CHEEK QSTOCKIIN – LIPUNMYYNTI KÄYNNISTYY TÄNÄÄN

Suomen suosituin artisti Cheek vahvistaa Qstockin esiintyjäkaartia. Qstock on uransa päättävälle Cheekille kesän ainoa ja samalla viimeinen keikka Pohjois-Suomessa.

Cheek on jo vuosien mittaan tullut hyvin tutuksi Qstockin kävijöille, ja keikat ovat aina olleet täyttä timanttia. Meillä on kunnia saada Cheek vielä viimeisen kerran Qstockiin ennen kuin hän lopettaa hienon uransa elokuussa. Tulossa on varmasti erittäin näyttävä ja tunteikas show Qstockin lauantai-iltaan”, festivaalijohtaja Mikko Forstén kommentoi.

Qstockin toistaiseksi julkistetut päiväkohtaiset esiintyjät ovat nähtävissä Ohjelma-sivulla. Festivaalin ohjelmistoa täydennetään jo tämän viikon keskiviikkona  24.1. ja perjantaina 26.1.

Qstockin lipunmyynti on alkanut. Yhden päivän lippu perjantaille maksaa 69 euroa ja lauantaille 79 euroa sekä kahden päivän lippu 109 euroa. Hinnat ovat voimassa maaliskuun loppuun. Huhtikuusta lähtien kunkin lippukategorian hinta nousee kuudella eurolla. VIP-alueelle oikeuttavat Exclusive-liput maksavat 280 euroa. Niiden hinta pysyy samana. Ilman käsittelykulua liput saa S-Etukortilla Oulun, Kempeleen, Kemin, Tornion ja Rovaniemen Prismoista sekä kauppakeskus Valkea Sokos Herkku Kioskista. Ticketmasterin myyntikanavilla hintaan lisätään neljän euron käsittelykulu. Kaikki lipunmyyntitiedot löytyy Liput-sivulta.

TOISTAISEKSI JULKISTETUT ESIINTYJÄT:

Perjantaina 27.7.2018: Hardcore Superstar (SWE), Stam1na, Maj Karma, JVG, K-X-P, Gasellit, Beast In Black, Anna Puu, Jenni Vartiainen.

Lauantaina 28.7.2018: Cheek, Olavi Uusivirta, Amorphis, Von Hertzen Brothers, Elastinen, Pyhimys, Ellinoora, The Comedians, Kaija Koo, The Rasmus, Michael Monroe.

-Q-

© 2018 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED design: NTRNZ Media
WordPress Lightbox