AMARANTHE JÄÄHALLIKEIKOILLE SUOMEEN – Yhtye saapuu Oulun Energia Areenalle 15.2.2019

Massiivisista soundeistaan ja koukuttavista kertosäkeistään tunnettu ruotsalainen metallibändi Amaranthe julkaisee viidennen studioalbuminsa Helixin 19.10.2018. Albumilta lohkaistu ensi-single 365 ja sen musiikkivideo julkaistiin elokuussa.

”Uusi singlemme 365 on kaikkea sitä, mitä Amaranthe vuosimallia 2018 edustaa: raikas, moderni, raskas ja raaka. Kappale julistaa, ettemme ole hidastamassa tahtia tai asettumassa paikoillemme, vaan että uudistumme koko ajan samalla kun pysymme uskollisena tunnusomaiselle soundillemme”, kitaristi Olof Mörck kertoo.

Amaranthe saapuu uuden albuminsa myötä Suomeen kahdelle keikalle osana The Helix World Tour -kiertuettaan. Yhtye nähdään Oulun jäähallissa 15.2. ja Helsingin jäähallin Black Boxissa 16.2. Liput Oulun keikalle ovat myynnissä Ticketmasterin myyntikanavilla , katso lisätiedot alempana.

Oulun-konsertin järjestää ohjelmatoimisto ja live-promoottori Nem Agency yhteistyössä Qstockin kanssa.

”On kunnia olla mukana järjestämässä tätä tapahtumaa Ouluun. Qstockin ja Amaranthen yhteinen taival alkoi vuonna 2012, kun Amaranthen ensimmäinen esiintyminen Qstock-festivaalilla houkutteli Sirkusteltan täyteen uteliasta yleisöä. Paikka oululaisten sydämissä oli sykähdyttävän esityksen jälkeen varma. Vuosien 2015 ja 2017 Qstock-keikat ovat olleet osa Amaranthen kasvutarinaa, joka kulminoituu tällä haavaa tähän toiseen maailmankiertueen Suomen-keikkaan Oulun Energia-Areenalla”, artistikoordinaattori Sandy Kantola Qstockista kommentoi.

Amaranthen ensimmäinen albumi julkaistiin vuonna 2011, ja sen jälkeen yhtye on kasvanut levy levyltä yhä isommaksi ja suositummaksi. Tähän mennessä Amaranthen musiikkivideoita on katsottu yli 118 miljoonaa kertaa ja kappaleita streamattu 500 miljoonaa kertaa.

Suomessa Amaranthe on esiintynyt lukuisia kertoja; alkuaikoina klubeilla ja sen jälkeen levy levyltä yhä suuremmilla keikkapaikoilla.

– –
AMARANTHE – THE HELIX WORLD TOUR OULUSSA

PE 15.2.2019 Oulun Energia Areena, Teuvo Pakkalan katu 11
Ovet: 19.00
Konserttiin ei ole ikärajaa.
Erilliset anniskelualueet ovat K-18.

Liput palvelumaksuineen alk. 42 €, ovelta 45 € (jos jäljellä).
Huom. Lipun hinta ei sisällä eteispalvelumaksua. Narikan voi ostaa erikseen lipun oston yhteydessä.

Liput myy Ticketmaster.

Kaikki oikeudet pidätetään.
– –

AMARANTHE:

amaranthe.se
facebook.com/amarantheband
twitter.com/amaranthemetal
instagram.com/amarantheofficial
nem.fi/amaranthehallikeikat/

– –

LISÄTIETOJA:

Nem Agency Oy / Rowan Rafferty, rowan@nem.fi

Qstock / Sandy Kantola, sandy@www.qstock.fi

-Q-