Naimisiin Qstockissa

0729__MG_9513_FOTOINFERNO

Naimisiin Qstockissa!

Viime vuoden suosion myötä Qstock tuo jälleen vihkipaketit hääparien saataville. Naimisiin voi mennä oikeasti Oulun käräjätuomarin tai papin vihkimänä festivaalialueella. Myös valojen uusiminen ilman virallisia toimenpiteitä on mahdollista.

Tänä vuonna avioliiton satamaan voi purjehtia Ms Qstockiksi sisustetussa juhlateltassa lemmenlaivatunnelmissa. Juhlateltta sijaitsee festivaalialueen luonnonkauniissa Chill Out -puistossa virtaavan Merikosken varrella. Risteilyemäntä yhdessä pianistin kanssa pitää huolta vihkiseremonian musiikillisesta annista, vihkiparin keinahdellessa häätanssin pyörteissä.

Qstock2016_Riika_Lantto008

Vihkiseremonian sulosävelistä vastaa Mari Sarkkinen säestäjänään Pasi Hiltula. Vihkipaikan lavasteet, somisteet ja musiikki vie vihittävän parin ja häävieraat lipuvasti lemmenlaivalle. Kokonaisuudesta pyritään luomaan mahdollisimman aito ja tunteikas hetki pareille. Mikä parasta, hääjuhla voi jatkua 16 000 vieraan ja yli 60 livebändin voimin festarialueella!

 

Virallinen vihkiminen

Virallista vihkimistä ennen tulee käydä avioesteiden tutkinta läpi, käsittelyaika on 7 päivää. Tutkinta voidaan suorittaa joko maistraatin tai oman seurakunnan kautta. Alkuperäinen estetodistus ja ajanvarauslomake tulee ottaa vihkipaikalle eli Qstockiin mukaan ja luovuttaa vihkijälle/parisuhteen rekisteröijälle. Todistuksia, jotka on annettu yli 4 kuukautta ennen vihkimispäivää ei voida hyväksyä. Myös henkilöllisyys on todistettava tilaisuudessa. Vihkimisessä tulee olla 2 todistajaa, joista toinen voi tarpeen mukaan olla jo paikan päällä oleva käräjäoikeuden sihteeri. Parit eivät saa olla liiallisessa humalassa, vaikka paria rohkaisuryyppyä ei olekaan kielletty.

Jos vihkimisen yhteydessä toinen puolisoista haluaa muuttaa sukunimensä, sekin asia hoituu vihkimisen jälkeen. Sukunimen muutoksesta pitää ilmoittaa vihkipaikalla vihkivälle käräjätuomarille tai papille ennen toimitusta.

Vihkipaketit

Kaikkiin vihkipaketteihin kuuluu noin 15 minuutin hääseremonia Qstockin Chill Out-puistossa sijaitsevassa vihkiteltassa, pianisti Pasi Hiltulan ja laulaja Mari Sarkkisen musiikkiesitys sekä hääkuvaus. Lisäksi Qstock tarjoaa vihkiparille lasilliset kuohuvaa juomaa. Vihkiseremoniaan osallistuvilla vieraille tulee olla festivaalialueelle oikeuttava pääsylippu.

Huom! Paketteihin ei kuulu rekisteröintiin liittyviä käräjäoikeuden maksuja.

 

Vihkipaketti PERJANTAI – 418 €

  • 2 kpl perjantain Qstock 2017 -liput

 

Vihkipaketti LAUANTAI – 438 €

  • 2 kpl lauantain Qstock 2017 -liput

 

Vihkipaketti 2 PV – 478 €

  • 2 kpl 2 PV Qstock 2017 -liput

 

Vihkipaketti VIP – 900  €

  • 2 kpl 2 PV Qstock 2017 VIP -liput (sisältää á 6 juomaa ja 2 ruokaa)
  • Pääsy VIP-alueelle Päälavan välittömään läheisyyteen

 

Vihkiseremonia – 280 €

  • Mikäli liput ovat jo hankittuna, voi vihkipari ostaa myös pelkän vihkiseremonian

 

Tilaukset ja lisätiedustelut

Pakettien tilaus
sähköpostilla: johanna.snellman @ qstock.fi
puhelimella: 040 456 4112
Johanna Snellman ohjaa parit myös oikealle käräjäoikeuden tuomarille tai papille virallisten toimenpiteiden suorittamiseksi.

VARAUKSET TEHTÄVÄ 17.7.2017 mennessä.

Huom! Vihkipaketteja on rajoitettu määrä. Vihkipaketti laskutetaan viiden (5) arkipäivän kuluessa varauksesta. Varaus on sitova ja sillä ei ole peruutusoikeutta.  Mikäli Qstock-festivaali on loppuunmyyty, vihkipareille ja niiden todistajille (1 kpl/pari) on oma kapasiteetti lippuja varattuna.

 

Vihkiteltan juhlallisuudet toteutetaan yhteistyössä oululaisen Team SimiSami Oy:n kanssa.

simisami_2FinCloudTV_logo_1024

Qstock 28.-29.7.2017 - 15. juhlavuosi​
© 2017 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED design: NTRNZ Media
WordPress Lightbox