24 UUTTA ESIINTYJÄÄ JULKI – LIPUNMYYNTI KÄYNNISTYY TÄNÄÄN!

Qstock täydentää ohjelmistoaan sekä ulkomaisilla että kotimaisilla huippuesiintyjillä. Ulkomaanvieraista tunnetuin on kuudella vuosikymmenellä musiikkia tehnyt yhdysvaltalainen Alice Cooper. Teatraalisten rock-konserttien pioneeri esiintyy Qstockissa ensimmäistä kertaa, mutta samalla festivaalialueella Oulun Kuusisaaressa hän konsertoi jo vuoden 1990 Kuusrockissa.

September Song -kappaleella itsensä läpi lyönyt brittilaulaja JP Cooper on jo saavuttanut korkeita listasijoituksia ja ylistäviä arvosteluita useissa maissa. Muun muassa hiphopia ja soulia musiikissaan yhdistelevä manchesterilainen on työstänyt tulevaa esikoisalbumiaan Teemu Brunilan kanssa Suomessa.

Qstockissa aiemminkin yleisön villinnyt ruotsalais-tanskalainen metallijyrä Amaranthe on kiertänyt viime vuosina ahkerasti maailmaa. Yhtyeen viimeisin pitkäsoitto Maximalism on ehdolla Vuoden parhaaksi hardrock-metallialbumiksi Ruotsin Grammis-gaalassa helmikuun lopulla.

The Charm The Fury puolestaan tuo tuoreen tuulahduksen Alankomaiden metallimaailmasta. Vokalisti Caroline Westendorp on vakuuttanut metallikriitikot monipuolisella äänellään. Keväällä uuden The Sick, Dumb & Happy -albumin julkaiseva bändi on riisunut musiikistaan kaiken ylimääräisen ja keskittynyt tekemään aitoa mutta modernia metallia.

The Hellacoptersin laulaja-kitaristin ja biisinikkarin Nicke Anderssonin vuonna 2009 kasaama ruotsalainen Imperial State Electric kuvailee itseään puuttuvaksi linkiksi The Beatlesin ja Alice Cooperin välillä. Bändin melodinen ja tarttuva voimapop muistuttaa luonnollisesti myös hieman The Hellacoptersia.

Haloo Helsinki! palasi sapattivuodeltaan komeasti Rakas-singlellään joulukuussa. Yhtyeen legendaarisella Hansa Studiolla Berliinissä äänittämä uutuusalbumi Hulluuden Highway julkaistaan 10. maaliskuuta.

Esiintymisensä ovat varmistaneet myös Chisu, Antti Tuisku, Kaija Koo, JVG, Michael Monroe, Roope Salminen & Koirat, SANNI, Ellinoora, Egotrippi, Stam1na, Radiopuhelimet, Turmion Kätilöt, Pauli Hanhiniemen Retkue, Apulanta, Atomirotta, Jenni Vartiainen, Battle Beast ja Teflon Brothers.

Aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat Marilyn Manson (USA), Profeetat ja Danko Jones (CAN). Ohjelma täydentyy ulkomaisilla ja kotimaisilla esiintyjillä kevään mittaan.

”Juhlavuoden ohjelmasta on muodostumassa monipuolinen ja tasokas kokonaisuus. Olemme saaneet sekä hyviä vanhoja konkareita että lupaavia nousevia kykyjä niin ulkomailta kuin Suomesta. Ensi kesän Qstockissa tullaan näkemään useita todella näyttäviä keikkoja”, festivaalijohtaja Mikko Forstén kommentoi.

Lipunmyynti käynnistyy tänään torstaina klo 9 Ticketmasterin myyntikanavilla. Lisää tietoa lipunmyynnistä Liput-sivulla sekä artistien esiintymispäivistä Ohjelma-sivulla.

– –

TOISTAISEKSI JULKISTETUT ESIINTYJÄT:

Perjantai 28.7.2017: Marilyn Manson (USA), Danko Jones (CAN), JP Cooper (UK), Teflon Brothers, Chisu, Haloo Helsinki!, Michael Monroe, Egotrippi, Radiopuhelimet, Turmion Kätilöt, Apulanta

Lauantai 29.7.2017: Profeetat, Alice Cooper (USA), Imperial State Electric (SWE), Amaranthe (SWE), The Charm The Fury (NED), Antti Tuisku, Kaija Koo, JVG, Roope Salminen & Koirat, SANNI, Ellinoora, Stam1na, Pauli Hanhiniemen Retkue, Atomirotta, Jenni Vartiainen, Battle Beast.

-Q-

© 2017 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED design: NTRNZ Media
WordPress Lightbox