Saapuminen

Saapuminen

Qstockin festivaalialue sijaitsee Oulun keskustan läheisyydessä Kuusisaaren ja Raatinsaaren alueella.
Tapahtuma-alueen tarkka osoite on Raatintie 4, 90100 Oulu.

Lähestymiskartasta näet festivaalialueen sijoittumisen Oulun keskustaan nähden.

 

Tässä vaihtoehtoja, joilla pääset kohti Qstockia:

Junalla tai bussilla

Ulkopaikkakuntalaiset pääsevät kätevästi ja ekologisesti Ouluun junalla. Tarkat aikataulut näet täältä. Valtakunnalliset linja-autoaikataulut löydät Matkahuollon sekä OnniBus.com sivuilta ja Oulun seudun joukkoliikenteen aikataulut näet Google Transit -reittioppaan avulla.
 Oulun juna- ja bussiasema sijaitsevat vain parin kilometrin päässä festivaalialueesta.

Matkakeisari.fi hintavertailusta löydät kätevästi linja-autojen sekä junien aikataulut ja hinnat Ouluun. Mukana palvelussa ovat VR, Matkahuolto, Onnibus, Savonlinja, Pori Express ja Pohjolan Liikenne.

 Qstock Express

NonStop bussikuljetus Qstock Expressin kyydillä saapuu jälleen välille Nallikari – Qstock – Keskusta – Nallikari. Katso Qstock-Express-sivulta reittikartta ja muut infot.

Lentäen

Oulun lentoasema on suljettu lentoliikenteeltä 26.6. – 31.7.2017 liikennealueen peruskorjauksen vuoksi. Norwegian sekä Finnair tarjoavat remontin aikana korvaavia lentoyhteyksiä Kemi-Tornion lentoasemalle ja siirrettyjen lentojen matkustajille on tarjolla veloitukseton bussikuljetus Kemistä Ouluun sekä takaisin.

Linja-autokuljetusten aikataulut löytyvät täältä ja matkustajia pyydetään ilmoittautumaan kuljetuksiin etukäteen lomakkeella. Bussireitti kulkee väliä Kemi-Tornion lentoasema – Oulun linja-autoasema – Oulun lentoasema ja samaa reittiä myös takaisin. Linja-autokuljetus lisää matkan kestoa noin 1,5 tuntia.

Autolla tai taksilla

Qstock sijaitsee aivan Oulun kaupungin keskustan lähituntumassa, joten autolla ei festivaalialueen välittömään läheisyyteen pääse. Taksitolppa sijaitsee festivaalialueen vieressä Linnansaareessa, vaaleanpunaisen Tähtitornin kahvilan kupeessa. Taksin voit tilata Oulun alueella numerosta: 0600 300 81.

Kimppakyyti

Porukalla reissuun! Kimppakyyti on hyödyllinen tapa jakaa matkakuluja ja matkata yhdessä. Erilaisten kimppakyytipalvelujen avulla kyydin tarjoaja kohtaa kyydin tarvitsijan:
Kyydit.net

GreenRiders

Kimppakyytiryhmä Facebookissa

Pyörällä tai kävellen

Qstockin festarialueen läheisyydessä Linnansaaressa sijaitsee pyöräparkki, jonne voit kätevästi jättää pyöräsi. Pyörien säilytys tapahtuu omalla vastuulla.

Kävellen pääset alueelle helpoiten Oulun Kauppatorin eli Torinrannan kautta kohti Linnansaarta tai Merikosken siltoja pitkin. Näppärästi voit kulkea myös Pikisaarta ja Raatinsaarta yhdistävän Pikisillan kautta, jonka läheisyydessä sijaitsee toinen rannekkeenvaihto ja -tarkistuspiste. Pikisillan puoleisen portin aukioloajat ovat molempina festivaalipäivinä 28.-29.7. klo 14.00-19.00. Huomioithan, että Pikisillan läheisyyteen ei voi jättää pyöriä, ainoastaan Linnansaaren pyöräparkkiin!

Liikennejärjestelyt

Qstock-viikonloppu sulkee Kuusisaaren sekä Raatin harjoituskenttää ympäröivät tiealueet festivaalin ajaksi. Pikisaaren asukkaille ja siellä asioiville on järjestetty erillinen kulkureitti Raatin venelaiturin kevyen liikenteen väylää pitkin. Pikisaaren asukkaat saavat lisäksi omat ajoluvat, jotka jaetaan jokaisen asukkaan postilaatikkoon useampi kappale.

Qstockin rakennus- ja purkuaika

Qstockin rakennusviikkojen aikana pe 21.7.- to 27.7.2017 sekä purkupäivinä su 30.7.- to 3.8.2017 festivaalialueella ja sen läheisyydessä liikkuu paljon työkoneita.
Kevyen liikenteen väylä Toivoniemen ja Kuusisaaren välillä on suljettu maanantaina 24.7.2017 klo 11.00 alkaen sunnuntai-iltaan 30.7.2017 saakka. Opasteet näyttävät hyvissä ajoin reitin Merikosken siltoja pitkin. Katso kiertoreitit omasta kartastaan tästä.
Noudatathan erityistä varovaisuutta sekä pyörä- että autoteillä.

 

© 2017 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED design: NTRNZ Media
WordPress Lightbox