10 UUTTA ESIINTYJÄJULKISTUSTA!

28.2.2019

Kotimainen psykedeelisen rockin superkokoonpano Kingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHB nähdään myös Qstockissa. Entiset Kingston Wall -muusikot Jukka Jylli ja Sami Kuoppamäki sekä Von Hertzen Brothers löivät hynttyynsä yhteen Kingston Wallin edesmenneen laulaja-kitaristin Petri Wallin 50-vuotissyntymäpäivän kunniaksi, mutta kovan kysynnän vuoksi yksittäinen juhlakeikka on paisunut lukuisten esiintymisten juhlavuodeksi.

Haloo Helsinki! -yhtyeen jäsenet saapuvat Qstockiin tällä kertaa sooloprojektiensa kanssa. Elli Haloon Ellips sukeltaa 1970-luvun kokeellisen rockin maailmaan, kun Jeren ja Leon Stereo-duon tyylinä on EDM.

Qstockin muita uusia esiintyjäkiinnityksiä ovat kevään aikana uutta musiikkia julkaisevat Chisu, Pariisin Kevät ja Olavi Uusivirta. Tulonsa festivaalille ovat varmistaneet myös Kasmir, Kalevauva.fi, Ylva Haru ja Maustetytöt.

Aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muiden muassa Thirty Seconds To Mars (US), The Offspring (US), Ville Valo & Agents ja Airbourne (AU). Esiintyjäkattausta täydennetään kevään mittaan. Valmis ohjelma aikatauluineen julkistetaan toukokuun alkuun mennessä.

Qstockin peruslippujen edulliset myyntihinnat ovat voimassa maaliskuun loppuun saakka. 1. huhtikuuta lähtien yhden päivän lippujen hinnat nousevat neljällä eurolla ja kahden päivän lippujen kahdeksalla eurolla. Lue lisää Liput-sivulta.

-Q-