fbpx

Festivaalialue

Festivaalialueen aukioloajat

PORTIT:

pe 30.7. klo 13.30–01.00

la 31.7. klo 11.30–01.00

Alueen tarkka osoite:

Raatintie 4, 90100 Oulu

 

Ennen pääportteja sijaitsevat narikka ja ranneketeltta, jotka aukeavat molempina päivinä tuntia ennen porttien aukioloaikaa. Huomioithan, että porttien läheisyyteen ei voi jättää pyöriä, ainoastaan Linnansaaren pyöräparkkiin. Pääportista sekä Pikisillan porteista pääsee sisään vain rannekkeella, jonka jälkeen tehdään sisääntulotarkastus. Mikäli aiot vaihtaa rannekkeen Pääporttien vieressä sijaisevalla ranneketeltalla, saavu Linnansaaren tai Merikosken siltojen kautta alueelle. Voit itse ehkäistä jonojen syntymistä mm. vaihtamalla lippusi rannekkeeseen ennakkoon, saapumalla alueelle hyvissä ajoin ja jättämällä kielletyt tavarat kotiin tai narikkaan. Jos näistä varotoimenpiteistä huolimatta kuitenkin juutut hetkeksi jonoon, muista säilyttää turvaväliä ja hyvä festarimieli!

VIP-portti

VIP-asiakkailla on pääporttien lisäksi oma sisäänkäynti, jonne kuljetaan Raatin stadionin eteläpäädystä kaupungin puolelta. VIP-asiakkaille on oma narikka VIP-alueelle vievän check in -pisteen luona. Alue on K-18. Lisää VIP-alueen palveluista löytyy täältä!

VIERAIDEN CHECK-in

Check in -piste on tarkoitettu nimilistan kautta saapuville festivaalivieraille sekä musiikki- ja media-alan edustajille. Passi/ranneke lunastetaan check in -pisteeltä henkilöllisyystodistusta näyttämällä. Tänä vuonna festivaalialueen check in -pisteelle Raatin stadionin eteläpäädystä kaupungin puolelta, stadionin sisäpuolta pitkin. Opasteet näyttävät oikean reitin. Lue lisää check in -pisteen aukioloajoista ym. Vieraat-sivulta.

Rannekkeet

Festivaalialueelle pääsee sisään festivaalirannekkeella. Rannekkeella pääsee poistumaan festivaalialueelta ja palaamaan saman päivän aikana. Ostamasi perjantain, lauantain tai kahden päivän lipun voit vaihtaa ennakkoon rannekkeeseen QSTOCK-VIIKOLLA 27.- 30.7.2021 useissa eri pisteissä Oulun keskustassa.

Yhden tai kahden päivän VIP-liput voi vaihtaa ennakkoon ravintola Amarillossa ja festivaalipäivinä Raatin stadionin sisäpuolella, festivaalialueen välittömässä läheisyydessä. Liput kannattaa vaihtaa etukäteen, niin välttyy turhalta jonottamiselta. Lisää tietoa rannekkeenvaihtopisteistä löydät täältä!

Ranneketeltta pääporttien VIERESSÄ

Festivaalipäivinä sinua palvelee pääporttien vieressä ranneketeltta, jossa voit vaihtaa lippusi rannekkeeksi.

pe 30.7. klo 12.30–23.30 

la 31.7. klo 10.30–23.30

Teltalla vaihdetaan myös alle 10-vuotiaiden ilmaiset juniorirannekkeet sekä avustajarannekkeet. Alle 10-vuotiaille taataan junioriranneke festivaalille lipun ostaneen aikuisen seurassa. Lipun ostaneen aikuisen mukana pääsee kaksi alle 10-vuotiasta lasta festivaalialueelle. Ikä todistettava.

Avustettavalla tulee olla mukana Qstockin lippu tai jo vaihdettu ranneke. Avustajan tarve tulee todistaa lääkärintodistuksella tai muulla vastaavalla.

Yli 60-vuotiaille tarkoitetut Enemmän Elämää! -rannekkeet on myyty ennakkoon Liikuntakeskus Hukassa. Ikä tulee todentaa festivaalialueelle saavuttaessa rannekkeentarkistusporteilla henkilöllisyystodistusta näyttämällä.

 

Narikka

pe 30.7. klo 12.30–01.30

la 31.7. klo 10.30–01.30

Narikka sijaitsee Linnansaaressa ennen alueen pääportteja. Tässä vaiheessa on jo hyvä huomioida turvallisuusohjeista, mitä alueelle saa tuoda ja mitä ei. Sallitut ja kielletyt esineet löydät täältä. Narikkamaksu on 3 € sisään tullessa ja 2 € aina narikalla käytäessä. Narikassa käytössä ainoastaan mobiili- ja korttimaksu.

Löytötavarat

Löytötavarat sekä narikkaan jääneet tavarat säilytetään festivaalialueella lauantaiyöhön klo 01.30 saakka, jonka jälkeen ne ovat noudettavissa Pohjois-Pohjanmaan Löytötavarapalveluilta Oulussa osoitteesta Tehtaankatu 1, 90130 Oulu (Raksilan Marketit, Salen talo, 2. kerros). Puh. 0600 550 094 (2€/min+pvm).

Perjantaina narikkaan jääneitä tavaroita voit vielä tiedustella narikasta lauantaina. Infopisteestä voit kysellä muita alueella hukkuneita tavaroita, kunnes myös ne siirretään lauantaiyön jälkeen Löytötavarapalveluiden haltuun. Sunnuntaina alueelta haravoidaan kaikki loput löytötavarat ja ne toimitetaan viimeistään maanantaina iltapäivällä Löytötavarapalveluihin.
Palvelu perii säilytyksestä maksun, joten muista hakea omat tavarasi ennen kuin lähdet alueelta!

Löytötavarapalveluiden aukioloajat Qstock-viikolla:
Ma – Pe klo 12-17 | La 11-15 | Su 10-13

 

  

Esteettömyys

Pyörätuolikorokkeet
Päälavan, Kaleva-lavan, Sirkusteltan ja Rytmirannan miksaustornien vieressä sijaitsevat pyörätuolikorokkeet. Opastekyltit näyttävät oikean reitin. Pyörätuolikorokkeiden viereen on sijoiteltu esteettömät wc-tilat, jotka ovat vain pyörätuoliasiakkaiden ja muiden erityisavustusta tarvitsevien käytössä.

Festivaalialueella on paljon asfaltoituja pääväyliä, jotka helpottavat kulkemista.

Vessapassi
Meillä käy vessapassi! Vessapassin tarkoituksena on helpottaa suolistosairauksia sairastavien mahdollisuutta päästä välittömästi lähimpään vessaan. Vessapassi-tarra WC:n ovessa toimii viestinä muille vessankäyttäjille siitä, että Vessapassia näyttävällä henkilöllä on nopeaa WC:hen pääsyä edellyttävä sairaus ja näin ollen etuoikeus päästä jonon ohi Vessapassi-tarralla merkittyyn vessaan. Myös WC-alueille on sijoitettu kylttejä, jotka kertovat Vessapassin olevan käytännössä koko WC-alueella.

Info ja VIP-info

Infopiste sijaitsee festivaalialueella heti sisääntulotarkastuksen jälkeen vasemmalla. Infosta saat tietoa kaikesta festivaaleihin liittyvästä: ohjelma-aikatauluista, paikallisliikenteestä, löytötavaroista jne. Sateen yllättäessä tai korvia kuumottaessa voit ostaa infopisteeltä korvatulppia tai sadetakkeja 2 € / kpl. Infopiste myy lisäksi drinkki- ja ruokalippuja.

VIP-info

Myös VIP-alueella sijaitsee infopiste, jonka työntekijät ovat varustautuneet festivaalialueeseen ja sen palveluihin liittyvällä tietoudella! Pisteeltä voit ostaa drinkki- ja ruokalippuja.

Puhelinten latauspiste

Onko akku lopussa? Infopisteen läheisyydessä sijaitsee Oulun Energian latauspiste. Voit jättää huoletta puhelimesi lataukseen Oulun Energian Lataamon lukolliseen kaappiin.

Anniskelu (K-18)

Festivaalialueella on kolme Qstockin anniskelualuetta: Päälavan ja Koomalavan välisellä kentällä, Rytmirannan ja Kaleva-lavan välisellä viheriöllä ja Sirkusteltan alueella.

Juomien osto anniskelualueella toimii panttiperiaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että voit juoman nautittuasi lunastaa siitä pantin takaisin Qstockin anniskelupisteen tiskillä tai vaihtaa tölkin uuteen, jolloin pantti vähennetään seuraavasta ostostasi. Anniskelualueilla on erilliset panttipisteet johon tölkin voit palauttaa. Tölkkejä voi palauttaa kerrallaan max. 8 kpl. Huom! Tämä ei koske vesi-, virvoke-, tai ED-pulloja (hinta ei sisällä panttia).

Omat alkoholijuomat voit jättää festivaalin ajaksi narikkaan, sillä niiden tuominen festivaalialueelle on kielletty. Anniskelualueilta voit ostaa myös sadetakkeja ja korvatulppia.

Maksutavat

Huomioithan, että festivaali suosii kortti- ja mobiilimaksamista. Qstockin anniskelualueilla juomien pantti palautetaan suoraan maksukortille, pantin palautumisessa menee n. kaksi pankkipäivää.

Kunnioitathan jokaisen omaa tilaa ja yksityisyyttä

Festivaalilla on häirintätilanteille nollatoleranssi – jokaisella on oikeus fyysiseen koskemattomuuteen myös festivaaliolosuhteissa. Lievissä häirintätilanteiden sattuessa kerro häiritsevälle osapuolelle asiallisesti, minkälaisen käyttäytymisen koet ikävänä. Mikäli koet tulevasi edelleen häirityksi tai ahdistelluksi, ota heti tilanteen sattuessa yhteys lähimpään järjestyksenvalvojaan. Järjestyksenvalvojalla on oikeus puuttua perustellusti tilanteeseen. Myös ensiapupisteen Acuutti Apu ry:n koulutettu henkilökunta on paikalla sinua varten, mikäli koet tarvetta jutella jälkikäteen mahdollisesta häirintätilanteesta. Tärkeintä on kuitenkin kertoa asiasta juuri tilanteen sattuessa mahdollisimman nopeasti henkilökunnalle, jotta tilanteeseen voidaan puuttua.

Liikennejärjestelyt

Qstock-viikonloppu sulkee Kuusisaaren sekä Raatin harjoituskenttää ympäröivät tiealueet festivaaliviikon ajaksi. Kulku Pikisaareen tapahtuu festivaaliviikolla vain Tuiran suunnasta. Liikenne ohjataan torstaista alkaen kevyen liikenteen väylän kautta. Opasteet ja liikenteenohjaajat ohjaavat poikkeusreiteille koko festivaaliviikon ajan.

Qstockin rakennus- ja purkuaika

Qstockin rakennusviikkojen aikana pe 23.7.- to 29.7.2021 sekä purkupäivinä su 1.8.- ke 4.8.2021 festivaalialueella ja sen läheisyydessä liikkuu paljon työkoneita.
Kevyen liikenteen väylä Toivoniemen ja Kuusisaaren välillä suljetaan maanantaina 23.7. klo 11.00 alkaen ja reitti avataan maanantaina 2.8. klo 12.00. Opasteet näyttävät hyvissä ajoin reitin Merikosken siltoja pitkin. Noudatathan erityistä varovaisuutta sekä pyörä- että autoteillä.

Qstockin mobiiliapplikaatio

Qstock-sovellus nyt ladattavissa  Play Kaupasta ja Apple Storesta! Sovelluksesta löydät, festivaalialueen kartan, ohjelman, aikataulun ja muita hyödyllisiä infoja samasta paketista! Lataa ja avaa sovellus ennen festivaaleille saapumista!📲

Festivaalialueen myyntipaikat

Kurkkaa festivaalialueen monipuolinen kattaus myyntipaikoista täältä!

© 2021 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED • design: NTRNZ Media