Qstock 2015 lipunmyynti on nyt käynnissä!

lippuhinnat_2015     osta_lippu

UUTTA! Exclusive-lipulla VIP-alueelle → Lue lisää

Myyntikanavat: Lippupalvelun myyntikanavat sekä Arinan Prismat Oulussa, Kempeleessä, Kemissä ja Torniossa.

lippupalvelu2

UUTTA! Lippupalvelun lippujen suoramyynti nyt myös kaikista R-kioskeista!

Lippujen hintoihin lisätään toimitustavasta riippuen Lippupalvelun palvelumaksu. Lue lisää palvelu- ja toimituskuluista Lippupalvelun sivuilta. Kaikissa lipunmyyntiä koskevissa kysymyksissä voit ottaa Lippupalveluun yhteyttä. Porttimyynti aukaistaan, mikäli ennakkolippuja jää myymättä.

HUOM! Ostorajoitus 10 lippua/asiakas.

s-etukortti S-Etukortilla Arinan Prismoista Oulussa, Kempeleessä, Kemissä ja Torniossa liput ilman palvelumaksua! Huom! Lippuja rajoitettu erä!

 

Myyntipisteet:

Koko Suomen Lippupalvelun toimipisteet löydät täältä.

Oulun alueen myyntipisteet:

  • Prisma Limingantulli, Nuottasaarentie 1 90400 Oulu
  • Prisma Linnanmaa, Kauppalinnankuja 1-3 90570 Oulu
  • Prisma Raksila, Tehtaankatu 3 90100 Oulu
  • Prisma Zeppelin, Zeppelinintie 1 90450 Kempele
  • Musiikki-Kullas, Torikatu 12 90100 Oulu
  • Stockmann, Kirkkokatu 14 90100 Oulu
  • Ideapark, Ritaharjuntie 49 90540 Oulu

Kultuurisetelit:

Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli sekä Tyky-Kuntoseteli+(kulttuuriin) käyvät maksuvälineenä Lippupalvelun toimipisteissä  lippukauppakohtaisesti. Tyky-Kuntosetelin ja Smartumin etusivulta löytyy käyttökohdehaku, josta voit tarkemmin tarkistaa, missä kaikkialla kulttuurisetelit käyvät maksuseteleinä.

Ikärajat ja vapaarannekkeet:

Qstock-festivaalille 24.-25.7.2015 ei ole ikärajaa. Alle 10-vuotiaat (26.7.2005 ja sen jälkeen syntyneet) pääsevät tapahtumaan veloituksetta.
Alle 10-vuotiaille taataan vapaaranneke festivaalille lipun ostaneen aikuisen seurassa. Lipun ostaneen aikuisen mukana pääsee kaksi alle 10-vuotiasta lasta festivaalialueelle.
 Vapaarannekkeita saa akkreditointipisteeltä Raatin uimahallin ala-aulasta. Ikä todistettava.

Liikuntarajoitteisten avustajaranneke:
Mikäli invaliditeettisi vuoksi tarvitset avustajan, hän voi lunastaa vapaarannekkeensa akkreditointipisteeltä yhdessä avustettavan kanssa. Akkreditointipiste sijaitsee Raatin uimahallin ala-aulassa (Raatintie 2) festivaalialueen välittömässä läheisyydessä ja on avoinna festivaalin aikaan 24.-25.7.2015. Vain yksi avustaja on oikeutettu vapaarannekkeeseen. Avustettavalla tulee olla mukana Qstockin lippu tai jo vaihdettu ranneke.

Ikäsuositukset

Qstock-festivaali suosittelee alle 15-vuotiaitten festivaalikävijöiden saapumista alueelle aikuisen kanssa. Suuren yleisötapahtuman luonne tekee festivaalin turvallisuudesta kaikkien kävijöiden yhteisen asian, mitä Qstock pyrkii tällä ohjeistuksella edesauttamaan.