Break Sokos Hotel Eden Oulu

Edenistä etuja joka tarpeeseen!

Festarilookki kuntoon!
Edenin huipputaitavat kosmetologit taikovat juhlailmeet kuntoon pikafestarimeikeillä ja manikyyreillä. Hinta Qstock-rannekkeella 10 € ja ilman ranneketta 15 €. Tule kylpemään glitterissä, kosmetologit paikalla Edenin aulassa Qstockin aikana perjantaina ja lauantaina, palvelu non-stop –mallinen, ei ajanvarauksia.

Kunnon aamiainen takaa hyvän startin festaripäivään – ja sen edellisen päivän paranteluun
Qstock-viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina aamiainen on tarjolla klo 12 asti, ja Qstock-rannekkeella aamiainen etuhintaan 12,50 € (norm. 14,90 €). Tarjous voimassa la – su 27. – 28.7.2019. Majoittujille toki aamiainen kuuluu huonehintaan.

Jano ja nälkä?
Eipä hätiä, Edenin Ravintola Maisemassa ja Arassa Qstock-rannekkeella burgeri ja olut (Karhu III hanaolut 0,5l) edulliseen yhteishintaan 20 €.

Majoitus vielä hakusessa?
Edenistä löytyy vielä majoitusta, ja helpoiten ja edullisimmin varaat nettisivuiltamme: Break Sokos Hotel Eden.. S-Ryhmän asiakasomistajille edullisimmat hinnat, jopa -20 % päivän hinnasta (ennakkomaksajan parempi hinta alk. 205 € / hlö / 2 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa). Festaribussilla pääset kätevästi kulkemaan Edenistä alueelle (bussi kulkee porttien aukioloaikana non stoppina).