KAHDEN PÄIVÄN LIPUT LOPPUUNMYYTY!

Qstockin lipunmyynti on jatkunut aiempia vuosia vilkkaampana. Nyt myös kahden päivän liput on myyty loppuun jo ennakkoon. Yksittäisiä asiakkaiden varaamia lippuja tosin saattaa vielä vapautua seuraavien päivien aikana Ticketmasterin myyntikanaville. Majoituspakettien myynti sen sijaan loppuu.

Koska lauantain yhden päivän liput loppuivat jo viime viikolla, on myynnissä enää yhden päivän lippuja perjantaille ja muutamia pääsyn VIP-alueelle oikeuttavia kahden päivän Exclusive-lippuja.

”Suosittelemme ostamaan liput virallisista myyntipisteistä. Kannattaa olla erityisen varovainen lippuja ostettaessa muun muassa netin välityksellä yksityishenkilöiltä, sillä väärennöksiä saattaa olla liikkeellä. Kaikkien lippujen aitous tarkistetaan ennakkovaihtopisteissä ja festivaalialueen porteilla. Lisäksi lipuista kuvan ottaminen someen kannattaa tehdä harkiten niin, että viivakoodi tai sen kirjain-numeroyhdistelmä ei näy”, festivaalikoordinaattori Niina Ristolainen tähdentää.

Järjestäjä suosittelee vaihtamaan ennakkoliput festivaalirannekkeisiin jo ennen festivaalia. Tänä vuonna kaikkia lipputyyppejä, Exclusive-lippua lukuun ottamatta, vaihdetaan ennakkoon Oulun keskustan alueella ja Nallikarissa. Rannekkeenvaihto alkaa tiistaina 25. heinäkuuta. Tarkemmat vaihtopaikat löytyvät Rannekkeet-sivulta.

Alle 10-vuotiaiden vapaarannekkeet, avustajarannekkeet ja hääpaketteihin kuuluvat liput taataan. Lipun ostaneen aikuisen mukana festivaalialueelle pääsee kaksi alle 10-vuotiasta.

Lue lipunmyyntiin liittyviä tarkennuksia Liput-sivulta.

-Q-

© 2017 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED design: NTRNZ Media
WordPress Lightbox