Qstock 2016 lipunmyynti – LIPUT LOPPUUNMYYTY

 

Myyntikanavat: Ticketmaster Suomi

Ticketmasterin lippujen myynti myös kaikista R-kioskeista!

 

Kesälipunmyynti 1.6.2016 alkaen

lippuhinta_kesa_lauantai111x74_ostalippusi

logo_fi_phone_vertical_blue

Exclusive-lipulla VIP-alueelle – LUE LISÄÄ — LOPPUUNMYYTY

Kevätlipunmyynti 31.5.2016 saakka


lippuhinnat_pelippuhinnat_2pvlippuhinnat_la

Lippujen hintoihin lisätään toimitustavasta riippuen Ticketmasterin palvelumaksu. Lue lisää palvelu- ja toimituskuluista Ticketmasterin sivuilta. Kaikissa lipunmyyntiä koskevissa kysymyksissä voit ottaa Ticketmasterin asiakaspalveluun yhteyttä. Porttimyynti aukaistaan, mikäli ennakkolippuja jää myymättä. (EI PORTTIMYYNTIÄ)

HUOM! Ostorajoitus 10 lippua/asiakas.

Huomioithan! Lippuja ei saa käyttää arvontojen tai kilpailujen palkintoina ilman Qstock Oy:n kirjallista lupaa.

s-etukortti S-Etukortilla Arinan Prismoista Oulussa, Kempeleessä, Kemissä, Torniossa ja Rovaniemellä sekä Oulun kauppakeskus Valkean Sokos Herkku Kioskissa liput ilman palvelumaksua!
Rajoitettu erä.

 

Myyntipisteet:

Koko Suomen Ticketmasterin toimipisteet löydät täältä.

Oulun alueen myyntipisteet:

 

Kulttuurisetelit maksuvälineenä:

Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli sekä Smartum kulttuurisaldokortti, Tyky-Kuntoseteli+(kulttuuriin) sekä nyt uutena Virikeseteli, Ticket Virike® (Mind&Body®) ja Ticket Duo® käyvät kaikki maksuvälineenä Ticketmasterin toimipisteissä lippukauppakohtaisesti. Ticketmasterin sivuilta löydät listauksen, josta voit tarkemmin tarkistaa, missä kaikkialla ja mitkä kulttuurisetelit käyvät maksuseteleinä Ticketmasterin lippukaupoissa.

 

Ikärajat ja vapaarannekkeet:

Qstock-festivaalille 29.-30.7.2016 ei ole ikärajaa. Alle 10-vuotiaat (31.7.2006 ja sen jälkeen syntyneet) pääsevät tapahtumaan veloituksetta.
Alle 10-vuotiaille taataan vapaaranneke festivaalille lipun ostaneen aikuisen seurassa. Lipun ostaneen aikuisen mukana pääsee kaksi alle 10-vuotiasta lasta festivaalialueelle.
 Vapaarannekkeita saa akkreditointipisteeltä Raatin uimahallin ala-aulasta (Raatintie 2). Ikä todistettava.

Avustajaranneke:
Mikäli invaliditeettisi vuoksi tarvitset avustajan, hän voi lunastaa vapaarannekkeensa akkreditointipisteeltä yhdessä avustettavan kanssa. Akkreditointipiste sijaitsee Raatin uimahallin ala-aulassa (Raatintie 2) festivaalialueen välittömässä läheisyydessä ja on avoinna festivaalin aikaan 29.-30.7.2016. Vain yksi avustaja on oikeutettu vapaarannekkeeseen. Avustettavalla tulee olla mukana Qstockin lippu tai jo vaihdettu ranneke.

Akkreditointipisteen aukioloajat:
pe 29.7. klo 10:00 – 23:00
la 30.7. klo 9:30 – 20:00


Yli 60 vuotiaitten Enemmän Elämää! -lippupaketti – myynti alkaa 27.4.2016

Qstock, Liikuntakeskus Hukka ja sanomalehti Kaleva yhdistävät jälleen voimansa ja tarjoavat yli 60-vuotiaille mahdollisuuden osallistua Qstockiin Enemmän Elämää! –lippukokonaisuuden myötä.

    Enemmän Elämää! -paketti 30 euroa sisältäen:

  • Qstock 2016 kahden päivän lippu (yli 60-vuotiaille, arvo 99/105 euroa)
  • Liikuntakeskus Hukan päiväajan jäsenyys 12 peräkkäisen päivän ajan (arvo 180 euroa), aktivoitava 30.9.2016 mennessä.
  • e-Kaleva kahdeksi viikoksi

Myynti: Liikuntakeskus Hukka, Isokatu 99, 90120 Oulu
Huom! Enemmän Elämää! -paketteja rajallinen määrä.

Myyntitulot lahjoitetaan oululaisten vähävaraisten nuorten ja lasten harrastustoimintaan. Keräyksen organisoiva ODL ohjaa tuoton avustuskohteisiin.
Qstockin Enemmän Elämää! –rannekkeella festivaalialueelle pääsevät sisään vain yli 60-vuotiaat, mutta Enemmän elämää! –lippukokonaisuuden voi ostaa nuorempikin lahjaksi iäkkäämmälle. Ikä tulee todentaa festivaalialueen rannekkeentarkistusporteilla henkilöllisyystodistusta näyttämällä.

 

 

Ikäsuositukset

Qstock-festivaali suosittelee alle 15-vuotiaitten festivaalikävijöiden saapumista alueelle aikuisen kanssa. Suuren yleisötapahtuman luonne tekee festivaalin turvallisuudesta kaikkien kävijöiden yhteisen asian, mitä Qstock pyrkii tällä ohjeistuksella edesauttamaan.