Työntekijäksi?

Haluaisitko osallistua festareihin omalla työpanoksellasi?

Qstockissa työskentelee noin 1200 työntekijää, jotka mahdollistavat festivaalikansan palvelun
aina ensimmäisen aitapalan pystytyksestä asiakaspalvelutyöhön ja viimeisen purkutehtävän suorittamiseen saakka.
Haluamme vielä lämpimästi kiittää kaikkia työntekijöitä, jotka ovat olleet mukana toteuttamassa aiempien vuosien Qstockeja!

Sivulta löytyy tietoa eri työmuodoista Qstockissa, rekrytointitilannetta päivitetään kevään mittaan.

Vapaaehtoistyö – HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT, peruutuspaikkoja tarjolla!

Qstockissa on mahdollisuus toimia vapaaehtoistyöntekijänä erilaisissa festivaalin järjestämistä koskevissa avustavissa tehtävissä, kuten esimerkiksi kierrätyspisteopastajana, catering-tiimissä, infopisteellä tai vaikkapa jo festivaalin rakennusviikolla alueen somistustehtävissä. Valtaosaan työtehtävistä vaadimme 18 vuoden ikää, mutta joitakin tehtäviä voivat tehdä myös alle 18-vuotiaat huoltajan luvalla. Hakeminen tapahtuu siis täyttämällä ja lähettämällä vapaaehtoistyöntekijähakulomakkeen.

HAE MUKAAN PARHAASEEN Q-RYHMÄÄN TÄSTÄ!

Järjestyksenvalvojakoulutus – HAE MUKAAN!

Qstock tarjoaa järjestyksenvalvojakoulutusta kesäkuussa 2017 Oulussa, jolloin voit suorittaa laillisen järjestyksenvalvojakortin ja samalla mahdollisuuden liittyä Qstockin turvatiimiin. Kurssi järjestetään Oulun jäähallilla Energia Areenalla 3.-4.6., 10.-11.6. ja 17.6. jokaisena päivänä klo 09:00-17:00. Koulutuksen yhteiskesto on 40 tuntia. Loppukokeen ajankohta sovitaan kurssin ensimmäisenä päivänä.
Lähetä hakemuksesi: turvallisuus @ qstock.fi (huom. paikkoja rajoitusti)

Järjestyksenvalvojaksi? – HAKU KÄYNNISSÄ!

Mikäli sinulla on jo voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti ja haluat hakea työntekijäksi Qstockin turvatiimiin, ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen turvallisuus @ qstock.fi.
Työpaikkaa hakiessasi voit käsittelyä helpottaaksesi ilmoittaa viestissä seuraavat tiedot: nimi, sotu, puhelinnumero, osoite, JV-kortin numero+voimassaoloaika, sekä kaasusumutinluvan numero, mikäli aiot kantaa kaasusumutinta mukana Qstockissa.

Baarityöntekijäksi? – HAKU KÄYNNISSÄ!

Qstock palkkaa reippaita janonsammuttajia 28.-29.7.2017 baaritöihin.
Työtehtävään vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää.
Lähetä hakemuksesi tai kysy lisätietoja
ravintolapäällikkö Pirjo Palonen
pirjo.palonen @ qstock.fi
040 589 1399

Talkootyöskentely – urheiluseurat, yhdistykset…

Qstockissa työskentelee festivaaliviikon aikana useita urheiluseuroja ja yhdistyksiä, joiden työpanos festivaaliin on todellista ryhmävoimaa! Qstock tarjoaa erilaisille yhteisöille mahdollisuuden kartuttaa rahastoaan erilaisilla projektiluontoisilla talkootöillä festivaalituotannossa. Tehtäväalueisiin voivat kuulua esimerkiksi aluerakennus, narikkapalvelu, lipunmyynti, rannekkeentarkistus, purku- tai siivoustyöt. Talkootyöt voidaan toteuttaa työtehtävistä riippuen noin viikkoa ennen ja jälkeen 28.-29.7.2017 järjestettävää festivaalia sekä luonnollisesti sen aikana.
Ryhmiltä vaaditaan kuulumista ennakkoperintärekisteriin. Ilmoitathan tiedustelusi yhteydessä käytettävissä olevan ryhmän henkilömäärän, ikäjakauman sekä aikaisemman kokemuksen talkootyötehtävistä.

Tiedustelut:
Anna Lanas
venuekoordinaattori
anna.lanas@qstock.fi

Narikka- ja ravintolapalvelutyötehtävistä kiinnostuneet ota suoraan yhteyttä:
Pirjo Palonen
ravintolapäällikkö
pirjo.palonen @ qstock.fi

Festivaaliassistentin harjoittelupaikka – HAKU ON PÄÄTTYNYT!

Kiitos kaikille hakijoille! Hakemuksia tuli runsaasti ja haastatteluun valituille ilmoitetaan 7.4.2017 mennessä.

Luova ideanikkari, täsmällinen aikataulujen hallitsija, tarkka Excelin pyörittäjä, käytännön järjestelijä, karismaattinen ryhmäliideri. Jokaiselta meiltä löytyy omat vahvuutemme!

Haluaisitko hypätä mukaan festivaalituotannon sykkivään sydämeen, jonka tahti kiihtyy, mitä lähemmäs festivaalia mennään? Suunnitelmiesi tarkkuus ja kykysi luovasti navigoida muuttuvissa tilanteissa punnitaan käytännön työtehtävissä, joista ei puutu monipuolisuutta tai mahdollisuuksia oppia ja kehittää uusia toimintatapoja. Excelin ja Wordin pyörittäminen kuuluu perustaitoihisi ja olet valmis tarttumaan härkää sarvista toimiessasi ryhmänvetäjänä ohjeistaen ja aikatauluista kiinni pitäen. Toimistotyö, luova ajatusten vaihdanta ja nopeatahtinen käytännöntyö yhdessä muiden työntekijöiden kanssa on osa festivaalityöskentelyn arkea.

Qstock hakee lämminhenkiseen tehotiimiinsä tuotantoassistenttia harjoitteluun.

Työharjoittelu tarjoaa mahdollisuuden kasvattaa ammattitaitoa oman osaamisen rajapintoja hakien, vahvuuksia etsien ja kehityskohteita tunnistaen. Työtehtävien vaativuus sovitetaan aina opiskelijan omia harjoittelutavoitteita vastaaviksi. Harjoittelun työtehtävien perehdytyksessä ja ohjauksessa toimii kolme Qstockin tuotannon ammattilaista, jolloin opiskelija pääsee toteuttamaan palasia festivaalituotannon eri osa-alueista kuitenkin niin, että tuotannon ammattilaisilla on viime käden taloudellinen ja tuotannollinen vastuu.

Hakijan tulee suorittaa korkeakouluopintoja sekä olla täysi-ikäinen. Sisältö ja tehtävät pyritään sovittamaan opiskelijan oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. Päämääränä on antaa opiskelijalle kokonaiskuva festivaalituotannon vaiheista aina suunnittelusta jälkituotantoon. Harjoitteluajanjakso toteutetaan huhtikuu-elokuu välillä tähdäten kesällä 28.–29.7.2017 Oulun Kuusisaaren ja Raatin alueella järjestettävään festivaaliin.

Harjoittelu on palkaton.

Hakemuksesta tulee käydä ilmi mm. seuraavat asiat:

 • Syntymävuosi
 • Milloin työharjoittelun voi aloittaa osa-aikaisena / kokoaikaisena
 • Työharjoitteluun käytettävissä oleva työtuntien tai opintopisteiden määrä
 • Aikaisempi työkokemus ja/tai harrastusten kautta hankitut taidot
 • Mahdollisuus majoittua Oulussa huhtikuu-elokuu välisenä aikana
 • Onko ajokorttia

Lähetä hakemuksesi ja CV tai kysy lisää:
Johanna Snellman
festivaalituottaja
johanna.snellman @ qstock.fi
040 456 4112

Opiskelijaprojekti – HAKU ON PÄÄTTYNYT!

Kiitos kaikille hakijoille! Hakemuksia tuli runsaasti ja haastatteluun valituille ilmoitetaan 7.4.2017 mennessä.

Vuosien varrella Qstock on toteuttanut yhdessä eri alojen opiskelijoiden ja oppilaitosten kanssa erilaisia projekteja. Osa tehtävistä on suoraan festivaaliorganisaatiolta saadun sapluunan mukaisia, osa taas suunnitellaan alusta asti opiskelijan tarpeen mukaan festivaaliympäristöön sovittaen.

Katso avoimet paikat alta tai ota rohkeasti yhteyttä mikäli Sinulla olisi myös idea oman opintokokonaisuutesi toteuttamiseksi festivaalituotannossa!

Asiakaspalaute- ja työntekijäkyselyn sekä oheisohjelman toteutus

Luovaa ajattelua, aikatauluttamista, käytännön järjestelyjä sekä johtamis- ja tiimityöskentelytaitoja, muun muassa näistä asioista on projekti tehty.

Panostatko suunnitteluun koko sydämelläsi ja osaat asettaa itsesi toisen saappaisiin. Haluat laittaa kätesi töihin toteuttaaksesi luovat ideasi, mutta sinulta löytyy myös terävä pää aikataulujen ja budjettien luomiseksi. Ajattelusi monipuolisuus ja kykysi kiinnittää huomiota pieniin yksityiskohtiin laitetaan testiin projektin suunnitteluvaiheessa. Käytännön työssä pääset näyttämään tehokkuutesi ja ongelmanratkaisutaitosi, joista osaat kertoa tarkasti sekä kattavasti projektin loppuraportissa. Kysymykset mitä, miten ja miksi tulevat tutuksi projektin jokaisessa vaiheessa. Tarkastelun alla ovat muun muassa ekologisuus, kustannustehokkuus sekä turvallisuus ja riskit.

Qstock hakee riveihinsä festivaalituotannosta kiinnostuneita opiskelijoita suunnittelemaan ja koordinoimaan asiakaspalautekyselyä sekä oheisohjelmaa. Ohjaavan työympäristön päämääränä on antaa opiskelijalle kokemusta projektityöskentelystä sekä kokonaiskuva projektin kaaresta suunnittelun, toteutuksen ja jälkitöiden muodossa. Projektit toteutetaan huhtikuu-elokuu välillä tähdäten kesällä 28.–29.7.2017 Oulun Kuusisaaren ja Raatin alueella järjestettävään festivaaliin.

Projektiin haetaan kolmea motivoitunutta ja tapahtumien järjestämisestä kiinnostunutta opiskelijaa. Työtehtäviä suoritetaan pääasiassa joustavasti etänä, mutta tehokas tiimityö sekä palaverit edellyttävät läsnäoloa Oulussa. Hakijan tulee suorittaa korkeakouluopintoja ja olla täysi-ikäinen. Projektiin osallistumisesta suoritetaan opintopisteitä, joten työ on palkatonta.

Hakemuksesta tulee käydä ilmi mm. seuraavat asiat:

 • Syntymävuosi
 • Milloin projektin voi aloittaa
 • Projektiin käytettävissä oleva työtuntien tai opintopisteiden määrä
 • Aikaisempi työkokemus ja/tai harrastusten kautta hankitut taidot
 • Onko ajokorttia

Lähetä hakemuksesi ja CV tai kysy lisää:
Johanna Snellman
festivaalituottaja
johanna.snellman @ qstock.fi
040 456 4112

Asiakas- ja työntekijäpalautekyselyiden avulla kerättyä tietoa hyödynnetään tulevien festivaalien kehittämisessä. Qstockin festivaalialueella voi nähdä live-keikkojen lisäksi monimuotoista oheisohjelmaa, johon kuuluu esittävää taidetta sekä osallistavia aktiviteetteja.

 

Meistä!

Vuodesta 2003 lähtien toiminut Qstock-festivaali syntyi kahden miehen ideasta tuoda livemusiikkia ja hauskaa yhdessäoloa festareiden muodossa Ouluun. Tänä vuonna Qstock viettää 15. juhlavuottaan Raatin ja uudistetun Kuusisaaren alueella. Vuosien saatossa tapahtuma on noussut yhdeksi Suomen suurimmista musiikkifestareista, keräten yleisökapasiteetin äärimmilleen jo neljättä vuotta putkeen 32 000 festivaalivieraan voimin. Festivaalin kuudelle esiintymislavalle nousee vuosittain yli 60 kotimaista ja ulkomaista esiintyjää. Alati kehitys- ja uudistautumishaluinen festivaali haluaa tarjota kaikenikäisille kävijöilleen elämyksiä niin live-musiikkiesitysten kuin erilaisen oheisohjelman monissa muodoissa. Tuotantotyötä tehdään ydintiimin kanssa ympärivuotisesti kulminoituen heinäkuun viimeisenä viikonloppuna itse festivaaleille.

Qstock 28.-29.7.2017 - 15. juhlavuosi​
© 2017 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED design: NTRNZ Media
WordPress Lightbox