Festivaalialue

Festivaalialueen aukioloajat:
pe 28.7. klo 14.00–02.00
la 29.7. klo 11.00–02.00

Alueen tarkka osoite: Raatintie 4, 90100 Oulu


LATAA FESTIVAALIALUEEN KARTTA (PDF)

Portit

Festivaalialue alkaa niin sanotulla eteisalueella, jossa voit vaihtaa lippusi rannekkeeseen ja viedä ylimääräiset tavarat narikkaan. Portit aukeavat perjantaina 28.7. klo 14.00 ja lauantaina 29.7. klo 11.00. Eteisalueelta pääset varsinaiselle festivaalialueelle turvatarkastuksen kautta. Voit itse ehkäistä jonojen syntymistä mm. vaihtamalla lippusi rannekkeeseen ennakkoon, saapumalla alueelle hyvissä ajoin ja jättämällä kielletyt tavarat kotiin tai narikkaan. Jos näistä varotoimenpiteistä huolimatta kuitenkin juutut hetkeksi jonoon, muista säilyttää hyvä festarimieli. 🙂

Pikisillan portti

Festarialueelle pääsee näppärästi myös Pikisaarta ja Raatinsaarta yhdistävän Pikisillan kautta. Portilla on myös rannekkeenvaihto. Pikisillan portin aukioloajat ovat molempina festivaalipäivinä 28.–29.7. klo 14.00–19.00. Huomioithan, että Pikisillan läheisyyteen ei voi jättää pyöriä, ainoastaan Linnansaaren pyöräparkkiin.

VIP-portti

VIP- ja Exclusive-asiakkailla on pääporttien lisäksi oma sisäänkäynti Raatin uimahallirakennuksen puoleisella tiellä, josta pääsee suoraan Päälavan läheisyydessä sijaitsevalle VIP-alueelle. Kulku portille uimahallin edestä keskustasta päin tultaessa. VIP-asiakkaille on oma narikka uimahallin edustalla. Alue on K-18.

Narikka

Pääportista tultaessa sisään eteisalueelta löytyy narikka. Tässä vaiheessa on jo hyvä huomioida turvallisuusohjeista, mitä alueelle saa tuoda ja mitä ei. Narikkamaksu on 3 € sisään tullessa ja 2 € aina narikalla käytäessä. Qstock vastaa narikkaan jätetyistä tavaroista VAIN festivaalin aukioloaikoina, joten muistathan hakea tavarasi lähtiessäsi festivaalialueelta. NaRekka: Tavallisen narikan lisäksi voit myös jättää tavarasi rekassa sijaitsevaan itsepalvelunarikkaan, NaRekkaan. Saat oman tavaralokeron yhdeksi päiväksi käyttöösi 8 € kertamaksulla.

Löytötavarat

Löytötavarat ja narikkaan jääneet tavarat säilytetään festivaalialueella lauantaiyöhön klo 02.00 saakka, minkä jälkeen ne ovat noudettavissa Pohjois-Pohjanmaan Löytötavarapalveluilta Oulussa osoitteesta Tehtaankatu 1, 90130 Oulu (Raksilan Marketit, Salen talo, 2. kerros) Puh. 0600 550 094. Toimipiste on poikkeuksellisesti auki myös festivaalin jälkeisenä päivänä sunnuntaina 30.7. klo 11-14. Perjantaina narikkaan jääneitä tavaroita voit vielä tiedustella narikasta lauantaina. Infopisteestä voit kysellä muita alueella hukkuneita tavaroita, kunnes myös ne siirretään lauantaiyön jälkeen Löytötavarapalveluitten haltuun. Palvelu perii säilytyksestä maksun, joten muista hakea omat tavarasi ennen kuin lähdet alueelta!

Akkreditointipiste

Voit lunastaa passisi/rannekkeesi akkreditointipisteellä henkilöllisyystodistusta näyttämällä. Akkreditointipiste on tarkoitettu nimilistan kautta saapuville festivaalivieraille, median edustajille sekä vapaarannekkeen lunastajille. Akkreditointipiste sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä Raatin uimahallin ala-aulassa, osoitteessa Raatintie 2, 90100 Oulu. Kulku pisteelle uimahallin edestä keskustasta päin tultaessa.

Akkreditointipisteen aukioloajat:
pe 28.7. klo 10.00 – 23.00
la 29.7. klo 9.30 – 20.00

Infopiste

Infopiste on auttava käsi ongelmallisen tilanteen kohdatessa. Tämä tiedon mekka sijaitsee festivaalialueella heti turvatarkastuksen jälkeen. Infosta saat tietoa kaikesta festivaaleihin liittyvästä: ohjelma-aikatauluista, paikallisliikenteestä, löytötavaroista jne. Sateen yllättäessä tai korvia kuumottaessa voit myös ostaa pisteestä kertakäyttöisiä sadetakkeja ja korvatulppia.

Puhelinten latauspiste

Infopisteen läheisyydessä sijaitsee Oulun Energian latauspiste, joka on auki perjantaina klo 14 – 01.30 ja lauantaina 11 – 01.30.

Chill Out -puisto

Festivaalin sykkeen keskellä on hyvä rentoutua hetki rauhallisessa Chill Out -puistossa. Kaikenikäisiä nälkäisiä ja janoisia asiakkaita palvelevalle alueelle on kerätty paikallisten toimijoiden ruokapisteet, ja sen anniskelunurkkauksessa on tarjolla tyrnäväläisen Shaman Spirits Booze Factoryn sekä Hartwallin ja oululaisen Sonnisaaren panimoiden erikoistuotteita. Virtaavan Merikosken varrella sijaitsee myös lemmenlaivateemaan Ms Qstockiksi sisustettu juhlateltta, jossa ennakkoon häätilaisuutensa varanneet parit purjehtivat avioliiton satamaan. Lue lisää festarialueen vihkipaikasta täältä.

Syö & Juo

Katso kartasta ruokamaailmat sekä niiden ravintolat ja lue lisää Syö & Juo -sivulta!

Oheisohjelma

Ylitä itsesi hyppäämällä benjihyppy tai linkoamalla itsesi Quuhun! Maan tasolla voit puolestaan käydä ottamassa festarikaverikuvan tai kasvomaalauksen Chill Out -puistossa ja nähdä alueella liikkuvia sirkustaiteilijoita. Kokeile myös suppausta Rytmirannalla! Katso kaikki aktiviteetit Oheisohjelma-sivulta.

Anniskelu (K-18)

Festivaalialueella on neljä Qstockin anniskelualuetta: Päälavan ja Sirkusteltan välisellä kentällä, Koomalavalla, Chill Out -puistossa sekä Kaleva-lavan läheisyydessä aina Rytmirannalta Oulu-lavalle asti levittyvä, yksi Suomen festareiden suurin, anniskelualue. Juomien osto anniskelualueella toimii panttiperiaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että voit juoman nautittuasi lunastaa siitä pantin takaisin Qstockin anniskelupisteen tiskillä tai vaihtaa tölkin uuteen, jolloin pantti vähennetään seuraavasta ostostasi. Tölkkejä voi palauttaa kerrallaan max. 8 kpl. Omat alkoholijuomat voit jättää festivaalin ajaksi narikkaan, sillä niiden tuominen festivaalialueelle on kielletty. Anniskelualueilta voit ostaa myös sadetakkeja ja korvatulppia.

Päälavan WLAN

Päälavan alueella yleisöllä on käytössään oma langaton nettiyhteys. Kytkeydy ”Qstock” -verkkoon ja homma pelittää!

Esteettömyys

Pyörätuolikorokkeet

Päälavan, Kaleva-lavan ja Rytmirannan miksaustornien vieressä sijaitsevat pyörätuolikorokkeet. Opastekyltit näyttävät oikean reitin.

UUTTA! Lassila & Tikanojan Bajamaja Fresh -järjestelmä

Qstockiin saadaan tänä vuonna tavallisten vessojen lisäksi Lassila & Tikanojan täysin uudenlainen WC-järjestelmä Bajamaja Fresh, joka säästää vettä ja jättää pienemmän hiilijalanjäljen tapahtumalle. Alipaineella toimiva Bajamaja Fresh täyttää alan korkeimmatkin laatustandardit. Suljettu jätteen talteenottojärjestelmä varmistaa, että jokainen WC-yksikkö on miellyttävä käyttää. Lue lisää Lassila & Tikanojan sivuilta.

Vessapassi

Meillä käy Vessapassi! Vessapassin tarkoituksena on helpottaa suolistosairauksia sairastavien mahdollisuutta päästä välittömästi lähimpään vessaan. Vessapassi-tarra WC:n ovessa toimii viestinä muille vessankäyttäjille siitä, että Vessapassia näyttävällä henkilöllä on nopeaa WC:hen pääsyä edellyttävä sairaus ja näin ollen etuoikeus päästä jonon ohi Vessapassi-tarralla merkittyyn vessaan. Lue lisää täältä

Sukella Qstockiin – koe 360-video!

Katso viime vuoden festivaalialueen tunnelmia festivaalialueelta 360 asteisena! 360-videoiden katselun aikana voit valita oman kuvakulman aivan kuin olisit itse mukana kulkemassa festivaalialueella, Volbeatin keikalla tai hyppäämässä benjihyppyä!

 

Liikennejärjestelyt

Qstock-viikonloppu sulkee Kuusisaaren sekä Raatin harjoituskenttää ympäröivät tiealueet festivaalin ajaksi. Pikisaaren asukkaille ja siellä asioiville on järjestetty erillinen kulkureitti Raatin venelaiturin kevyen liikenteen väylää pitkin. Pikisaaren asukkaat saavat lisäksi omat ajoluvat, jotka jaetaan jokaisen asukkaan postilaatikkoon useampi kappale.

Qstockin rakennus- ja purkuaika

Qstockin rakennusviikkojen aikana pe 21.7.- to 27.7.2017 sekä purkupäivinä su 30.7.- to 3.8.2017 festivaalialueella ja sen läheisyydessä liikkuu paljon työkoneita.
Kevyen liikenteen väylä Toivoniemen ja Kuusisaaren välillä on suljettu maanantaina 24.7.2017 klo 11.00 alkaen sunnuntai-iltaan 30.7.2017 saakka. Opasteet näyttävät hyvissä ajoin reitin Merikosken siltoja pitkin. Katso kiertoreitit omasta kartastaan tästä.
Noudatathan erityistä varovaisuutta sekä pyörä- että autoteillä.

© 2017 QSTOCK • ALL RIGHTS RESERVED design: NTRNZ Media
WordPress Lightbox