Qstock 2017 Joululipunmyynti on päättynyt. Kevään 2017 lipunmyynti alkaa helmikuussa.

 

Myyntikanavat: Ticketmaster Suomi

Ticketmasterin lippujen myynti myös kaikista R-kioskeista!

Lippujen hintoihin lisätään toimitustavasta riippuen Ticketmasterin palvelumaksu. Lue lisää palvelu- ja toimituskuluista Ticketmasterin sivuilta. Kaikissa lipunmyyntiä koskevissa kysymyksissä voit ottaa Ticketmasterin asiakaspalveluun yhteyttä. Porttimyynti aukaistaan, mikäli ennakkolippuja jää myymättä. Kahden ja yhden päivän Kevätlippujen myynti käynnistyy helmikuussa 2017. Tarkemmat lippuhinnat ja myyntiajankohta tiedotetaan erikseen vuoden 2017 alkupuolella.

HUOM! Ostorajoitus 10 lippua/asiakas.
Huomioithan! Lippuja ei saa käyttää arvontojen tai kilpailujen palkintoina ilman Qstock Oy:n kirjallista lupaa.

s-etukorttiS-Etukortilla liput Qstockiin ilman palvelumaksua Oulun, Kempeleen, Kemin, Tornion ja Rovaniemen Prismoista sekä kauppakeskus Valkean Sokos Herkku Kioskista!
Rajoitettu erä.

 

Myyntipisteet:

Koko Suomen Ticketmasterin toimipisteet löydät täältä.

Oulun alueen myyntipisteet:

 

Kulttuurisetelit maksuvälineenä:

Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli sekä Smartum kulttuurisaldokortti, Tyky-Kuntoseteli+(kulttuuriin) sekä nyt uutena Virikeseteli, Ticket Virike® (Mind&Body®) ja Ticket Duo® käyvät kaikki maksuvälineenä Ticketmasterin toimipisteissä lippukauppakohtaisesti. Ticketmasterin sivuilta löydät listauksen, josta voit tarkemmin tarkistaa, missä kaikkialla ja mitkä kulttuurisetelit käyvät maksuseteleinä Ticketmasterin lippukaupoissa.

 

Ikärajat ja vapaarannekkeet:

Qstock-festivaalille 28.-29.7.2017 ei ole ikärajaa. Alle 10-vuotiaat (30.7.2007 ja sen jälkeen syntyneet) pääsevät tapahtumaan veloituksetta.
Alle 10-vuotiaille taataan vapaaranneke festivaalille lipun ostaneen aikuisen seurassa. Lipun ostaneen aikuisen mukana pääsee kaksi alle 10-vuotiasta lasta festivaalialueelle. Vapaarannekkeita saa akkreditointipisteeltä Raatin uimahallin ala-aulasta (Raatintie 2). Ikä todistettava.

Avustajaranneke:
Mikäli invaliditeettisi vuoksi tarvitset avustajan, hän voi lunastaa vapaarannekkeensa akkreditointipisteeltä yhdessä avustettavan kanssa. Akkreditointipiste sijaitsee Raatin uimahallin ala-aulassa (Raatintie 2) festivaalialueen välittömässä läheisyydessä ja on avoinna festivaalin aikaan 28.-29.7.2017. Vain yksi avustaja on oikeutettu vapaarannekkeeseen. Avustettavalla tulee olla mukana Qstockin lippu tai jo vaihdettu ranneke.

 

 

Ikäsuositukset

Qstock-festivaali suosittelee alle 15-vuotiaitten festivaalikävijöiden saapumista alueelle aikuisen kanssa. Suuren yleisötapahtuman luonne tekee festivaalin turvallisuudesta kaikkien kävijöiden yhteisen asian, mitä Qstock pyrkii tällä ohjeistuksella edesauttamaan.