QSTOCK ON LOPPUUNMYYTY VIIDETTÄ KERTAA PERÄKKÄIN

15. juhlavuottaan viettävän Qstockin liput on myyty loppuun jo kaksi viikkoa ennen itse tapahtumaa. Lipputyypeistä viimeisenä loppuivat yhden päivän liput perjantaille. Yksittäisiä asiakkaiden varaamia lippuja tosin saattaa vielä vapautua seuraavien päivien aikana Ticketmasterin myyntikanaville.

Qstock on nyt ollut loppuunmyyty viitenä kesänä peräkkäin. Tänä vuonna festivaali kerää 32 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

”Liput myytiin nyt loppuun nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Kiitollinen täytyy olla yleisölle siitä, miten he ovat ottaneet Qstockin omakseen. On hienoa huomata, kuinka 15 vuoden työ sitoutuneiden kumppaneiden sekä sydämellä tekevien työntekijöiden voimin kantaa hedelmää. Kahden viikon päästä festivaalialue on jo täydessä valmiudessa vastaanottamaan festarikansan”, festivaalijohtaja Mikko Forstén toteaa.

Järjestäjä muistuttaa, että ostettaessa lippuja epävirallisia teitä, esimerkiksi netin välityksellä yksityishenkilöiltä, kannattaa ollaa erityisen varovainen, sillä väärennöksiä saattaa olla liikkeellä. Kaikkien lippujen aitous tarkistetaan ennakkovaihtopisteissä ja festivaalialueen porteilla.

Järjestäjä myös suosittelee vaihtamaan ennakkoliput festivaalirannekkeisiin jo ennen festivaalia. Tänä vuonna kaikkia lipputyyppejä, Exclusive-lippua lukuun ottamatta, vaihdetaan ennakkoon Oulun keskustan alueella ja Nallikarissa. Rannekkeenvaihto alkaa tiistaina 25. heinäkuuta. Tarkemmat vaihtopaikat ja ohjeet löytyvät Rannekkeet-sivulta.

-Q-

© 2017 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED design: NTRNZ Media
WordPress Lightbox