cityn Ravintola Torilla tarjoaa Qstock-rannekkeella 30.–31.7.2021 normaalihintaisista ruoka-annoksista 20 % alennuksen. Etu ei edellytä yöpymistä.

Tutustu hotelliin ja varaa City-majoituksesi täältä!

Hotelli Scandic Oulu Station

Kulkuyhteyksien lähellä

Hotelli Scandic Oulu Station on rauhallinen ja kodikas hengähdyspaikka Oulun keskustassa. Kätevän sijainnin ansiosta hotelli toimii mainiona tukikohtana sekä vapaa-ajasta nauttiville että kokous- ja liikematkailijoille. Modernit, hiljattain uudistetut huoneet sekä ystävällinen palvelu takaavat mukavan vierailun.

Tutustu ja varaa majoituksesi tästä! 

🔹Qstock ranneke-etu

Scandic Oulu Stationin ravintola tarjoaa Qstock-rannekkeella 30.–31.7.2021 normaalihintaisista ruoka-annoksista 20 % alennuksen. Etu ei edellytä yöpymistä.

Lapland Hotel Oulu

lapin lumoa festarialueen läheisyydessä

Tervetuloa nauttimaan kesän festareista ja Lapin aistikkuutta henkivästä majoituksesta Lapland Hotel Ouluun!

Lapland Hotel Oulu sijaitsee vain kilometrin kävelymatkan päässä Qstockin festarialueesta. Lapin aistikkuutta kunnioittavassa huoneessa pääset nauttimaan hyvistä yöunista ja laadukkaista materiaaleista keskellä kaupungin sykettä. Sängyssä loikoillessa katse kiinnittyy suureen taulutelevisioon ja lumoaviin poron sarviin. Hotelli ja ravintola Oula ovat saaneet vaikutteitta Lapin luonnosta ja tarinoista. Aitojen makujen aamiainen antaa festaripäivällesi energisen startin!

Huonevaihtoehdoistamme löydät pohjoisen tunnelman ja hieman mystisen tarinan. Aamiainen sisältyy luonnollisena osana majoituksen hintaan.

Varaukset verkkokaupasta osoitteesta Laplandhotels.com tai suoraan hotellin vastaanotosta 08 8811110 & oulu@laplandhotels.com.

Nallikari Lomakylä

Villa, lomamökki, caravan tai teltta!

Nallikari Lomakylän alueelta löytyy monta hyvää vaihtoehtoa majoitukseen vuoden jokaisena päivänä! Lomakylän alue on paraatipaikalla Nallikarin kuuluisan rannan vieressä, ja kaikki majoitustilat ovat kävelymatkan päässä rannalta. Oulun keskustaan on autolla matkaa noin 5 km ja bussi keskustaan kulkee vierestä. Saariston maisemareittejä pitkin, kävellen tai pyöräillen, tulee kauppatorille matkaa 3,5 km, ja Kuusisaareen Qstock-festarialueelle 3 km.

Perinteisemmät Lomamökit sopivat 1-5 hengelle, ja uudemmista täysin varustelluista saunallisista Villoista löytyy tilaa 6-12 hengelle! Lisätietoja eri majoitusvaihtoehdoista löydät nallikari.fi/majoitus/. Kesäaikaan varattavissa myös 2h kesämökkejä. Camping-alue huoltorakennuksineen palvelee caravan-asiakkaita, sekä telttailijoita.

Varaukset www.nallikari.fi/varaukset

🔹 Qstock ranneke-etu

-2€/vrk alennus camping-alueen perusmaksusta. Yksi etu per teltta- / caravanpaikka.

Edun ehdot ja lunastus: Edun saa sisäänkirjautumisen yhteydessä ranneketta, tai lippua näyttämällä. Etu annetaan perushinnasta, kun maksu suoritetaan saapuessa, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin/tarjouksiin.

Nallikari Lomakylässä on vaihtoehtoja
Original Sokos Hotel Arina

KEskellä kaupunkia

Festarimajoitus keskellä kaupunkia Original Sokos Hotel Arinassa

Heittäydy joutilaaksi ja anna fiiliksen viedä kohti festarikesää ja Kuusisaaren legendaarista keidasta.

Festarimajoitus ja aamiainen, etkot ja jatkot keskikaupungin humussa Original Sokos Hotel Arinassa – Tutustu ja varaa majoitus tästä!

Radisson Blu Hotel Oulu

Festarialueen vieressä

Oulun keskustan & Kuusisaaren festarialueen kupeessa sijaitseva Radisson Blu Hotel Oulu on tyylikkäästi uudistettu yhdistelmä ainutlaatuista 70-luivun suunnittelua ja moderneja yksityiskohtia. Rentoudu rauhoittavan merinäköalan äärellä nauttiessasi Super Breakfast -aamiaista Toivo-ravintolassamme. Bistro Mesu sekä kaupungin upeimmalla paikalla sijaitseva Meriterassi tarjoilevat klassikkoannoksia, juomia ja cocktaileja modernilla otteella.

Tervetuloa vieraaksemme Radisson Blu Hotelliin, Ouluun!

Tutustu Radisson-hotelliin ja varaa majoitus täältä!

Radisson Blu Hotel Oulu on vasta uusittu!
© 2021 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED • design: NTRNZ Media