Q FAQ

Q FAQ – usein kysytyt kysymykset

 

LIPUT

Q: Qstock on loppuunmyyty, myydäänkö portilta vielä lippuja?

A: Porttimyyntiä meillä ei ole. Alle 10-vuotiaille taataan vapaaranneke festivaalille lipun ostaneen aikuisen seurassa. Lipun ostaneen aikuisen mukana pääsee kaksi alle 10-vuotiasta lasta festivaalialueelle.

 

Q: Kaverini asuu muualla / on töissä perjantaihin asti, voinko vaihtaa lipun rannekkeeseen myös kaverilleni?

A: Voit vaihtaa. Liput vaihdetaan rannekkeisiin rannekkeenvaihtopisteissä ja voit ottaa ne myös mukaan. Ole kuitenkin varovainen, etteivät rannekkeet mene kuljetettaessa vahingossa liian tiukalle.

 

Q: Minulla on yhden päivän lippu Qstockiin, mutta haluaisin vaihtaa sen kahden päivän lippuun. Onnistuuko?

A: Ticketmasterin toimitusehtojen mukaisesti yhden päivän lippua ei voi vaihtaa kahden päivän lippuun tai toisin päin. Voit yrittää myydä jo ostamasi lipun eteenpäin ja ostaa uuden kahden päivän lipun tilalle.

 

Q: Kaverini osti lipun ja siinä lukee hänen nimensä. Hän ei kuitenkaan pääse festareille ja myi/antoi lipun minulle. Voinko vaihtaa lipun rannekkeeseen, vaikka siinä on väärä nimi?

A: Voit. Lipun ostovaiheessa lippua ei ole määritelty henkilökohtaiseksi, jolloin voit ostaa lipun esimerkiksi lahjaksi.

 

Q: Saanko poistua alueelta yhden tai kahden päivän lipuilla?

A: Perjantaina ja lauantaina saat poistua alueelta.

 

Q: Minulla on Exclusive-lippu tai 2 Day Upgrade-lippu. Miten toimin?

A: Exclusive-lipun voi vaihtaa Exclusive-passiin ainoastaan festivaalialueen akkreditointipisteessä, perjantaina tai lauantaina. Sama koskee  myös 2 Day Upgrade -lippua, joka vaihdetaan Exclusive-passiin yhdessä kahden päivän lipun kanssa. Akkreditointipiste sijaitsee Raatin uimahallin ala-aulassa festivaalialueen välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Raatintie 2.

Akkreditointipisteen aukioloajat:

pe 28.7. klo 10:00 – 23:00

la 29.7. klo 9:30 – 20:00

 

PORTIT

Q: Moneltako portit avautuvat?

A: Qstockin portit avataan perjantaina 28.7. kello 14 ja lauantaina 29.7. kello 11. Alue suljetaan molempina päivinä kello 02.

 

Q: Kuulin että eteisalueella on NaRekka, eli itsepalvelunarikka, mistä voin varata lokeron?

A: NaRekan lokeroita ei voi varata etukäteen vaan ne täytetään saapumisjärjestyksessä, kannattaa siis olla hyvissä ajoin porteilla molempina päivinä, jotta sellaisen saa. NaRekka tyhjennetään perjantaina ja lauantaina.

 

ENEMMÄN ELÄMÄÄ! -ranneke

Q: Minulla on yli 60-vuotiaille suunnattu Enemmän elämää! –ranneke. Voinko vain kävellä sisään alueelle?

A: Jos sinulla on ranneke kädessäsi ja henkkarit taskussasi, joilla todistat, että olet yli 60-vuotias, voit kävellä suoraan portille.

 

VAPAARANNEKKEET

Q: Tulen Qstockiin alle 10-vuotiaan lapseni kanssa, miten toimin?

A: Alle 10-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi Qstockiin. Heille saa lipun aikuisen ostettua lippua / vaihdettua ranneketta vastaan Raatin uimahallin ala-aulassa (Raatintie 2) sijaitsevasta akkreditointipisteestä sen aukioloaikoina. Lapselle mukaan henkilöllisyystodistus, josta käy ilmi lapsen ikä. Kelakortti käy henkilöllisyystodistuksena. Qstock ei ole kuitenkaan ilta-aikaan paras paikka lapsille, joten kovin myöhään ei kannata lapsia mukaan ottaa.

Akkreditointipisteen aukioloajat:

pe 28.7. klo 10:00 – 23:00

la 29.7. klo 9:30 – 20:00

 

Q: Kelpaako Kela-kortti alle 10-vuotiaan henkilöllisyystodistuksena?

A: Kelpaa.

 

Q: Olen liikuntavammainen / tarvitsen sairauteni vuoksi avustajan. Miten toimin?

A: Sinulla täytyy olla todistus avustajantarpeestasi. Sitä ja ostettua lippua / vaihdettua ranneketta vastaan saatte avustajalle lipun Raatin uimahallin ala-aulassa sijaitsevasta akkreditointipisteestä sen aukioloaikoina. Yksi avustaja per lippu.

 

Q: Saanko tuoda alle 10-vuotiaan ilmaiseksi, vaikka minulla on yli 60-vuotiaille tarkoitettu Enemmän elämää! -lippu?

A: Saat tuoda.

 

MITÄ SAA TUODA ALUEELLE?

Q: Olen raskaana tai minulla on vaikeuksia seisoa pitkiä aikoja, saanko ottaa mukaan retkituolin?

A: Voit ottaa mukaasi reppumallisen retkituolin, mutta pelkkää retkituolia ei voi tuoda Qstockiin.

 

Q: Minne voin jättää auton saapuessani Qstockiin?

A: Koska Qstock sijaitsee lähellä Oulun keskustaa vilkkaasti liikennöityjen teiden vieressä, meillä ei ole parkkipaikkaa. Suosittelemme jättämään auton parkkiin keskustaan ja saapumaan alueelle kävellen tai polkupyörällä.

 

Q: Minun täytyy saada juoda vettä / mehua pitkin päivää, mutta alueelle ei saa tuoda juomaa niin paljon. Mitä teen?

A: Sisälle saa tuoda kolme (0,5 l) avaamatonta virvoitusjuomapulloa ja kolme tyhjää 0,5 litran muovipulloa. Qstockin eteisalueelta löytyy K-Supermarket Hovihallin konttikauppa, jonka päätuotteita ovat niin virvoitusjuomat ja vedet kuin nopea ja näppärä festarieväskin. Festarialueella rokkaajista huolehtii Sokos Herkun Kioski, josta saat kätevästi välipalat, alkoholittomat janojuomat, jätskit ja tarvittaessa myös sadetakit! Festarialueen sisällä on myös useita vesipisteitä, joista pulloa voi täyttää päivän mittaan.

 

Q: Saanko tuoda järjestelmäkameran / GoPro -kameran / videokameran alueelle?

A: Et saa. Artistisopimukset kieltävät kaikki tällaiset kamerat, joten niitä ei voi tuoda alueelle. Festarimuistojen ikuistaminen on kuitenkin sallittu kännykällä tai pokkarikameralla.

 

LÖYTÖTAVARAT

Q: Hukkasin lompakkoni Qstockissa. Mistä voin kysellä sen perään?

A: Löytötavarat ja narikkaan jääneet tavarat säilytetään festivaalialueella lauantaiyöhön klo 02.00 saakka, jonka jälkeen ne ovat noudettavissa Pohjois-Pohjanmaan Löytötavarapalveluilta Oulussa osoitteesta Tehtaankatu 1, 90130 Oulu (Raksilan Marketit, Salen talo, 2. kerros). Puh. 0600 550 094. Perjantaina narikkaan jääneitä tavaroita voit vielä tiedustella narikasta lauantaina. Infopisteestä voit kysellä muita alueella hukkuneita tavaroita, kunnes myös ne siirretään lauantaiyön jälkeen Löytötavarapalveluiden haltuun. Palvelu perii säilytyksestä maksun, joten muista hakea omat tavarasi ennen kuin lähdet alueelta!

Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi tältä sivulta tai Info-valikon alta, ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info @ qstock.fi

Qstock 28.-29.7.2017 - 15. juhlavuosi​
© 2017 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED design: NTRNZ Media
WordPress Lightbox