Työntekijäksi?

Haluaisitko osallistua festareihin omalla työpanoksellasi? Tule mukaan Q-perheeseen!

Qstockissa työskentelee yli 1200 työntekijää, jotka mahdollistavat festivaalikansan palvelun
aina ensimmäisen aitapalan pystytyksestä asiakaspalvelutyöhön ja viimeisen purkutehtävän suorittamiseen saakka. Vuosien varrella työyhteisöstä on kasvanut oikea Q-perhe, jossa jokaisella jäsenellä on suuri merkitys festivaalikansan ja artistien viihtyvyyden takaamiseksi. Haluamme lämpimästi vielä kiittää kaikkia työntekijöitä, jotka ovat olleet mukana toteuttamassa aiempien vuosien festareita!

Sivulta löytyy tietoa eri työmuodoista Qstockissa, rekrytointitilannetta päivitetään vuoden mittaan.

Kuva: Jaakko Nurro / Qstockin vastaavien ydintiimi

Katso myös Qstock 2018 CREW Aftermovie tästä!

VARAINKERUUTYÖSKENTELY – URHEILUSEURAT, YHDISTYKSET…

Qstockissa työskentelee festivaaliviikon aikana useita urheiluseuroja ja yhdistyksiä, joiden työpanos festivaaliin on todellista ryhmävoimaa! Qstock tarjoaa erilaisille yhteisöille mahdollisuuden kartuttaa rahastoaan erilaisilla projektiluontoisilla varainkeruutöillä festivaalituotannossa. Tehtäväalueisiin voivat kuulua esimerkiksi aluerakennus, narikkapalvelu, lipunmyynti, rannekkeentarkistus, purku- tai siivoustyöt. Varainkeruutyöt voidaan toteuttaa työtehtävistä riippuen noin viikkoa ennen ja jälkeen 26.-27.7.2019 järjestettävää festivaalia sekä luonnollisesti sen aikana.
Ryhmiltä vaaditaan kuulumista ennakkoperintärekisteriin. Ilmoitathan tiedustelusi yhteydessä käytettävissä olevan ryhmän henkilömäärän, y-tunnuksen, ikäjakauman sekä aikaisemman kokemuksen varainkeruutyötehtävistä.

Tiedustelut:
Anna Lanas
venuekoordinaattori
anna.lanas @ qstock.fi

Narikka- ja ravintolapalvelutyötehtävistä
kiinnostuneet ota suoraan yhteyttä:

Pirjo Palonen
ravintolapäällikkö
pirjo.palonen @ qstock.fi

JÄRJESTYKSENVALVOJAKOULUTUS – TULOSSA 2019

Qstock tarjoaa järjestyksenvalvojakoulutusta Oulussa touko-kesäkuun vaihteessa, jolloin voit suorittaa laillisen järjestyksenvalvojakortin ja samalla mahdollisuuden liittyä Qstockin turvatiimiin. Huom. paikkoja rajoitusti!

Tarkemmat koulutuspäivät ja -paikka tiedotetaan vuoden 2019 alkupuolella.

JÄRJESTYKSENVALVOJAKSI? – HAKU KÄYNNISTYY 2019

Mikäli sinulla on jo voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti voit hakea työntekijäksi Qstockin turvatiimiin. Hakulomake aukeaa näille sivuille alkuvuodesta 2019.

Lisätietoja:
turvallisuus @ qstock.fi

BAARITYÖNTEKIJÄKSI? – HAKU KÄYNNISTYY 2019

Qstock palkkaa reippaita janonsammuttajia 26.-27.7.2019 baaritöihin.
Työtehtävään vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää.

Hakulomake aukeaa näille sivuille alkuvuodesta 2019.

Lisätietoja:
ravintolapäällikkö Pirjo Palonen
pirjo.palonen @ qstock.fi
040 589 1399

VAPAAEHTOISTYÖ – HAKU KÄYNNISTYY KEVÄÄLLÄ 2019

Qstockissa on mahdollisuus toimia vapaaehtoistyöntekijänä erilaisissa festivaalin järjestämistä koskevissa avustavissa tehtävissä esimerkiksi catering-tiimissä, infopisteellä tai vaikkapa jo festivaalin rakennusviikolla alueen somistustehtävissä. Valtaosaan työtehtävistä vaadimme 18 vuoden ikää, mutta joitakin tehtäviä voivat tehdä myös alle 18-vuotiaat huoltajan luvalla. Hakeminen tapahtuu siis täyttämällä ja lähettämällä vapaaehtoistyöntekijähakulomakkeen. Haku käynnistyy keväällä 2019.

MEISTÄ!

Vuodesta 2003 lähtien toiminut Qstock-festivaali syntyi kahden miehen ideasta tuoda livemusiikkia ja hauskaa yhdessäoloa festareiden muodossa Ouluun. Vuosien saatossa tapahtuma on noussut yhdeksi Suomen suurimmista musiikkifestareista, keräten yleisökapasiteetin äärimmilleen jo kuudetta vuotta putkeen 35 000 festivaalivieraan voimin. Festivaalin kuudelle esiintymislavalle nousee vuosittain yli 60 kotimaista ja ulkomaista esiintyjää. Alati kehitys- ja uudistautumishaluinen festivaali haluaa tarjota kaikenikäisille kävijöilleen elämyksiä niin live-musiikkiesitysten kuin erilaisen oheisohjelman monissa muodoissa. Tuotantotyötä tehdään ydintiimin kanssa ympärivuotisesti kulminoituen heinäkuun viimeisenä viikonloppuna itse festivaaleille.

© 2019 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED • design: NTRNZ Media
WordPress Image Lightbox