Festivaalialue

Festivaalialueen aukioloajat

Pääportti: pe 27.7. klo 13.00–02.00 | la 28.7. klo 11.00–02.00

Pikisillan portti: pe 27.7. & la 28.7. klo 13.00–19.00. 

Ennen pääportteja sijaitsevat narikka ja ranneketeltta, jotka aukeavat molempina päivinä tuntia ennen porttien aukioloaikaa.  Huomioithan, että porttien läheisyyteen ei voi jättää pyöriä, ainoastaan Linnansaaren pyöräparkkiin. Pääportista sekä Pikisillan porteista pääsee sisään vain rannekkeella, jonka jälkeen tehdään sisääntulotarkastus. Voit itse ehkäistä jonojen syntymistä mm. vaihtamalla lippusi rannekkeeseen ennakkoon, saapumalla alueelle hyvissä ajoin ja jättämällä kielletyt tavarat kotiin tai narikkaan. Jos näistä varotoimenpiteistä huolimatta kuitenkin juutut hetkeksi jonoon, muista säilyttää hyvä festarimieli. 🙂

VIP-portti

VIP- ja Exclusive-asiakkailla on pääporttien lisäksi oma sisäänkäynti, jonne kuljetaan Raatin stadionin eteläpäädystä kaupungin puolelta. VIP-asiakkaille on oma narikka VIP-alueelle vievän akkreditointipisteen luona. Alue on K-18. Lue lisää VIP-alueen palveluista täältä.

Alueen tarkka osoite: Raatintie 4, 90100 Oulu

Rannekkeet

Festivaalialueelle pääsee sisään festivaalirannekkeella. Ostamasi yhden tai kahden päivän lipun voit vaihtaa ennakkoon rannekkeeseen Qstock-viikolla ti 24.7.– pe 27.7. useissa eri pisteissä Oulun keskustassa sekä ravintola Nallikarissa. Exclusive-lippuja vaihdetaan ennakkoon Radisson Blu -hotellissa sekä festivaalipäivinä alueen välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa akkreditointipisteessä Raatin liikuntakeskuksessa. Katso tarkemmat infot Rannekkeet-sivulta ja säästy turhalta jonottamiselta. Lähestymiskartasta löydät kaikki vaihtopisteet.
Kaikkia lippuja vaihdetaan myös festivaalialueen pääporttien viereisellä ranneketeltalla. Alle 10-vuotiaiden sekä avustajien vapaarannekkeet noudetaan myös sieltä. Paikalla on myös Ticketmasterin oma henkilökunta, joka auttaa selvittämään mahdolliset ongelmatilanteet.

Narikka

pe 27.7. klo 12.00–02.00 | la 28.7. klo 10.00–02.00

Narikka sijaitsee tänä vuonna Linnansaaressa ennen alueen pääportteja. Tässä vaiheessa on jo hyvä huomioida turvallisuusohjeista, mitä alueelle saa tuoda ja mitä ei. Narikkamaksu on 3 € sisään tullessa ja 2 € aina narikalla käytäessä.

Löytötavarat

Löytötavarat sekä narikkaan jääneet tavarat säilytetään festivaalialueella lauantaiyöhön klo 02.00 saakka, jonka jälkeen ne ovat noudettavissa Pohjois-Pohjanmaan Löytötavarapalveluilta Oulussa osoitteesta Tehtaankatu 1, 90130 Oulu (Raksilan Marketit, Salen talo, 2. kerros). Puh. 0600 550 094.
Perjantaina narikkaan jääneitä tavaroita voit vielä tiedustella narikasta lauantaina. Infopisteestä voit kysellä muita alueella hukkuneita tavaroita, kunnes myös ne siirretään lauantaiyön jälkeen Löytötavarapalveluiden haltuun. Sunnuntaina alueelta haravoidaan kaikki loput löytötavarat ja ne toimitetaan viimeistään maanantaina Löytötavarapalveluihin.
Palvelu perii säilytyksestä maksun, joten muista hakea omat tavarasi ennen kuin lähdet alueelta!

Löytötavarapalveluitten aukioloajat Qstock-viikolla:
Ma – Pe klo 12-17 | La 11-15 | Su 29.7. klo 10-14

"

Qstock Express

Qstock Express vie sinut helposti leirintäalueelta festivaalialueelle ja keskustaan!

Liikennöinti: pe 27.7. kello 13–02 ja la 28.7. kello 11–02 välillä Nallikari – Qstock – Keskusta – Nallikari.

Katso pysäkit ja reitti QSTOCK EXPRESS-sivulta.
Bussit kulkevat reitillä 10 minuutin välein hintaan 2 € / suunta. Varaathan tasarahan käteistä mukaan.

HUOM! Festareilta Nallikariin palattaessa Qstock Expressin kyytiin pääsee keskustaan päin kulkevalta Raatin pysäkiltä. Bussi käy keskustan kautta lenkin, ja palaa sitten takaisin kohti Nallikaria. Keskustasta festivaalialueelle pääset nopeammin kävelyreittejä pitkin torin, Linnansaaren tai Merikosken siltojen kautta, sillä turvallisuussyistä bussi ei pysähdy festivaalialueen kohdalla Nallikarin leirintäalueelle päin mentäessä.

Päälavan WLAN

Päälavan alueella yleisöllä on käytössä oma langaton nettiyhteys. Kytkeydy ”Qstock” -verkkoon ja homma pelittää!

Esteettömyys

Pyörätuolikorokkeet
Päälavan, Kaleva-lavan ja Rytmirannan miksaustornien vieressä sijaitsevat pyörätuolikorokkeet. Opastekyltit näyttävät oikean reitin.

Vessapassi
Meillä käy vessapassi! Vessapassin tarkoituksena on helpottaa suolistosairauksia sairastavien mahdollisuutta päästä välittömästi lähimpään vessaan. Vessapassi-tarra WC:n ovessa toimii viestinä muille vessankäyttäjille siitä, että Vessapassia näyttävällä henkilöllä on nopeaa WC:hen pääsyä edellyttävä sairaus ja näin ollen etuoikeus päästä jonon ohi Vessapassi-tarralla merkittyyn vessaan.

Infopiste

Infopiste sijaitsee festivaalialueella heti sisääntulotarkastuksen jälkeen vasemmalla. Infosta saat tietoa kaikesta festivaaleihin liittyvästä: ohjelma-aikatauluista, paikallisliikenteestä, löytötavaroista jne. Sateen yllättäessä tai korvia kuumottaessa voit ostaa infopisteen lähellä sijaitsevasta Killnoisen pisteestä kertakäyttöisiä sadetakkeja ja korvatulppia.

Akkreditointipiste

Akkreditointipiste on tarkoitettu nimilistan kautta saapuville festivaalivieraille sekä musiikki- ja media-alan edustajille. Passi/ranneke lunastetaan akkreditointipisteeltä henkilöllisyystodistusta näyttämällä. Tänä vuonna festivaalialueen akkreditointipisteelle kulku tapahtuu Raatin stadionin keskustan puoleisesta päädystä, stadionin sisäpuolta pitkin. Opasteet näyttävät oikean reitin. Lue lisää akkreditointipisteen aukioloajoista ym. Vieraat-sivulta.

Puhelinten latauspiste

Infopisteen läheisyydessä sijaitsee Oulun Energian latauspiste, joka on auki perjantaina klo 13 – 01.30 ja lauantaina 11 – 01.30.

Anniskelu (K-18)

Festivaalialueella on neljä Qstockin anniskelualuetta: Päälavan ja Sirkusteltan välisellä kentällä, Koomalavalla, Chill Out -puistossa sekä Kaleva-lavan läheisyydessä aina Rytmirannalta Oulu-lavalle asti levittyvä, yksi Suomen festareiden suurin anniskelualue. Juomien osto anniskelualueella toimii panttiperiaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että voit juoman nautittuasi lunastaa siitä pantin takaisin Qstockin anniskelupisteen tiskillä tai vaihtaa tölkin uuteen, jolloin pantti vähennetään seuraavasta ostostasi. Tölkkejä voi palauttaa kerrallaan max. 8 kpl.  Huom! Tämä ei koske vesi-, virvoke-, tai ED-pulloja (hinta ei sisällä panttia). Omat alkoholijuomat voit jättää festivaalin ajaksi narikkaan, sillä niiden tuominen festivaalialueelle on kielletty. Anniskelualueilta voit ostaa myös sadetakkeja ja korvatulppia.

 

Seikkaile, Syö & Juo!

– Kaikki aktiviteetit, oheisohjelma, myyntikojut ja ravintolat mobiiliapplikaation latauslinkin päässä!

Uudistunut Qstock-mobiiliapplikaatio tarjoaa yksityiskohtaisen tiedon festivaalialueen myyntikojuista, oheisohjelmasta ja ravintoloista.

Lataa sovellus Mobiili-sivulla tai hyppää Desktop-versioon suoraan!

 

Sukella edellisvuosien Qstockiin – koe 360-video

Katso festivaalialueen aiempien vuosien tunnelmia  360 asteisena! 360-videoiden katselun aikana voit valita oman kuvakulman aivan kuin olisit itse mukana kulkemassa festivaalialueella, Volbeatin keikalla tai hyppäämässä benjihyppyä!

 

Liikennejärjestelyt

Qstock-viikonloppu sulkee Kuusisaaren sekä Raatin harjoituskenttää ympäröivät tiealueet festivaalin ajaksi. Pikisaaren asukkaille ja siellä asioiville on järjestetty erillinen kulkureitti Raatin venelaiturin kevyen liikenteen väylää pitkin. Pikisaaren asukkaat saavat lisäksi omat ajoluvat, jotka jaetaan jokaisen asukkaan postilaatikkoon useampi kappale. Ajolupa ei ole välttämätön Pikisaareen kuljettaessa, mutta se helpottaa liikenteen sujuvuutta sekä liikenteenohjaajien työtä.

Qstockin rakennus- ja purkuaika

Qstockin rakennusviikkojen aikana pe 20.7.- to 26.7.2018 sekä purkupäivinä su 29.7.- to 2.8.2018 festivaalialueella ja sen läheisyydessä liikkuu paljon työkoneita.
Kevyen liikenteen väylä Toivoniemen ja Kuusisaaren välillä on suljettu maanantaina 23.7.2018 klo 11.00 alkaen sunnuntai-iltaan 29.7.2018  saakka. Opasteet näyttävät hyvissä ajoin reitin Merikosken siltoja pitkin.
Noudatathan erityistä varovaisuutta sekä pyörä- että autoteillä.

© 2017 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED design: NTRNZ Media
WordPress Lightbox