Vieraat

Arvoisa vieras, tervetuloa Qstockiin!

Voit lunastaa passisi/rannekkeesi akkreditointipisteellä henkilöllisyystodistusta näyttämällä. Akkreditointipiste on tarkoitettu nimilistan kautta saapuville festivaalivieraille, median edustajille sekä vapaarannekkeen lunastajille.

Akkreditointipiste sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä Raatin uimahallin ala-aulassa, osoitteessa Raatintie 2, 90100 Oulu.

Akkreditointipisteen aukioloajat:

pe 28.7. klo 10.00 – 23.00
la 29.7. klo 9.30 – 20.00

Saapuminen:

Qstock suosii ympäristöystävällisyyttä, joten festivaalialueelle ei pääse autolla. Alueelle pääsee Tuiran siltojen kautta julkisilla kulkuneuvoilla tai Linnansaaren kautta kävellen. Polkupyörä on kätevin vaihtoehto festivaaleille saapumisessa, sillä pyörän voi jättää Linnansaaressa sijaitsevaan pyöräparkkiin. Taksitolppa sijaitsee festivaalialueen vieressä Linnansaareessa, vaaleanpunaisen Tähtitornin kahvilan kupeessa.

Akkreditointipiste:

Akkreditointipisteellä ei ole mahdollista tehdä muutoksia sovittuihin passeihin, vaan kaikista muutoksista on sovittava oman yhteyshenkilön kanssa hyvissä ajoin etukäteen, jotta tieto muutoksesta ehtii akkreditointipisteen järjestelmään. Huomatkaa myös, että passit/rannekkeet luovutetaan henkilöllisyystodistusta vastaan ainoastaan sille henkilölle, jonka nimi on annettu sopimisvaiheessa. Lunastettava passi/ranneke on henkilökohtainen ja se ei ole siirrettävissä toiselle henkilölle.

VIP- ja Exclusive -passit:

Pääsy eturivin paikoille! VIP- ja Exclusive -passit oikeuttavat pääsyyn VIP-alueelle aivan Päälavan lähituntumaan oman sisäänkäynnin ja oman naulakkopalvelun kautta. Kulku VIP-portille uimahallin edestä keskustasta päin tultaessa. Lisäksi VIP-passiin kuuluvia ruokia ja juomia voi nauttia passia näyttämällä VIP-teltassa. Huomioittehan, että VIP-alue on K-18.

Mikäli olet hankkinut Exclusive-passin Ticketmasterin kautta, lippusi luetaan elektronisesti akkreditointipisteellä.

VIP-alue:

VIP-alueella pääsee kaikilla passeillamme nauttimaan Päälavan artistitarjonnasta korotetulta alueelta. VIP-alueen ruokailuteltta siirtyy tänä vuonna rauhallisempaan osaan VIP-aluetta.

VIP-alueen ruokailuajat ja menu:

Ruoka buffetista:

pe 28.7. klo 17-21
la 29.7. klo 15-20

Buffetin päätyttyä VIP-alueella tarjoillaan ruoka lautasannoksina kello 23 asti.

Katso VIP-alueen menu tästä.

Ruoka- ja juomaliput:

Tiedustelut ja tilaukset:
Pirjo Palonen
Ravintolapäällikkö
pirjo.palonen @ qstock.fi

Tilaukset tehtävä 24.7.2017 mennessä.

Yhteyshenkilönne akkreditointiin liittyvissä kysymyksissä:

Ina Westerlund
Akkreditointivastaava
p. 041 807 6044
ina.westerlund @ qstock.fi

Festivaalin aikana yhteyshenkilön tavoittaa parhaiten puhelimitse. Lisätietoja festivaalista löydät nettisivuiltamme.

Nähdään Qstockissa!

© 2017 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED design: NTRNZ Media
WordPress Lightbox