Festivaalialueen myyntipaikat - Qstock

Festivaalialueen myyntipaikat

Chillailua riippumattoloungessa vai kukkaseppeleen sitomista? Maistuisiko raikas Mojito vai siemaus Roséa? Miksi valita, sillä Qstockissa voit saada molemmat! Kurkkaa alta festivaalialueen monipuolinen kattaus myyntipaikoista.

SYÖ JA JUO!
Aasialaiseen vegaani ruokaan erikoistunut perheyritys. Viet- Thai keittiössä kokataan herkullista vegaaniruokia rennolla otteella. Tervetuloa syömään! (VL, L, M, G, K ja VE)
PikkuPekuri palvelee Qstockissa tarjoten pientä purtavaa ja virvokkeita. Lisäksi PikkuPekurissa on myynnissä Minetti jäätelöä sekä kylmiä makukahveja. PikkuPekurissa on myös alueen ainoa tupakanmyyntipiste.
Mojito Baari - Qstockin raikkaimmat cocktailit löytyvät Kuusisaaren puolelta Mojito baarista ja mikä parasta juomat saat tilattua myös ämpäreissä!
Hans Baer Winebar - Rosé vai Riesling? Hans Baerin kutsuva viinibaari palvelee festivaaliyleisöä Kuusisaaressa. Hans Baerin viinejä löytyy myös Qstockin muiden ravintolapisteiden valikoimista. #followthebaer #hansbaer
Palomaan Herkku Oy - Myymme kotimaista Makulaku-lakritsaa, karkkipusseja ja vettä ammattitaidolla, koko festivaalin ajan. Tervetuloa! (L, M ja G)
Toppila Klubi - Meiltä löytyy nälkäisille ja janoisille festarijuhlijoille pizzaa, kebabia, ranuja, makkaraperunoita, limua ja vissyä! (VL ja L)
Kanavaanari -Food Truck Kanaherkkuja uudella otteella! Kananälkäisten onneksi Kariniemen kotitilojen 100 % kotimaiset kanaherkut saapuvat Ouluun! Kanavaanari ruokkii nälkäisen juhlakansan raikkailla salaateilla ja ruokaisilla kanaburgereilla.(Maidotonta, Gluteenitonta ruokaa)
BBQ-House - Etelävaltioiden tyyliin hyvin, hyvin pitkään kypsytettyä extramureaa nyhtöpossua ja gallonittain perinteisellä reseptillä tehtyä BBQ-kastiketta, pinnalta rapeaksi grillattua ja sisältä mehevimmistä mehevintä kanaa, reippaalla otteella laitettua viljaporsaan kylkeä vaiko suurista suurin ja maukkaimmista maukkain American Platter? (Laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)
Beef & Pork Festival Grill Lihanhimoisen festarivieraan makuhermot pääsevät hyrisemään Beef & Pork Festival Grillin mureimmilla herkuilla! (Maidotonta ja gluteenitonta ruokaa)
Street Pitas -Food Truck Nyt hemmotellaan Qstockin juhlakansaa! Pienleipomon ihanan pitaleivän väliin vain pettämätöntä Black Angus Kebabia, grillattua kanakebabia tai käsintehtyjä falafeleja. (Maidottomia, gluteenittomia ja vegaanisia annoksia)
American Burger -Food Truck Pala Amerikkaa on täällä! Tänä vuonna American Burger Food Truck tuo Ouluun raikkaiden virvoitusjuomien lisäksi myös mahtavia burgereita! (Laktoositonta ruokaa ja gluteenittomia annoksia)
Poppamiehen Burger Beast - MMMMMRRR!!! Poppamies Burger Beast Food Truck pamauttaa tiskiin festareiden hoteimmat BBQ-kastikkeilla höystetyt artesaaniburgerit. Burger Beastin listalta löytyy mm. Habaneroburgeria, Juustoburgeria, Vegeburgeria ja tottakai BBQ-pekonibugeria. (Laktoositonta ja gluteenitonta)
The (G)rilli Tänä vuonna Oulussa rillataan perinteiseen tyyliin, ronskisti ja rakkautta säästämättä! Qstockissa ei olla unohdettu perinteisen festariruoan ystäviä, sillä The (G)Rilli ruokkii nälkäiset festarivieraat jo yli 15 vuoden kokemuksella! (Gluteenitonta ja Laktoositonta ruokaa)
El Mexican Nachos X Burritos Food Truck Tämän kesän uutuus Nachos X Burritos – Food truckista tarjoillaan maan maukkaimmat Burritot ja Nachot! Miltä kuulostaisi helposti syötävät ja rouskuvat nacho-lautaset tuhtien täytteiden, itse tehdyn pico de gallon ja maistuvien salsojen kera? ¡Vamos! (Maidottomia, gluteenittomia ja vegaanisia annoksia)
Saisiko olla jäälatte tai kupponen kuumaa? Jacobs on ylläpitämässä Oulun festarikansan juhlatunnelmaa. Maistuva, ympäristöystävällinen ja vastuullinen valinta toimii niin Suomen suven tapahtumissa kuin oman pihan terassilla. Kannattaa käydä maistamassa festarin alueella!
Aaltocatering - Tuotteissamme on vahva lähiruoka-teema ja teemmekin yhteistyötä esimerkiksi Viskaalin, Kasvishovin ja Huovisen leipomon kanssa. Tarjolla on Qstock-historian suurin hotdog. Annos sisältää valtavan 30 senttimetriä pitkän makkaran ja patongin, jotka on toteutettu yhteistyössä Viskaalin ja Huovisen leipomon kanssa. (VL, L, M, G, K ja VE)
Krapulan hoitoa ja hankintaa, jo vuodesta 2010. Käsintehtyjä burgereita, ripauksella meidän omaa pöljyyttä. Kauppuri on Qstockissa jo neljättä kertaa! (VL, L, M ja G)
Seikkaile!
Kukkaseppeleet tarjoaa OSAO ja Luovi​ - Chillaa riippumattoloungessa tai sido itsellesi kukkaseppele. ​
Animalia - Tervetuloa tutustumaan eläinoikeusjärjestön toimintaan ja kuulemaan ajankohtaisista asioista eläinten oikeuksista Suomessa. Voit myös tukea toimintaamme ostamalla Animalian tuotteita.
Kissakummit ry on oululainen eläinsuojeluyhdistys, jonka tarkoituksena on auttaa kodittomia eläimiä, tehdä ennaltaehkäisevää eläinsuojelutyötä, tukea lemmikinomistajia vaikeissa tilanteissa sekä olla jokaisen yhdistykseltä uuteen kotiin lähtevän kissan elämänmittaisena tukena.
Oulun Melontakeskus / Lappis - Tervetuloa virkistymään Lappiksen pyörittämälle Oulun Melontakeskukselle! Linnansaaren nokasta löydät SUP-laudat, kajakit, wakeboard radan sekä uuden hauskan vesipuiston! Täällä onkin mukava käydä virkistymässä ja nauttimassa raikkaasta suistoilmasta
Liikuntakeskus Hukka – enemmän elämää! Hukasta löytyy kaikki – yhdellä jäsenyydellä käytössäsi ovat kuntosalit, ryhmäliikuntatunnit sekä pallopelit saman katon alla! Tule moikkaamaan meitä Qstock-alueella ja nappaa mukaan kätevä juomapullo sekä festari-etu!
Sydän Pohjois-Suomelle - Tule ottamaan siirtotatuointi ja voita Qstock VIP-liput vuodelle 2022! Siirtotatuointipiste on avoinna perjantaina ja lauantaina kello 13.30-21.30. Pidetään yhdessä pohjoisen puolta!
Oulun Energian Lataamo ja Qstockin kuvausseinä - Onko akku lopussa? Lisävirtaa puhelimeesi tarjoaa Oulun Energian Lataamon lukollinen Lataamo-kaappi. Pisteemme kupeesta löydät myös Qstockin virallisen kuvausseinän, jossa voit kuvauttaa itsesi legendaarisen Qstock-volkkarin kanssa!
Planin esittelypisteellä tietoa lasten ja erityisesti tyttöjen oikeuksista eri puolella maailmaa, Tasa-arvo ja ilmastokysymykset kytkeytyvät yhteen ja näidenkin osalta on tietoa saatavissa. Meillä on myös pari toiminnallista aktiviteettia: ilmastoruletin pyöritystä sekä terveisten jättäminen päättäjille ympäristöön ja tasa-arvoon liittyen.
Rockers - RockMoi! Tervetuloa rokkiteltallemme, josta löydät super rouheat tummanpuhuvat korut miehille ja voimakorut asennenaisille! Pääosaa esittää kovaakin kovempi mystinen musta suomalainen kivi, josta valikoimaamme kuuluu rokkiasenteella käsityönä väännetyt kivikorut.
Festari Shop - Festari Shopista - Aurinkolasit-Hatut-Korut- Kukkaleit- Erotic tuotteet Aikuisviihde- YM kivaa- Pallon heitto peli - Air Brush tatuoinnit ja glitterit
Venka&Vinka valmistaa ekologisia designkoruja kierrätysmateriaaleista. Myyntipisteeltämme löytyy viralliset Qstock Nostalgia korut.
Koi rokkaa jälleen! Koi Designin pisteeltä löydät tyylikkäät design-hopeakorut sekä herrrrrkullisen värikkäät puuhelmikorut täydentämään festarilookin. Ja mikä parasta, kaikki tuotteet on valmistettu käsityönä Oulun seudulla.
KERMA on vuonna 2017 perustettu vaatebrändi, jonka juuret ovat Oulussa ja arvot kotimaisessa suunnittelussa, laadukkaissa materiaaleissa, sekä periksiantamattomassa asenteessa. Vaikka ekologisuus onkin erittäin tärkeä osa brändiämme, on eettisesti valmistettujen tuotteiden laadun myös oltava korkealla tasolla.
Tervetuloa ottamaan kaunis festari lävistys ja bongaamaan huikeet teräs -ja designkorut Huikee.fi -festariputiikin valikoimista. Huikee suomalainen design on valmistettu sertifioidusta suomalaisesta koivuviilusta. Arvomme jokaiselle festaripäivälle ilmaisen lävistyksen, joten pysy kuulolla!! #huikeefi . Festareilla nähdään!
MOAR on vuonna 2012 perustettu eettinen ja ekologinen vaatebrändi, joka syntyi Lapissa monimuotoisen luonnon ja puhtaan elinkelpoisen ympäristön innoittamina. Pohjoisten syntyseutujensa tavoin Moarin leikikkäästä pandalogosta löytyy sekä valoa että kaamosta, niin lujuutta kuin lempeyttä. Moar on voittoa tavoittelematon brändi, jonka kaikki tulot ohjataan osallistavalle nuoristotyölle ja kulttuurille.
Suomen Lions-liitto ry - Olimme mukana Qstockissa 2019 ja jaoimme hienoja siirtotatskoja ja kerroimme asiaa vesiensuojelusta. Tänä vuonna olemme mukana samalla teemalla ja tatskojakin on jälleen saatavilla eikä ne maksa mitään! Tervetuloa pistäytymään teltallamme!
Nunnukka design valmistaa uniikkeja designkoruja kierrätysmateriaaleista. Korut valmistetaan käsityönä Hailuodossa. Spesialiteettina yksilöllinen korusuunnittelu.
© 2021 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED • design: NTRNZ Media